Alumneille

Kansainvälinen agentti

Jaa kokemuksiasi, ole paikallinen yhteyshenkilö muille alumneille tai opiskelijoille tai vedä omaa ryhmää maassasi. Tervetuloa Aalto-yliopiston kansainväliseksi agentiksi!
KV

Asutko ulkomailla tai oletko muuttanut ulkomailta Suomeen? Kansainvälinen kokemuksesi on korvaamatonta.

Kiinnostaisiko sinua jakaa ja vaihtaa kokemuksia muiden alumnien tai opiskelijoiden kanssa, jotka harkitsevat opiskelua tai työskentelyä ulkomailla? Haluaisitko olla paikallinen yhteyshenkilö tai vaikkapa vetää omaa kansainvälistä alumniverkostoa? Voisitko esitellä tahoja tai henkilöitä verkostossasi? Onko sinulla mielessä jokin tapahtuma, johon haluat kutsua alumniyhteisöä kaupungissasi tai maassasi, jossa asut? Aalto-yliopiston kansainvälisenä agenttina mahdollisuuksia on rajattomasti! 

Tervetuloa globaaliin yhteisöömme! 

Näin ryhdyt kansainväliseksi agentiksi:

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu opiskelijoiden ja alumnien yhteisöön Aalto Alumni Circleen ja päivitä tietosi.​

  2. Päivitä tietosi ja valitse profiilissasi Global Agent. Kuvaile minkälaisissa asioissa haluat jakaa tietoa tai sinuun voi olla yhteydessä. Kerro lyhyesti opinto- ja urataustasi tai kiinnostuksen kohteistasi.  

  3. Liity Aalto Alumni Global Agents -ryhmään, joka on kaikille kv-agentin roolissa toimiville keskustelu- ja tiedonjakokanava. Löydät ryhmän Circlen ylävalikosta kohdasta Groups.

  4. Aallon alumniyhteisössä on perustettu jo monia ryhmiä eri maille. Tutustu ja liity tai perusta uusi ryhmä! Alumni Circlen 'How to' -oppaista löydät ohjeet ryhmän perustamiseen.

  5. Lue alumniagenttien kickoff materiaalit (Kirjautumisen takana: alumnicircle.aalto.fi/media_center) 

 

Working here and there – Global worklife 27.4. at 4.30-5.30 pm

The ongoing pandemic has changed the way we work – perhaps permanently. Our physical location becoming irrelevant opens plenty of new opportunities for increasingly global careers. 

Whether you have only just begun to dream about living and working abroad or are ready to take the first concrete steps towards embarking on your global journey, this panel discussion featuring Aalto Alumni Agents sharing their international career expertise will help you to map out your career path abroad.

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.

 Susanna Ritala

Susanna Ritala

Community Manager, Aalto Alumni Engagement and Career Services

Ryhdy alumniagentiksi

Aalto-yliopiston alumneja on jo huimat satatuhatta – ja jokainen heistä on yhtä tervetullut Aalto-yhteisöön kuin oli ensimmäisenä opiskelupäivänään. Aallon alumniagentiksi löydät juuri sinulle mielekkään tavan vaikuttaa yhteisössämme ja oppia uutta.

Takaisin etusivulle
Agentti
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu