Yhteistyö

Järjestä oma tapahtuma kampuksella

Tulkaa kampukselle kertomaan organisaatiostanne ja sen tarjoamista uramahdollisuuksista.
järjestä oma tapahtuma kuva

Järjestä oma tapahtuma kampuksella

Oman rekrytointitapahtuman järjestäminen kampuksella on yksi parhaista tavoista kertoa opiskelijoille organisaatiostanne ja sen tarjoamista uramahdollisuuksista. Jos kertojana on vieläpä yliopistomme alumni, saa viesti täysin uuden syvyyden. Avatkaa myös rekrytointiprosessienne sisältöä ja kertokaa yrityskulttuuristanne - mitä tarkempaa tietoa opiskelijoilla teistä on, sitä osuvampia hakemuksia he osaavat teille kohdentaa.  

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeitanne vastaavan tilaisuuden sekä hoidamme markkinoinnin halutulle opiskelijakohderyhmälle. Alla suosituimman tapahtumatyyppimme kuvaus. 

Kampusständi

Ständi vilkkaalla paikalla kampuksella tuo näkyvyyttä organisaatioillenne – kohtaatte aulatiloissa hyvin erilaisia opiskelijaryhmiä rennossa ympäristössä heidän matkallaan luennoille, ruokailemaan tai itseopiskelutiloihin. Esittelyständinne tuominen kampukselle on tehokas keino vahvistaa työnantajamielikuvaa ja tavoittaa opiskelijoita esimerkiksi, kun teillä on tiedossa laajoja rekrytointitarpeita. Myös trainee-ohjelman tai kesätyöpaikkojen haun aloitus on kannattaa tuoda kampukselle. 

Ura- ja rekrytointipalvelut - yhteystiedot
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu