Alumneille

Liity tai päivitä tietosi

Tervetuloa Aallon alumniyhteisöön! Voit päivittää yhteystietosi sekä tilata alumnisähköpostin ja Aalto University Magazine -lehden tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla, jotta tavoitamme sinut jatkossakin. Voit myös verkostoitua muiden alumnien kanssa Aalto University Alumni Community -LinkedIn-ryhmässä.
update your information

Tervetuloa Aallon alumniyhteisöön!

Alumniyhteisön jäsenet saavat tuoretta tutkimustietoa sekä lukuisia mahdollisuuksia niin itsensä kehittämiseen kuin verkostoitumiseen. Voit esimerkiksi toimia globaalina alumnilähettiläänä, mentorina opiskelijallemme, olla yhteydessä entisiin opiskelukavereihisi Aalto University Alumni Community -LinkedIn-ryhmän kautta ja verkostoitua lukuisissa tapahtumissa ja monialaisissa yhteisöissä.

Aalto-yliopiston alumnisuhteet edistää yliopiston ja sen alumnien välistä poikkitieteellistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä, kehittävää ja monimuotoista kumppanuutta. Tavoitteemme on, että alumnit ovat yliopistoyhteisön aktiivisia toimijoita sekä vaikuttajia. Yhteisöömme kuuluu yli 100 000 alumnia lähes 100 eri maassa.

Liity alumniyhteisöömme tai päivitä yhteystietosi ja tilauksesi alumnirekisteriin!

Lomakkeella voit yhteystietojesi päivittämisen lisäksi tilata Aalto University Magazine -lehden sekä alumnisähköpostin. Muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla, jotta tavoitamme sinut jatkossakin.

Päivitä tietosi
A-logo_around_Campus_12-6-2020_photo_Mikko_Raskinen_013_Original.jpg

Ennen kuin tilaat alumnisähköpostin lomakkeella, luethan ohjeet

Huom! Osana alumnien yhteystietojen päivittämisen uudistusta aikaisemmin käytössä ollut digitaalinen Aalto Alumni Circle -alusta sulkeutui 20.2.2023. Yhteys- ja opintotiedot säilyvät Aalto-yliopiston alumnirekisterissä, kuten myös alumnisähköposti ja lehden tilaustiedot. Mikäli yhteystietosi eivät ole muuttuneet, sinun ei tarvitse tehdä mitään. 

 

Keitä alumnit ovat?

Alumnejamme ovat kaikki, joilla on tutkinto Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä, (TKK, TaiK tai HKKK), tai jotka ovat suorittaneet vaihto-opinnot Aalto-yliopistossa tai sen edeltäjissä, tai jotka ovat valmistuneet Aalto University Executive Education and Professional Developmentin ns. pitkistä ohjelmista kuten MBA, EMBA tai DBA, ja mm. AaltoJOKO®, Johtaminen terveydenhuollossa, Global Leader, YTK:n Pitkä kurssi -ohjelmasta ja Turvallisuusjohdon koulutusohjelmasta valmistuneet. (Katso lisää: aaltoee.fi/alumni). Alumniyhteisöön liittyminen on maksutonta.

 

Aallon ystävät

Jos sinulla ei ole tutkintoa Aalto-yliopistosta, olet tervetullut liittymään Aallon ystävät / Friends of Aalto -verkostoon. Voit liittyä Aallon ystäväksi samalla yllä olevalla lomakkeella.

Lisätietoa: [email protected]

Lue lisää

People at the Learning Centre.

Alumnin edut

Aalto-yliopiston alumnina saat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi monia etuja.

Alumneille
Q and A

Kysymyksiä alumnitoiminnasta?

Löydä vastauksia kysymyksiisi alumnitoiminnasta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Aalto-yliopiston alumnisuhteisiin.

Alumneille
Computer

Alumnisähköposti

Täältä löydät tietoa ja ohjeita Aalto-yliopiston alumnisähköpostiin liittyen.

Alumneille

Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus

Tämä tietosuojailmoitus antaa tietoja Aalto-yliopiston alumneille, lahjoittajille ja sidosryhmiin kuuluville heidän henkilötietojensa käsittelystä osana yliopiston kumppanuus- ja yritysyhteistyöpalveluja CRM-järjestelmässä.

Lue täällä
gdpr-nn-banner-wj.jpg
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: