Uutiset

Uusi erä yritäjyyskursseja käynnistyy syksyllä Aalto Ventures Programilla

Tule AVP:n kursseille ja opi lisää yrittäjyydestä, kestävästä kehityksestä ja itsensä johtamisesta!
Colorful image of students sitting in a class room. Around the photo there's a green bubbly border and logos of Aalto University and Aalto Ventures Prograam.

Yrttäjyys on paljon muutakin kuin kauniiden powerpointien esittelyä potentiaalisille sijoittajille. AVP:lla yrittäjyys tarkoittaa ajattelutapaa ja työkalupakkia, jotka auttavat niiden kaikkein suurimpien ongelmien ratkaisemisessa. Ilmoittaudu syksyn kursseille ja opi miten kestävää tulevaisuutta voi rakentaa yritäjyyden kautta!

Tänä syksynä vuorossa ovat SDGs as Entrepreneurial Business Opportunities, Startup Experience, Good Life Engine ja Art, Life and Entrepreneurship -kurssit. Jokainen kurssi lähestyy yrittäjyyttä ja kestävyyttä eri kulmasta.

Kurssit järjestetään englanniksi. Lue lisää englanninkieliseltä sivulta.Aalto Ventures Program on kaikille aaltolaislle avoin yritttäjyyskoulutusohjelma. Kursseillamme, tapahtumissamme ja muissa ohjelmissamme opit miten yritttäjyyden avulla voi rakentaa kestävää tulevaisuutta. Lue lisää ja ilmoittaudu verkkosivuillamme, tai seuraa meitä Instagramissa.
 

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Hae apurahaa kesäopintoihin ulkomailla (ELEC)

Sähkötekniikan korkeakoulu myöntää kandi- ja maisteriopiskelijoilleen apurahoja kesällä 2024 järjestettäviä kesäkouluja varten.
Aalto yliopisto, Squad opiskelijat, toukokuu-2023. Kuva: Aleksi Poutanen
Opinnot Julkaistu:

Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika käynnissä

Vuoden 2024 Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika on meneillään 15.8.2024 asti. Palkinnolla yliopistojen kehitysyhteistyöverkosto UniPID ja Kehitystutkimuksen seura FSDR antavat tunnustusta UniPID-jäsenyliopistojen poikkeuksellisen ansiokkaille maisterivaiheen opinnäytteille.
Student guide illustration, language and communications studies
Opinnot Julkaistu:

Kieliä, kulttuuria ja viestintää elokuussa

Kielikeskuksessa on kesällä taas tarjolla kielten, kulttuurin ja viestinnän kursseja.
Ryhmätilanne
Opinnot Julkaistu:

Opiskelukykysi ja -hyvinvointisi tueksi, kesä 2024

Hei opiskelija! Aallossa on tarjolla opiskeluhyvinvointia tukevaa itseopiskelumateriaalia ja ohjausta kesän aikana. Myös YTHS palvelee opiskelijoita kesällä.