Uutiset

Vuosikurssi 1967 vieraili Tutalla

Vuonna 1967 aloittaneista Tuotantotalouden (silloin Kone-osaston yhteydessä olleen) ohjelman 20 opiskelijasta kaikki elossa olevat 17 opiskelijaa kokoontuivat eri puolilta maailmaa vuosikurssin alumnitapaamiseen Tuotantotalouden laitokselle.

Vuonna 1967 aloittaneista 17 tutalaisesta 6 on toiminut työurallaan yrittäjänä ja 13 yrityksen toimitusjohtajana. Henkilöistä 9 on työskennellyt vähintään yhden vuoden mittaisen jakson ulkomailla. Toimialojen kirjo on kattava, mutta vuoden 1967 tutalaisista 10 on toiminut pääasiassa teknologiateollisuuden ja 4 rahoitusalan palveluksessa. Lisäksi 4 henkilöä on ollut töissä julkisella sektorilla. Tämän vuosikurssin alumneista 2 on naispuolisia ja loput miehiä. Heistä 8 on yhä aktiivisesti työelämässä antaen panoksensa yritystoimintaan hallituksen puheenjohtajana, neuvonantajana tai omistajana.

Vuosikurssi oli aktiivinen opiskelijajärjestössä. Paikalla oli mm. neljä Polyteknikkojen Raittiusseuran perustajajäsentä.

7.9.2017 vierailun isäntinä toimivat TUTAn laitosjohtaja Risto Rajala ja PRODEKOn hallituksen puheenjohtaja Mikko Sippola.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Aalto Digital Creatives ryhmäkuva
Kampus, Yhteistyö Julkaistu:

Kolmetoista uutta tiimiä aloitti Aalto Digital Creatives -esihautomossa

Luovien alojen esihautomo-ohjelma käynnistyi 27. syyskuuta.
Kuva: Matti Ahlgren.
Palkitut Julkaistu:

Palkitut tiimit tekevät yhdessä työtä

Aalto Pioneering Excellence Award -palkinnot jaettiin Aallossa tiimeille, jotka tekevät uraauurtavaa työtä toiminnan laadun ja erinomaisuuden kehittämiseksi.
Eveliina Palo A grid -rakennuksen portaikossa
Yliopisto Julkaistu:

Laatua yhdessä – Opiskelijan ääni kuuluu suunnittelussa ja päätöksenteossa

Yhteisön osallistuminen yliopiston kehittämiseen on keskeinen osa arvomaailmaamme.
Työelämäprofessori Topias Siren
Nimitykset Julkaistu:

Kalliomekaniikan asiantuntija Topias Siren on nimitetty Aalto-yliopiston työelämäprofessoriksi

”Työelämäprofessuurin myötä tuon opiskelijoille paljon oppeja työelämästä yhdistettäväksi teoreettiseen osaamiseen”, lupaa Topias Siren.