Uutiset

Vuosikurssi 1967 vieraili Tutalla

Vuonna 1967 aloittaneista Tuotantotalouden (silloin Kone-osaston yhteydessä olleen) ohjelman 20 opiskelijasta kaikki elossa olevat 17 opiskelijaa kokoontuivat eri puolilta maailmaa vuosikurssin alumnitapaamiseen Tuotantotalouden laitokselle.

Vuonna 1967 aloittaneista 17 tutalaisesta 6 on toiminut työurallaan yrittäjänä ja 13 yrityksen toimitusjohtajana. Henkilöistä 9 on työskennellyt vähintään yhden vuoden mittaisen jakson ulkomailla. Toimialojen kirjo on kattava, mutta vuoden 1967 tutalaisista 10 on toiminut pääasiassa teknologiateollisuuden ja 4 rahoitusalan palveluksessa. Lisäksi 4 henkilöä on ollut töissä julkisella sektorilla. Tämän vuosikurssin alumneista 2 on naispuolisia ja loput miehiä. Heistä 8 on yhä aktiivisesti työelämässä antaen panoksensa yritystoimintaan hallituksen puheenjohtajana, neuvonantajana tai omistajana.

Vuosikurssi oli aktiivinen opiskelijajärjestössä. Paikalla oli mm. neljä Polyteknikkojen Raittiusseuran perustajajäsentä.

7.9.2017 vierailun isäntinä toimivat TUTAn laitosjohtaja Risto Rajala ja PRODEKOn hallituksen puheenjohtaja Mikko Sippola.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Meidät on nähty short films at SuomiAreena
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Meidät on nähty! Elokuvan tulevaisuus esillä Porin SuomiAreenalla

Tervetuloa katsomaan Aalto-yliopiston palkittuja opiskelijaelokuvia nonstop-esityksenä Porin Taidemuseossa tiistaina 12. heinäkuuta 2022!
ABB_Aalto_laitelahjoitus_Kuva_Aalto-yliopisto.jpg
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Yhteistyö Aallon ja ABB Marine & Portsin kanssa tiivistyy

ABB Marine & Ports ja heidän laitetoimittajakumppaninsa Typhoon HIL lahjoittavat kuusi kappaletta simulaattoreita tutkijoiden ja opiskelijoiden käyttöön.
Räätälöity opiskelijaprojekti Pohjola Vakuutukselle_projektitiimi
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Opiskelijakaksikko auttoi Pohjola Vakuutusta kartoittamaan edellytyksiä digitaaliselle vakuutusmyyntikanavalle

Selvityksen kohteena olivat pienyritysasiakkaiden tarpeet, joihin vastaamiseksi opiskelijat etsivät toimivia ratkaisuja maailmalta.
Aalto logo. Photo: Mikko Raskinen
Yliopisto Julkaistu:

Suomen Ekonomit lahjoittaa Kauppakorkeakoululle 160 000 euroa

Lahjoitus on kohdennettu kauppatieteiden osaamisen monipuolistumiseen ja tieteenalan jatkuvaan kehitystyöhön.