Alumneille

Päivitä tietosi

Tervetuloa mukaan Aalto Alumni Circleen, digitaaliseen alumniyhteisöömme, jossa voit kohdata opiskeluajan kavereita ja luoda yhteyksiä muihin Aalto-yliopiston alumneihin. Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun, muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla.
update your information

Tervetuloa Aallon alumniyhteisöön!

Aalto-yliopiston alumnisuhteet edistää yliopiston ja sen alumnien välistä poikkitieteellistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä, kehittävää ja monimuotoista kumppanuutta. Tavoitteemme on, että alumnit ovat yliopistoyhteisön aktiivisia toimijoita sekä vaikuttajia. Alumniyhteisöömme kuuluu yli 100 000 valmistuneesta jo yli 45 000 alumnia lähes 100 eri maassa.

Alumniyhteisön jäsenet saavat tuoretta tutkimustietoa sekä lukuisia mahdollisuuksia niin itsensä kehittämiseen kuin verkostoitumiseen. Voit esimerkiksi toimia kansainvälisenä alumniagenttina, mentorina opiskelijallemme, olla yhteydessä entisiin opiskelukavereihisi ja opiskelijoihin Alumni Circlen kautta ja verkostoitua lukuisissa tapahtumissa ja monialaisissa yhteisöissä.

Liity alumniyhteisöömme Aalto Alumni Circlen kautta tai päivitä yhteystietosi ja tilauksesi!

Keitä alumnit ovat?

Alumnejamme ovat kaikki, joilla on tutkinto Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä, (TKK, TaiK tai HKKK) tai jotka ovat valmistuneet Aalto University Executive Educationin ns. pitkistä ohjelmista kuten MBA, EMBA tai DBA, ja mm. AaltoJOKO®, Johtaminen terveydenhuollossa ja Global Leader, sekä Aalto University Professional Developmentin YTK:n Pitkä kurssi -ohjelmasta ja Turvallisuusjohdon koulutusohjelmasta valmistuneet. (Katso lisää: aaltoee.fi/alumni). Alumniyhteisöön liittyminen on maksutonta.

Myös opiskelijat (vaihto-, kandi-, maisteri- ja tohtoriopiskelijat) voivat liittyä opiskelijastatuksella.

Aallon ystävät

Jos sinulla ei ole tutkintoa Aalto-yliopistosta, olet tervetullut liittymään Aallon ystävät / Friends of Aalto -verkostoon. Ilmoitathan yhteystietosi ja haluatko Aalto University Magazine -lehden lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Lisätietoa: [email protected]

Lue lisää

People at the Learning Centre.

Alumnin edut

Aalto-yliopiston alumnina saat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi monia etuja.

Alumneille
Q and A

Kysymyksiä alumnitoiminnasta?

Täältä löydät vastauksia kysymyksiisi alumnitoiminnasta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Aalto-yliopiston alumnisuhteisiin.

Alumneille

Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus

Tämä tietosuojailmoitus antaa tietoja Aalto-yliopiston alumneille, lahjoittajille ja sidosryhmiin kuuluville heidän henkilötietojensa käsittelystä osana yliopiston kumppanuus- ja yritysyhteistyöpalveluja CRM-järjestelmässä.

Lue täällä
gdpr-nn-banner-wj.jpg
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu