Aalto University Energy Science Initiative

Aalto University Energy Science Initiative

Aalto Energy Science Initiative (ESCI) on Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun johtama strateginen aloite. Aloitteessa keskitytään monitieteelliseen koulutukseen ja opiskelijoiden osallistumiseen ajankohtaisiin energia-aiheisiin. Ydintoiminta perustuu Perustieteiden korkeakoulun tieteellisiin vahvuuksiin, mutta ESCI:ssä on mukana ihmisiä koko yliopistosta.

Aalto University / ESCI kenno

ESCI:n toimintaan sisältyy oppimiskeskus ja innovointitila Energy Garage (Sähkömiehentie 4G, K4-rakennus), jonka tavoite on lisätä opiskelijoiden sitoutumista energia-alaan.

Energy Garage johtaa monitieteistä energiaopetusta, jonka sivuaine on avoin kaikille Aalto-yliopiston maisteriopiskelijoille, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat. Ohjelma on kolmen Aallon korkeakoulun kuuden vastuuhenkilön yhteinen hanke. 

Energy Garage

Garage on paikka, jossa voi harrastaa energia-aiheisiin liittyvää keskustelua, vuorovaikutusta, opetusta, rakentamista, testausta tai vain pitää hauskaa aiheen ympärillä. Energia-ala ja -yhtiöt ovat olleet hankkeesta myönteisen kiinnostuneita, ja on todennäköistä, että tästä seuraa jonkinlaista yhteistyötä.

Lisätietoja
Aalto University / Energy Garage

Energy Center

Aalto-yliopiston energiatieteiden aloitteen Energy Science Initiativen (ESCI) tutkimustoiminta on järjestetty virtuaalisen Energy Centerin alaisuuteen. Siihen kuuluu 20 Perustieteiden korkeakoulun professoria, joilla on ydinosaamista eri aloilta, sekä useita muita professoreita Aallon muista korkeakouluista.

Lisätietoja
Magneettinen monopoli
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu