Alumneille

Alumnisähköposti

Aalto-yliopiston alumnina saat käyttöösi [email protected]ähköpostin. Tältä sivulta löydät ohjeet alumnisähköpostin käyttöönottamiseksi.
Computer

Alumnisähköpostilaatikko on Aalto-yliopiston tarjoama palvelu. Se tuotetaan ja hallinnoidaan Microsoftin pilvipalveluna, ja käyttäjätiedot tallennetaan Microsoftin Azure Active Directoryyn. Alumnisähköpostilaatikon koko on 50 Gt.

Alumnisähköposti on tarkoitettu ainoastaan Aalto-yliopiston alumneille eli Aallossa tai sen edeltäjäkorkeakouluissa tutkinnon suorittaneille, entisille vaihto-opiskelijoille ja Aalto University Executive Education -alumneille.

Ota huomioon, että alumnisähköposti on erillinen sähköpostijärjestelmä kuin opiskelijoille tai henkilökunnalle suunnattu aalto.fi-sähköposti. Emme suosittele uudelleenohjaamaan sähköpostiasi aalto.fi -osoitteesta, sillä sen olemassaolo lakkaa kaksi (2) kuukautta valmistumisen jälkeen. 

Näin otat käyttöösi alumnisähköpostin
 

  1. Tilaa alumnisähköposti yhteystietojen päivityslomakkeella. Alumnisähköpostisi ([email protected]) luodaan automaattisesti. Saat sähköpostiisi kaksi sähköpostiviestiä: toisessa viestissä on ohjeet sähköpostilaatikon avaamiseen ja toinen sisältää salasanan. Jos viestejä ei kuulu, tarkista roskapostilaatikkosi.
  2. Mene osoitteeseen portal.office.com 
  3. Lue Microsoftin kirjautumissivun oikeassa alanurkassa olevat käyttösäännöt 'Terms of use' www.microsoft.com/en-US/servicesagreement. Sähköpostinlaatikon käyttöönotto liittyy ehtojen kohtaan 4b. 
  4. Kirjoita sähköpostilla saamasi [email protected] -päätteinen alumnisähköpostiosoitteesi osoitekenttään.
  5. Kirjoita salasana, jonka sait sähköpostiisi, ja aseta oma salasanasi. Huomioi, että sinulle on lähetetty kaksi erillistä sähköpostia. 
  6. Seuraa ohjeita näytöllä. 
  7. Ota sovellus käyttöösi.
  8. Postilaatikkosi on valmis. 


    
Jos sinulla on epäselvyyttä alumnisähköpostiin liittyen, ole yhteydessä [email protected]. Ennen sitä suosittelemme kuitenkin tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä alumnisähköpostista ja -sähköpostilaatikosta

Lue lisää

update your information

Liity Aallon alumniyhteisöön

Päivitä yhteystietosi ja tilaa Aalto University Magazine ja alumnisähköposti täältä.

Alumneille
Q and A

Kysymyksiä alumnitoiminnasta?

Löydä vastauksia kysymyksiisi alumnitoiminnasta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Aalto-yliopiston alumnisuhteisiin.

Alumneille
Become a volunteer

Löydä oma verkostosi

Aalto-yliopiston alumniyhteisössä toimii monia aktiivisia yhdistyksiä ja verkostoja. Tutustu ja tule mukaan tai perusta uusi!

Alumneille
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: