Alumneille

Liity Aallon alumniyhteisöön

Päivitä yhteystietosi, tilaa alumnisähköposti ja Aalto University Magazine tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Kun pidät yhteystietosi ajan tasalla, saat meiltä uutisia ja kutsuja kiinnostaviin tapahtumiin. Liity myös Aallon alumnien LinkedIn-yhteisöön!
update your information

Tervetuloa mukaan!

Alumniyhteisön jäsenenä saat tuoretta tutkimustietoa ja mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen ja verkostoitumiseen. Voit esimerkiksi toimia mentorina opiskelijalle tai alumnilähettiläänä, verkostoitua tapahtumissa ja pitää yhteyttä opiskelukavereihin Aallon alumnien LinkedIn-yhteisössä.

Liity alumniyhteisöömme tai päivitä yhteystietosi ja tilauksesi alumnirekisteriin!

Lomakkeella voit yhteystietojesi päivittämisen lisäksi tilata Aalto University Magazine -lehden sekä alumnisähköpostin. Muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla, jotta tavoitamme sinut jatkossakin.

Päivitä tietosi
A-logo_around_Campus_12-6-2020_photo_Mikko_Raskinen_013_Original.jpg

Ennen kuin tilaat alumnisähköpostin lomakkeella, luethan ohjeet

Huom! Osana alumnien yhteystietojen päivittämisen uudistusta aikaisemmin käytössä ollut digitaalinen Aalto Alumni Circle -alusta sulkeutui 20.2.2023. Yhteys- ja opintotiedot säilyvät Aalto-yliopiston alumnirekisterissä, kuten myös alumnisähköposti ja lehden tilaustiedot. Mikäli yhteystietosi eivät ole muuttuneet, sinun ei tarvitse tehdä mitään. 

 

Keitä alumnit ovat?

Alumnejamme ovat kaikki, joilla on tutkinto Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä, (TKK, TaiK tai HKKK), tai jotka ovat suorittaneet vaihto-opinnot Aalto-yliopistossa tai sen edeltäjissä, tai jotka ovat valmistuneet Aalto University Executive Education and Professional Developmentin ns. pitkistä ohjelmista kuten MBA, EMBA tai DBA, ja mm. AaltoJOKO®, Johtaminen terveydenhuollossa, Global Leader, YTK:n Pitkä kurssi -ohjelmasta ja Turvallisuusjohdon koulutusohjelmasta valmistuneet. (Katso lisää: aaltoee.fi/alumni). Alumniyhteisöön liittyminen on maksutonta.

 

Aallon ystävät

Jos sinulla ei ole tutkintoa Aalto-yliopistosta, olet tervetullut liittymään Aallon ystävät / Friends of Aalto -verkostoon. Voit liittyä Aallon ystäväksi samalla yllä olevalla lomakkeella.

Lisätietoa: [email protected]

Lue lisää

People at the Learning Centre.

Alumnin edut

Aalto-yliopiston alumnina saat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi monia etuja.

Alumneille
Q and A

Kysymyksiä alumnitoiminnasta?

Löydä vastauksia kysymyksiisi alumnitoiminnasta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Aalto-yliopiston alumnisuhteisiin.

Alumneille
Computer

Alumnisähköposti

Täältä löydät tietoa ja ohjeita Aalto-yliopiston alumnisähköpostiin liittyen.

Alumneille

Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus

Tämä tietosuojailmoitus antaa tietoja Aalto-yliopiston alumneille, lahjoittajille ja sidosryhmiin kuuluville heidän henkilötietojensa käsittelystä osana yliopiston kumppanuus- ja yritysyhteistyöpalveluja CRM-järjestelmässä.

Lue täällä
gdpr-nn-banner-wj.jpg
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: