Alumneille

Verkostoidu ja pidä yhteystietosi ajan tasalla

Alumniverkoston kautta pidät helposti yhteyttä entisiin opiskelukavereihisi ja säilytät näin yhteydet arvokkaisiin kontakteihin myös valmistumisesi jälkeen. Opiskelija ja valmistunut, liity alumniverkostoon tai päivitä yhteystietosi Aalto Alumni Circlessä!
Aalto Alumni Circle

Aalto-yliopiston alumnisuhteet edistää yliopiston ja sen alumnien välistä poikkitieteellistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä, kehittävää ja monimuotoista kumppanuutta strategiaan nojautuen yhteistyössä muiden yliopistotoimijoiden kanssa.

Tavoitteemme on, että alumnit ovat yliopistoyhteisön aktiivisia toimijoita sekä vaikuttajia.

Alumniverkoston jäsenet saavat tuoretta tutkimustietoa, monialaisia verkostoja sekä lukuisia mahdollisuuksia niin itsensä kehittämiseen kuin verkostoitumiseen. Voit esimerkiksi toimia mentorina opiskelijallemme, olla yhteydessä entisiin opiskelukavereihisi ja opiskelijoihin Alumni Circlen kautta ja verkostoitua lukuisissa tapahtumissa.

Alumniverkostoon kuuluu yli 100 000 valmistuneesta jo lähes 40 000 alumnia yli 80 eri maassa.

Liity alumniverkostoon tai päivitä yhteystietosi Aalto Alumni Circlessä!

Seuraa Aalto-yliopiston alumnisuhteita myös Facebookissa ja LinkedIn:ssä.

Alumniverkostoon liittyminen on alumneille maksutonta (Aalto-yliopistosta valmistuneet myös Aalto Executive Educationin pitkiltä kursseilta). Myös opiskelijat (vaihto-, kandi-, maisteri- ja tohtoriopiskelijat) voivat liittyä verkostoon opiskelijastatuksella.

Jos sinulla ei ole tutkintoa Aalto-yliopistosta, olet tervetullut liittymään Friends of Aalto -verkostoon, ja voit ilmoittaa yhteystietojen muutoksista [email protected]

Lisätietoa: [email protected]

 

Tietosuojailmoitukset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu