Uutiset

Vuosikurssi 1967 vieraili Tutalla

Vuonna 1967 aloittaneista Tuotantotalouden (silloin Kone-osaston yhteydessä olleen) ohjelman 20 opiskelijasta kaikki elossa olevat 17 opiskelijaa kokoontuivat eri puolilta maailmaa vuosikurssin alumnitapaamiseen Tuotantotalouden laitokselle.

Vuonna 1967 aloittaneista 17 tutalaisesta 6 on toiminut työurallaan yrittäjänä ja 13 yrityksen toimitusjohtajana. Henkilöistä 9 on työskennellyt vähintään yhden vuoden mittaisen jakson ulkomailla. Toimialojen kirjo on kattava, mutta vuoden 1967 tutalaisista 10 on toiminut pääasiassa teknologiateollisuuden ja 4 rahoitusalan palveluksessa. Lisäksi 4 henkilöä on ollut töissä julkisella sektorilla. Tämän vuosikurssin alumneista 2 on naispuolisia ja loput miehiä. Heistä 8 on yhä aktiivisesti työelämässä antaen panoksensa yritystoimintaan hallituksen puheenjohtajana, neuvonantajana tai omistajana.

Vuosikurssi oli aktiivinen opiskelijajärjestössä. Paikalla oli mm. neljä Polyteknikkojen Raittiusseuran perustajajäsentä.

7.9.2017 vierailun isäntinä toimivat TUTAn laitosjohtaja Risto Rajala ja PRODEKOn hallituksen puheenjohtaja Mikko Sippola.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Tulevaisuuden uran pohtimisessa käytetään luovuutta.
Opinnot Julkaistu:

Uramuotoilukurssilla pysähdytään oppimaan itsestä ja pohtimaan tulevaisuutta

Career Design Lab tukee opiskelijoiden siirtymää työelämään. Avain kestävään tulevaisuuden työhön on ennakkoluuloton ja luova tapa muotoilla uraa.
Publication icon
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Julkaisufoorumi hakee uusia panelisteja kaudelle 2025-2028

Jos olet kiinnostunut ryhtymään Julkaisufoorumin panelistiksi, hae tehtävään 15.6.2024 mennessä.
Kolmeosainen kuva: vasemmalla keltainen kukka ja teksti Marsio,  keskellä kuva Aino-Marsio-Aallosta, oikealla Aallon logo o
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kaikille avoin kohtaamispaikka Marsio avaa ovensa syyskuussa

Avajaisnäyttelyt esittelevät Aalto-yhteisön ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.
Vihreän siirtymän rakentajat
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Uusi podcast: Vihreän siirtymän rakentajat

Vihreän siirtymän toteuttamisessa kiinteistöala on avainasemassa. Talotekniikka on sen vaikuttavin keino torjua ilmastonmuutosta ja vastata EU:n kiristyviin energiavaatimuksiin. Uusi Vihreän siirtymän rakentajat - podcast tuo esiin talotekniikan tutkijoita, kehittäjiä ja toteuttajia, jotka jakavat näkemyksiään ja ideoitaan matkalla kohti kestävämpää kiinteistö- ja rakennusalaa.