Uutiset

Vuoden 2021 vastuullisuusraportointikilpailu on käynnissä

Osallistumalla kilpailuun edistät yrityksenne vastuullisuustyötä ja pääset testaamaan raportointinne nykytason.
Vastuullisuusraportointikilpailuun voi osallistua 3.-31.5.2021
Kauppakorkeakoulu ja Aalto Sustainability kuuluvat kilpailun järjestäjäryhmään.

Vuoden 2021 vastuullisuusraportointikilpailuun voi osallistua 3.–31.5.2021. Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä itsearviointilomake (linkki sivun alalaidassa).  

Kilpailun tavoitteena on kehittää yritysten vastuullisuustyötä ja -raportointia Suomessa. Kilpailun järjestämisestä vastaavat erittäin kokeneet yritysvastuun asiantuntijat. Kauppakorkeakoulu ja Aalto Sustainability kuuluvat kilpailun järjestäjäryhmään. Tuomariston puheenjohtajana toimii Sitran yliasiamies Jyrki Katainen

Osallistuminen tarjoaa arvokasta hyötyä yritykselle monella eri tapaa:  

  • Kilpailu antaa arvokasta tietoa vastuullisuusraportoinnin tasosta. Osallistumalla saatte tietoa myös muiden käytännöistä, sillä tulokset jaetaan anonyymeinä vastanneiden kesken.  

  • Osallistumalla oppii. Kilpailun kautta saatte tietoa vastuullisuusraportoinnin parhaista käytänteistä sekä ajankohtaisista ja olennaisista teemoista.  

  • Kilpailu tuo näkyvyyttä. Parhaimmat raportoijat julkistetaan syksyllä ja palkitaan marraskuussa palkintojenjakotilaisuudessa. Palkintosija on osoitus laadukkaasta raportointityöstä yrityksenne sidosryhmille. 

Kilpailu on maksuton ja avoin kaikille vastuullisesta toiminnastaan raportoiville – niin pienille ja suurille yrityksille kuin julkisen sektorin eri toimijoille kunnallisista liikelaitoksista julkisomisteisiin yhtiöihin. 

Kyselyn viimeinen vastauspäivä on 31.5.2021. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina ja tulokset esitellään anonyymeinä.  

Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: [email protected]

Tästä linkistä pääsette täyttämään itsearviointilomakkeen.  

Lisätietoa kilpailusta

Tervetuloa mukaan!  

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Urban Tech Helsinki
Yhteistyö Julkaistu:
Pauli Liikala, Kauppakorkeakoulun alumni
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Pauli Liikala

”Olen kiitollinen Kauppakorkeakoululle, sen opettajille ja opiskelukavereilleni siitä, että opiskelu siellä antoi minulle erinomaiset eväät työuralleni ja myös eläkevuosilleni.”, kertoo pitkän uran tietojärjestelmien, tietohallinnon ja niiden kehittämisen parissa tehnyt alumnimme Pauli Liikala, joka on vuosien aikana toiminut myös lukuisten opiskelijoiden mentorina.
Backed by 5G online event
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:
Methanol spray properties under engine like conditions.
Yhteistyö Julkaistu:

Björn Savénin lahjoitus Aalto-yliopistolle edistää merkittävästi vetytutkimusta

Vedyllä tulee olemaan ratkaiseva rooli uusiutuvan energian varastoinnissa. Vety voi toimia myös polttokennojen ja tulevaisuuden moottoreiden polttoaineena.