Aalto-yliopisto Junior

Aalto-yliopisto Juniorin avoimet työpaikat

Toimintaamme ohjaavat Aallon omat opiskelijat eri aihealueista vastaavien koordinaattorien tuella. Työllistämme yli 30 innostunutta ja osaavaa opiskelijaohjaajaa Aalto-yliopiston eri korkeakouluista. Haluaisitko sinä kuulua joukkoon?
Aalto-yliopisto Juniorin opiskelijaohjaaja
Aallon opiskelijat ohjaavat Juniorin työpajoja. Kuva: Aalto-yliopisto / Kalle Kataila

Oletko kiinnostunut monipuolisesta lasten ja nuorten toiminnasta sekä talous-, taide-, luonnontiede- ja teknologiakasvatuksen järjestämisestä?

Aalto-yliopisto Junior on monialainen oppimisyksikkö uteliaille! Meille tärkeää on rohkeus, vastuullisuus ja yhteistyö. Aalto-yliopisto Junior toimii yliopiston ja koulumaailman välillä. Toiminnalla inspiroidaan ja edistetään kauppatieteiden, taiteiden, teknologian ja luonnontieteiden oppimista sekä opetusta. Kohderyhmänä ovat lapset, nuoret, opettajat, koululaisryhmät ja perheet.

Etsimme opetus- ja ohjaustyöstä kiinnostuneita eri Aallon alojen opiskelijoita ohjaamaan työpajoja.  Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta työn tai harrastusten kautta.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen, hauskan ja kehittävän työn. Pääset työskentelemään motivoituneessa ja aidosti monialaisessa porukassa! Katso alakohtaiset ilmoitukset alta.  

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito (äidinkieli tai vastaavat taidot) luetaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 10.8.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.  

Palkkaus: 17,44 euroa / tunti 
Työ alkaa: perehdytyksellä 6.9.23 klo 12-16 
Työn Laatu: osa-aikainen päivätyö 

Haemme yhteensä noin viittä työntekijää seuraaviin tehtäviin:

Talous ja yrittäjyys: 

Haemme talouden ja yrittäjyyden sekä muiden monialaisten työpajojen ohjaajiksi yhdestä kahteen Aalto BIZin opiskelijaa. Hakijan tulee olla vähintään 2. vuosikurssin opiskelija ja pystyä työskentelemään keskiviikkoisin. 

Tekniikan alat (CHEM, ENG, SCI, ELEC)

Haemme tekniikan alan ja muiden monialaisten työpajojen ohjaajiksi kolmea tekniikan alan opiskelijaa. Hakijan tulee olla vähintään 2. vuosikurssin opiskelija. Haemme yhtä kemian pääaineopiskelijaa ja kahta muun tekniikan alan opiskelijaa, joilla on hyvät tiedot joko lukion kemiasta/fysiikasta/matematiikasta ja/tai hyvät ohjelmointitaidot.

Pilvi Saaristo

vierailutoiminta, leirit ja kerhot
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: