Palvelut

Aalto University Course Diaries -mobiilisovellus

Aalto University Course Diaries rakentaa oppimiskokemuksesta itselle, opettajalle ja muille kurssilaisille merkityksellisen ja muistettavan. Lisäksi Course Diaries (kurssipäiväkirjat) edistävät kurssin opettamisen ja opiskelun mukautuvuutta, kun opettaja ja opiskelijat näkevät, miten oppiminen ja sen kokemus kurssin edetessä kehittyy.

Aalto University Course Diaries -sovellus julkaistaan syksyllä 2020 ensin englanninkielisenä mobiiliversiona. Olemme laatimassa tästä uudesta palaute- ja itse-arviointityökalusta lisää ohjeita ja esittelymateriaaleja. Ajantasaisin tieto löytyy toistaiseksi englanninkielisiltä sivuiltamme. 

Käytämme sovelluksesta myös lyhennettyjä nimiä AaltoCourseDiaries, AaltoCD tai ACD. Sovelluksesta on olemassa myös integroitu versio MyCoursesissa, jossa sovellusta käytetään kurssin aktiviteettina. Opettaja pystyy lisäämään kyseisen aktiviteetin omalle kurssilleen, jolloin kurssin aikainen päiväkirjan pitäminen tulee mahdolliseksi. MyCoursesissa oleva aktiviteetti on kolmekielinen: Kurssipäiväkirjat / Kursdagböcker / Course Diaries.

Mikäli olet opiskelijana kiinnostunut tästä, ota yhteyttä opettajaasi ja kerro, että lisätietoja voi kysyä Ville Kivimäeltä.

Linkit englanninkielisille sivuille:

Support page

Privacy Notice

Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: