Uutiset

Uusi kirjastoaineisto: MOT Kielipalvelu

Sanakirjatarjontaan tuli muutoksia vuoden 2022 alusta, kun MOT Kielipalvelu saatiin käyttöön. Sanakirjojen lisäksi palvelu sisältää myös konekääntäjät ja kieliasuntarkistimet.
Learning Centre graphics

MOT Kielipalvelu sisältää laajan valikoiman päivittyviä yleis- ja erikoissanakirjoja. Mukana on esimerkiksi sanakirjoja kaupan, talouden ja tekniikan aloilta sekä Oxford University Pressin yksi- tai kaksikielisiä sanakirjoja.

MOT Kääntäjä tarjoaa konekäännöksiä, joissa käännettävän kieliparin voi valita 40 eri kielestä.

MOT Kielentarkistin auttaa oikolukemalla tekstiä ja ehdottamalla korjauksia. Kieliasuntarkistus on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, suomi, ruotsi, saksa ja ranska. Lisätietoja palvelun sisällöstä voit lukea täältä.

 

  • Kampusverkossa ja VPN-etäyhteydellä aineistoon pääsee suoraan osoitteesta https://www.sanakirja.fi/
  • Kampusverkon ulkopuolelta aineistoon pääsee kirjastoluettelo Aalto-Primon kautta tai tilaamalla Aalto-sähköpostiosoitteeseen kirjautumislinkin henkilökohtaisten tunnusten luomista varten.

 

Uuteen MOT Kielipalveluun siirtymisen seurauksena RedFox-sanakirjapalvelusta jää käyttöön vain sanakirjat sisältävä suppeampi versio.

Lisätiedot: [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Räätälöity projekti Hiltille, työryhmä
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
An Cong
Opinnot Julkaistu:

Informaatioverkostojen ohjelmassa opiskeleva An Cong kannustaa naisia tekniikan alalle: ”Tulkaa kampukselle katsomaan, miten mahtavaa täällä on”

Cong harkitsi lukioikäisenä opintoja niin lääketieteellisessä kuin kauppakorkeassa. Abivuonna kypsynyt päätös hakea Aalto-yliopistoon tekniikan alalle osoittautui loistoajatukseksi.
Isoisänsilta Helsingissä.
Opinnot Julkaistu:

Fabian ja Jaakko Ahvenaisen rahaston apurahat haettavissa 31.1.2023 asti

Apurahoja myönnetään talon- ja sillanrakennuksen aloilla suoritetuista opinnoista tai kannustuksena aihealueiden jatko-opiskelijoille.
Close-up of curly wood grain orientation of an old piece of wood
Opinnot Julkaistu:

Verkkokurssi “Wood material science” alkaa 10.1.2023

100% verkkokurssilla opitaan miten puun rakenne vaikuttaa sen fysikaalisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin.