Alumneille

Verkostoidu ja pidä yhteystietosi ajan tasalla

Tervetuloa mukaan Aalto Alumni Circleen, digitaaliseen alumniyhteisömme, missä voit kohdata opiskeluajan kavereita ja luoda yhteyksiä muihin Aalto-yliopiston alumneihin. Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun, muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla.
Aalto Alumni Circle

Aalto-yliopiston alumnisuhteet edistää yliopiston ja sen alumnien välistä poikkitieteellistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä, kehittävää ja monimuotoista kumppanuutta. 

Tavoitteemme on, että alumnit ovat yliopistoyhteisön aktiivisia toimijoita sekä vaikuttajia.

Alumniyhteisön jäsenet saavat tuoretta tutkimustietoa sekä lukuisia mahdollisuuksia niin itsensä kehittämiseen kuin verkostoitumiseen. Voit esimerkiksi toimia alumniagenttina, mentorina opiskelijallemme, olla yhteydessä entisiin opiskelukavereihisi ja opiskelijoihin Alumni Circlen kautta ja verkostoitua lukuisissa tapahtumissa ja monialaisissa yhteisöissä.

Alumnikantaan kuuluu yli 100 000 valmistuneesta jo yli 40 000 alumnia yli 80 eri maassa.

Liity alumniyhteisöömme Aalto Alumni Circlen kautta tai päivitä yhteystietosi ja tilauksesi!

Seuraa Aalto-yliopiston alumnisuhteita myös Facebookissa ja Career Design Lab LinkedInissä.

Alumniyhteisöön liittyminen on alumneille maksutonta. Alumneja ovat Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä valmistuneet, ja myös Aalto University Executive Educationin ns. pitkistä ohjelmista kuten MBA, EMBA tai DBA, ja mm. AaltoJOKO®, Johtaminen terveydenhuollossa ja Global Leader, sekä Aalto University Professional Developmentin YTK:n Pitkä kurssi -ohjelmasta ja Turvallisuusjohdon koulutusohjelmasta valmistuneet. (Katso lisää: aaltoee.fi/alumni). Myös opiskelijat (vaihto-, kandi-, maisteri- ja tohtoriopiskelijat) voivat liittyä opiskelijastatuksella.

Jos sinulla ei ole tutkintoa Aalto-yliopistosta, olet tervetullut liittymään Friends of Aalto -verkostoon, ja voit ilmoittaa yhteystietojen muutoksista [email protected]

Lisätietoa: [email protected]

Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu