Aalto ARTS Books

Uutuusteos Immortal

Maija Tammen ja Ville Tietäväisen uutuusteos "Immortal" kurottaa kohti kuolemattomuuden mysteeriä. Ainutlaatuinen teos yhdistää tieteellistä tutkimusta, valokuvataidetta ja tarinankerrontaa. Se tarjoaa lukijalleen hypnoottisen matkan hydratutkija Cornelia Dulacin mieleen.

Biologi Cornelia Dulac on ollut kateissa vuodesta 2014. Kun hänen muistiinpanonsa, ääninauhansa ja piirroksensa löytyvät hylätystä mökistä, on selvää, että jotain odottamatonta on tapahtunut. Dulac oli tutkinut hydraa, makeanveden polyyppia, joka on biologisesti kuolematon ja kykenee uudelleenkasvamaan kokonaiseksi yksilöksi pienestä solujoukosta.

Mikä saa Dulacin tutkimaan hydraa pakonomaisesti? Immortalin kiehtova tarina marssittaa esiin ihmiskuntaa aina askarruttaneet kysymykset olemassaolosta, kuolemattomuudesta – ja niihin liittyvästä moraalista. Tammi on vanginnut valokuviinsa autenttisen hydratutkimuksen. Valokuvat yhdessä Tietäväisen piirrosten kanssa herättävät tarinan eloon.

Kuolemattoman mysteeri kiinnostaa
cover for book immortal

Maija Tammi & Ville Tietäväinen

Immortal
Lost Memoirs of Cornelia Dulac Concerning the Freshwater Polyp Hydra

Osta teos verkkokaupastamme

Kirja on osa Maija Tammen ja säveltäjä Charles Quevillonin Forum Box -galleriassa myöhemmin esitettävää näyttelyä Immortal’s birthday. Näyttely avataan, kun koronatilanne sen sallii.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu