Elämänlaajuisen oppimisen kurssit ja ohjelmat

Aalto Executive DBA

Aalto Executive Doctor of Business Administration (DBA) on kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma, joka on suunnattu liike-elämässä kokeneille johtajille. DBA-ohjelmassa pureudutaan vahvan akateemisen otteen avulla sinua kiinnostavaan tutkimuskohteeseen. Ohjelman ytimessä on oma väitöstutkimus, jossa yhdistyy käytäntö ja teoria. DBA-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi oman alasi tulevaisuuteen ja parhaisiin käytäntöihin.

Ajankohta:

Jatkuva haku

Opetusajankohdat:

Omassa tahdissa

Aihealue:

Johtaminen ja strategia

Opetusmuoto:

Lähiopetus Online

Palveluntarjoaja:

Aalto EE

Taso:

Strateginen

Opintopisteet:

240 E/MBA-opintopisteet (ECTS)

Hinta:

Katso ohjelmasivu

Hakuaika:

Jatkuvasti käynnissä

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Liike-elämän kokeneet johtajat ja johtavassa asemassa olevat asiantuntijat kaikilta toimialoilta. Ohjelma sopii parhaiten oman alansa merkittävän kokemuksen omaaville henkilöille, joilla on vahva kiinnostus akateemiseen tutkimukseen ja sen soveltamiseen organisaatioiden kehittämisessä.

Kurssin kuvaus

Aalto Executive DBA -ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää viimeisin akateeminen tutkimus ja kriittinen ote vahvaan käytännön liike-elämän haasteiden ratkaisemiseen. Ohjelma antaa valmiudet tohtoritasoisen tutkimuksen tekemiseen ja mahdollisuuden kehittää koko omaa toimialaa eteenpäin vieviä parhaita käytäntöjä.

Ohjelmaan sisältyy henkilökohtaisesti räätälöidyn 40 ECTS-opintopisteen jatko-opintokokonaisuuden suorittaminen. Kurssit koostuvat seminaareista, lukemistopaketeista, esseistä ja reflektiotehtävistä, joita käydään lävitse yhdessä ohjaajien kanssa. Ohjelman keskiössä on oma tutkimustyö eli väitöskirja (200 ECTS-opintopistettä), joka tarkastetaan julkisessa väitöstilaisuudessa. Tutkimuksen aihe määritellään aina osallistujakohtaisesti, ja se voi myös liittyä oman organisaation johonkin vaativaan kehityshankkeeseen. Näin varmistetaan vaikuttavuus sekä yksilö- että organisaatiotasolla.

DBA-ohjelma räätälöidään aina henkilökohtaisesti ja se on suunniteltu suoritettavaksi työssäkäynnin ohessa noin kolmessa vuodessa. Jokainen osallistuja saa vahvaa henkilökohtaista ohjausta Aalto-yliopistosta.

Aalto Executive DBA -ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi.

  • Päivitetty: