Aalto University Executive Education (Aalto EE)

Aalto University Executive Education (Aalto EE)

Aalto EE  tarjoaa korkealuokkaisia liikkeenjohdon valmennus- ja kehittämispalveluita globaalisti.

Tarjontamme sisältää asiakaskohtaiset ratkaisut, MBA-ohjelmat sekä avoimet johdon ohjelmat. Aalto EE:llä on osana Aalto-yliopistoa kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä laatuleimaa eli akkreditointia ja kuulumme maailman 50 parhaan liikkeenjohdon kouluttajan joukkoon.

www.aaltoee.fi

Aalto EE opiskelua

MBA, Executive MBA ja DBA-ohjelmat

Tarjontaamme kuuluu työn ohella suoritettava Master of Business Administration (MBA) -ohjelma, Executive MBA (EMBA) -ohjelma sekä kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma Executive Doctor of Business Administration (DBA). Ohjelmillamme on kolme tärkeintä kansainvälistä akkreditointia, ns. Triple Crown, jonka on saavuttanut vain 0,5 % kaikista maailman kauppakorkeakouluista.

Aalto MBA

Aalto MBA on käänteentekevä liikkeenjohdon ohjelma yksilöille, jotka haluavat saada uusia mahdollisuuksia urakehitykseensä sekä uudistaa kykyään kehittää ja johtaa liiketoimintaa. Aalto MBA -opintojen aikana vahvistat strategista ajatteluasi, kehität liiketoimintaosaamistasi sekä ongelmanratkaisu- ja johtamistaitojasi. Pääset soveltamaan viitekehyksiä ja työkaluja käytännössä jo opintojaksojen aikana saaden kokonaisvaltaista näkemystä liikkeenjohdosta, mikä on avain uusiin uramahdollisuuksiin.

Aalto MBA on kaksivuotinen ohjelma, joka alkaa vuosittain tammikuussa. Ohjelman rakenne mahdollistaa täysipäiväisen työn ja opiskelun nivomisen toisiinsa. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi.

Lue lisää Aalto MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive MBA

Aalto Executive MBA -ohjelma on suunnattu osallistujille, joilla on jo vankka kokemus liiketoiminnasta ja johtamisesta. Aalto EMBA -ohjelmassa erityistä huomiota kiinnitetään strategiaan ja johtamiseen globaalissa toimintaympäristössä. Strategiaa lähestytään monista näkökulmista, ja painopiste on innovatiivisissa strategioissa ja uusissa liiketoimintamalleissa. Johtaminen puolestaan kattaa teemoja aina itsensä johtamisesta muiden johtamiseen ja innostamiseen.

Aalto EMBA -ohjelma alkaa kaksi kertaa vuodessa, ja se voidaan suorittaa 24 kuukaudessa. Ohjelman rakenne mahdollistaa intensiivisen opiskelun yhdistämisen vaativiin työtehtäviin. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi.

Lue lisää Aalto Executive MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive DBA

Aalto Executive Doctor of Business Administration (DBA) on kokeneille johtajille suunnattu kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma. Osallistujilta odotetaan runsaasti johtamiskokemusta ja halua panostaa merkittävästi ammatillisten käytäntöjen kehittämiseen itseään kiinnostavilla aloilla. Ohjelma tarjoaa työnantajille ja opiskelijoille merkittäviä käytännön hyötyjä akateemisista vaatimuksista tinkimättä.

Jokaiselle osallistujalle räätälöidään henkilökohtainen etenemissuunnitelma. Ohjelman voi aloittaa milloin vain ja sen kesto on 3–6 vuotta.

Lue lisää Aalto Executive DBA:sta (aaltoee.fi)

Kaikki Aalto EE:n degree-ohjelmat » (aaltoee.fi)

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu