Aalto-yliopisto Junior

Ohjaajaksi Aalto-yliopisto Junioriin

Haemme Aalto-yliopiston opiskelijoita ohjaamaan toimintaamme.
Aalto junior students

Oletko kiinnostunut monipuolisesta lasten ja nuorten toiminnasta sekä talous-, taide-, luonnontiede- ja teknologiakasvatuksen järjestämisestä? 

Aalto-yliopisto Junior on monialainen oppimisyksikkö uteliaille! Meille tärkeää on rohkeus, vastuullisuus ja yhteistyö. Aalto-yliopisto Junior toimii yliopiston ja koulumaailman välillä. Toiminnalla inspiroidaan ja edistetään kauppatieteiden, taiteiden, teknologian ja luonnontieteiden oppimista sekä opetusta. Kohderyhmänä ovat lapset, nuoret, opettajat, koululaisryhmät ja perheet. Toimintamuotojamme ovat toiminnalliset opintokäynnit, leirit, tapahtumat, kurssit ja kilpailut. 

Toimintaamme ohjaavat Aallon eri alojen opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan lasten ja nuorten kanssa. Työ on pääasiassa osa-aikaista päivätyötä ja sovitettavissa joustavasti opintoihin. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Rekrytoimme uusia ohjaajia pääsääntöisesti loppukesästä. Viimeisin rekrytointiprosessi päättyi elokuussa 2022. Lukuvuoden aikana vastaanotamme kuitenkin avoimia hakemuksia ja palkkaamme uusia ohjaajia tarpeen mukaan. Jos siis olet kiinnostunut työskentelemään meillä, lähetä meille avoin hakemus ja kerro, miksi juuri sinä haluaisit olla mukana Juniorin toiminnassa. Lähetä hakemuksesti Pilville osoitteeseen [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu