Aalto-yliopisto Junior

Ohjaajaksi Aalto-yliopisto Junioriin

Kaikkia toimintojamme ohjaavat pääasiallisesti Aalto-yliopiston opiskelijat. Meillä on töissä yli 30 reipasta ja osaavaa lasten ja nuorten parissa viihtyvää opiskelijaa. Haluaisitko sinä kuulua joukkoon?
Aalto junior students

Oletko kiinnostunut monipuolisesta lasten ja nuorten toiminnasta sekä talous-, taide-, luonnontiede- ja teknologiakasvatuksen järjestämisestä?

Aalto-yliopisto Junior on monialainen oppimisyksikkö uteliaille! Meille tärkeää on rohkeus, vastuullisuus ja yhteistyö. Aalto-yliopisto Junior toimii yliopiston ja koulumaailman välillä. Toiminnalla inspiroidaan ja edistetään kauppatieteiden, taiteiden, teknologian ja luonnontieteiden oppimista sekä opetusta. Kohderyhmänä ovat lapset, nuoret, opettajat, koululaisryhmät ja perheet. Toimintamuotojamme ovat toiminnalliset opintokäynnit, leirit, tapahtumat, kurssit ja kilpailut.

Toimintaamme ohjaavat Aallon eri alojen opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan lasten ja nuorten kanssa. Työ on pääasiassa osa-aikaista päivätyötä ja sovitettavissa joustavasti opintoihin. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Lukuvuoden aikana palkkaamme uusia ohjaajia tarpeen mukaan. Jos kiinnostuit, voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, miksi juuri sinä haluaisit olla mukana Juniorin toiminnassa. Lähetä hakemuksesi Pilville osoitteeseen [email protected]

Lue lisää meistä nettisivuiltamme.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu