Aalto NeuroImaging (ANI) infrastruktuuri

Aalto NeuroImaging (ANI) infrastruktuuri

Advanced Magnetic Imaging - keskus

AMI-keskus ylläpitää tutkimukseen tarkoitettua 3T MRI skanneria, kehittää ja ylläpitää siihen liittyvään infrastruktuuria sekä tarjoaa mittauspalveluja useille tutkimusryhmille. Tyypilliset mittaukset sisältävät toiminnallista ja anatomista aivokuvantamista tai diffuusiotensorikuvauksia. Lisäksi AMI-keskus kehittää uusia menetelmiä MRI teknologian saralla.
AMI Centre

Magneettikuvaus

AMI-keskus perustettiin helmikuussa 2002. Pääasiallinen työvälineemme on 3T MRI skanneri (Magnetom Skyra, Siemens), jonka omistaa Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulu.

Hallinnollisesti AMI-keskus on Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitoksen alaisuudessa, joka kuuluu Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakouluun. AMI-keskuksella on kuitenkin itsenäinen budjetti. AMI-keskus kuuluu NEUROIMAGING yhteistyön piiriin, jonka johtoryhmässä on kaksi jäsentä Aalto-yliopistosta, kaksi jäsentä Helsingin yliopistosta ja kaksi jäsentä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä. AMI-keskus tarjoaa innovatiivisen ympäristön uusien magneettikuvausmenetelmien kehittämiseen. Lisätietoa AMI-keskuksesta ja täällä tehdystä tutkimuksesta löytyy vuosikertomuksista.

Keskus sijaitsee osoitteessa Otakaari 5 I, samassa rakennuksessa ABL:n ja Aalto TMS:n kanssa.

Palvelut, hinnat ja yhteistiedot

AMI_mri

AMI-keskuksen palvelut

Tietoa MRI-skannerista, vastauslaitteista ja monitorointijärjestelmistä.

Aalto NeuroImaging (ANI) infrastruktuuri

Aalto NeuroImaging hinnat

Mittaaminen ANI:n laitteistolla on maksullista.

Aalto NeuroImaging (ANI) infrastruktuuri
campus_mar

Aalto Neuroimaging -infrastruktuuri

ANI:n yhteystiedot ja henkilökunta

Aalto NeuroImaging (ANI) infrastruktuuri
hygiene

General hygiene information (COVID-19)

General hygiene information for facility users (COVID-19).

Aalto NeuroImaging (ANI) Infrastructure

Varauskalenteri

Kaikkiin ANI:n laboratorioihin on tehtävä varaus ennen käyttöä. Varauksen tekemiseksi tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan varauskalenteriin (anitime.aalto.fi).

Mittauksien aloittaminen

Uuden käyttäjän pitää suorittaa kuusi vaihetta ennen kuin mittauksia voi suorittaa AMI-keskuksessa. Katso alapuolelta lisätiedot näistä viidestä vaiheesta.

Turvallisuus

Uuden käyttäjän täytyy läpäistä AMI-keskuksen turvallisuuskurssi. Kurssi sisältää videoluennon, paikan päällä näytettävän demonstraation skannerilla sekä tentin. Turvallisuuskursseja järjestetään useamman kerran vuodessa. Lisätietoa turvallisuuskurssista voi kysyä [email protected]

Dokumentit ja kaavakkeet

Sijainti

magneettitalo

Magneettitalo

Otakaari 5 I

Toimipisteet
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: