Alumneille

Ryhdy alumniagentiksi

Aalto-yliopiston alumneja on jo huimat satatuhatta – ja jokainen heistä on yhtä tervetullut Aalto-yhteisöön kuin astuessaan kampukselle ensimmäistä kertaa. Vietit opiskeluvuotesi sitten Otaniemessä, Arabian tehdasmaisemissa, Töölön kampuksella tai jopa Fabianinkadulla, olet tärkeä osa alumniperhettämme. Ryhtymällä Aallon alumniagentiksi löydät juuri sinulle mielekkään tavan vaikuttaa yhteisössämme ja oppia uutta.
Agentti

”Meillä on yli 100 000 alumnia, jotka ovat yliopiston keskeinen voimavara. Alumnitoiminnan merkitys korostuu, kun elinikäisen oppimisen tarve kasvaa. Haluamme tarjota foorumin, jossa työelämässä olleet alumnit saavat mahdollisuuden tavata yliopistoyhteisön uusia jäseniä. Olen iloinen siitä, että alumniverkostomme edustaa monipuolista kokemusta eri aloilta.”, Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä sanoo.
          

      

Tervetuloa alumniagentiksi

Aalto-yhteisö tarjoaa ainutlaatuisen tilan eri alojen osaajien kohtaamisille ja elinikäiselle yhdessä oppimiselle. Alumniagentit ovat alumniverkoston jäseniä ja aktiivinen osa Aalto-yhteisöä.

Alumniagenttina sinulla on monia mahdollisuuksia oppia uutta ja samalla tehdä merkityksellistä työtä tarjoamalla omaa osaamistasi yhteisön muiden jäsenten käyttöön.

Ehkä olet siirtymässä urallasi uuteen vaiheeseen, ja pieni sparraus alan osaajien kanssa ei olisi pahitteeksi? Ehkä haluat valmentaa tai mentoroida opiskelijoita heidän urapohdinnoissaan? Tai käynnistää vertaisryhmän sydäntäsi lähellä olevasta teemasta? Oli kyseessä sitten vanha harrastuksesi tai uudempi kiinnostuksen kohde, löydät varmasti yhteisöstämme hengenheimolaisia.

Saatat myös haluta kertoa Aalto-yliopistosta oman paikkakuntasi lukiolaisille, jotka ovat kiinnostuneita kauppatieteiden, tekniikan, taiteen tai muotoilun opiskelusta. Tai ehkä valmistumisestasi tulee kuluneeksi maaginen tasakymmenys, ja haluaisit luoda unohtumattoman illan opiskeluheimollesi. 

Alumniagentista on moneksi

Haluatko vetää vertaisryhmää digitaalisessa alumniyhteisössä, mentoroida nuorta alasi opiskelijaa tai yrittäjää, tai ehkäpä koota vanhan opiskeluporukkasi yhteen vuosikurssijuhlan merkeissä? Vaihtoehtoja on monia.

Alumniagentti

Yhteisöagentti

Vedä vertaisryhmää, edusta yhteisöäsi alumnineuvostossa tai järjestä alumnitapaaminen.

Alumneille
KV

Kansainvälinen agentti

Jaa kokemuksiasi paikallisena yhteyshenkilönä muille tai vedä alumniryhmää maassasi.

Alumneille
Mentorointi

Yrittäjyysagentti

Jaa kokemustasi yrittäjänä ja liity Aalto Startup Centerin mentorointiohjelmaan. 

Alumneille
CDL

Uramuotoiluagentti

Jaa uratarinasi tai tuo asiantuntijuutesi työpajoihin, tapahtumiin tai vertaisryhmään.

Alumneille
 Two students studying at the Ekonominaukio 1 building.

Opiskelijamarkkinointiagentti

Kerro opinnoistasi Aallossa uusille ja nykyisille opiskelijoille.

Alumneille
Mentorointi

Mentorointiagentti

Jaa urakokemustasi, opi ja inspiroidu opiskelijan mentorina.

Alumneille

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi olla ryhtyä alumniagentiksi?

Kuka tahansa Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä valmistunut alumni. Rooleja löytyy monenlaisia.

Pitääkö minun olla kirjautunut Alumni Circleen ollakseni alumniagentti? 

Kyllä. Alumni Circle -portaalissa ylläpidämme ohjeistuksia ja muuta materiaalia sekä tiedotusta, ja jos sinulla on rooli, jossa opiskelija voi ottaa sinuun yhteyttä, ohjaamme heidät olemaan sinuun yhteydessä Circlen profiilissa valitsemallasi tavalla. Circlen kautta voit myös lähettää yksityisviestejä ilman yhteystietoja. 

Voinko varata tilan Aalto-yliopiston kampuksella? 

Aalto Space -mobiilisovelluksen avulla voit varata kokous- ja ryhmätyöskentelytiloja heti käyttöön kampuksella. Lue lisää ja lataa sovellus puhelimeesi.

Sovellus toimii myös selainpohjaisesti: https://booking.aalto.fi/aaltospace/ 

Jos et löydä sopivaa tilaa, ota yhteyttä [email protected] 

Mistä löydän tietoa kampuksen tiloista ja liikkumisesta? 

Lue lisää täältä.

Minulla ei ole aikaa enää toimia agenttina, mitä teen? 

Voit poistaa roolisi Alumni Circlestä. Ota yhteyttä [email protected], jos haluat, että tietosi poistetaan myös postituslistalta. Voit aktivoitua uudestaan paremman ajan koittaessa.

Lisätietoa

 Alumnisuhteet, ura- ja rekrytointipalvelut

Alumnisuhteet, ura- ja rekrytointipalvelut

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu