Uutiset

Vuoden 2021 vastuullisuusraportointikilpailu on käynnissä

Osallistumalla kilpailuun edistät yrityksenne vastuullisuustyötä ja pääset testaamaan raportointinne nykytason.
Vastuullisuusraportointikilpailuun voi osallistua 3.-31.5.2021
Kauppakorkeakoulu ja Aalto Sustainability kuuluvat kilpailun järjestäjäryhmään.

Vuoden 2021 vastuullisuusraportointikilpailuun voi osallistua 3.–31.5.2021. Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä itsearviointilomake (linkki sivun alalaidassa).  

Kilpailun tavoitteena on kehittää yritysten vastuullisuustyötä ja -raportointia Suomessa. Kilpailun järjestämisestä vastaavat erittäin kokeneet yritysvastuun asiantuntijat. Kauppakorkeakoulu ja Aalto Sustainability kuuluvat kilpailun järjestäjäryhmään. Tuomariston puheenjohtajana toimii Sitran yliasiamies Jyrki Katainen

Osallistuminen tarjoaa arvokasta hyötyä yritykselle monella eri tapaa:  

  • Kilpailu antaa arvokasta tietoa vastuullisuusraportoinnin tasosta. Osallistumalla saatte tietoa myös muiden käytännöistä, sillä tulokset jaetaan anonyymeinä vastanneiden kesken.  

  • Osallistumalla oppii. Kilpailun kautta saatte tietoa vastuullisuusraportoinnin parhaista käytänteistä sekä ajankohtaisista ja olennaisista teemoista.  

  • Kilpailu tuo näkyvyyttä. Parhaimmat raportoijat julkistetaan syksyllä ja palkitaan marraskuussa palkintojenjakotilaisuudessa. Palkintosija on osoitus laadukkaasta raportointityöstä yrityksenne sidosryhmille. 

Kilpailu on maksuton ja avoin kaikille vastuullisesta toiminnastaan raportoiville – niin pienille ja suurille yrityksille kuin julkisen sektorin eri toimijoille kunnallisista liikelaitoksista julkisomisteisiin yhtiöihin. 

Kyselyn viimeinen vastauspäivä on 31.5.2021. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina ja tulokset esitellään anonyymeinä.  

Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: [email protected]

Tästä linkistä pääsette täyttämään itsearviointilomakkeen.  

Lisätietoa kilpailusta

Tervetuloa mukaan!  

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Paper packaging prototypes - miura ori technique. Photo: Valeria Azovskay
Yhteistyö Julkaistu:

Monialainen origameihin perustuva tutkimushanke etsii ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin

Aallossa on alkamassa matematiikan, insinööritieteiden ja taiteiden aloja kattava yhteishanke, jossa tutkitaan ja kehitetään taittelutekniikkaa teollisuuden tarpeisiin. Hankkeeseen osallistuvat Aallon lisäksi hanketta ohjaava VTT sekä useita yrityksiä metsäteollisuudesta konesuunnitteluun ja kosmetiikkabrändeihin, muun muassa Stora Enso, Metsä Group, Lumene, Mirka, Elomatic, Orfer, Anpap ja Soften. Business Finland myönsi rahoituksen Co-Innovation -yhteishankkeelle.
Yksityiskohta kryostaatista. Kuva: Mikko Raskinen.
Yhteistyö Julkaistu:

Mittava kvanttiteknologian kehityshanke tuo yhteen suomalaisen teollisuuden ja tutkimuksen

Merkittävä uusi tutkimushanke käynnistyi vauhdittamaan suomalaisen kvanttiteknologian edistymistä. VTT:n koordinoima QuTI-hanke kehittää uusia komponentteja, tuotantoratkaisuja ja algoritmeja kvanttiteknologian tarpeisiin. Business Finlandin osittain rahoittamassa QuTI-konsortiossa on mukana yhteensä 12 partneria. Kolmevuotisen hankkeen kokonaisbudjetti on noin 10 miljoonaa euroa.
Graz University of Technology and Wroclaw University of Science and Technology join the Unite! alliance. In the image photos of the university buildings.
Yhteistyö Julkaistu:

Grazin teknillinen yliopisto ja Wroclawin tiede- ja teknologiayliopisto liittyvät Unite-yliopistoverkostoon

Laajentuessaan seitsemästä jäsenestä yhdeksään Unite! lisää vaikutustaan eurooppalaisella korkeakoulukentällä.
Aalto Startup Center
Kampus, Yhteistyö Julkaistu:

Aalto-yliopisto mukana Helsingin kaupungin uudessa Kampusinkubaattorit-ohjelmassa

Uuden Kampusinkubaattorit-ohjelman kautta syntyvien palveluiden myötä tavoitteena on synnyttää 100 uutta yritystä vuodessa.