Uutiset

Uudet palvelupäälliköt tutkimuspalveluissa

Sanna-Maija Kiviranta on nimitetty tutkimusrahoituspalveluiden palvelupäälliköksi ja Jukka Hyvönen on nimitetty hankepalvelujen palvelupäälliköksi. Molemmat tiimit tukevat Aallon tutkijoita tutkimusrahoituksessa.
Head of Post-Award Services Jukka Hyvönen and Head of Pre-Award Services Sanna-Maija Kiviranta
Jukka Hyvönen ja Sanna-Maija Kiviranta

Sanna-Maija Kiviranta on nimitetty tutkimusrahoituspalveluiden palvelupäälliköksi 1.7.2019 alkaen. Tässä toimessaan hän toimii esimiehenä tutkimusrahoituspalveluiden Pre-award-tiimille, joka tukee Aallon akateemista henkilöstöä tutkimusrahoituksen hakemisessa.

Sanna-Maija on työskennellyt Aallossa kuutisen vuotta vanhempana tutkimusasiamiehenä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Helsingin yliopistossa sekä tutkijana että tutkimusrahoituksen asiantuntijana ja Suomen Akatemiassa tiedeasiantuntijana. Lisäksi Sanna-Maija on toiminut asiantuntija-arvioijana EU-komission useiden rahoitusinstrumenttien arviointipaneeleissa.

Jukka Hyvönen on nimitetty palvelupäälliköksi tutkimuspalveluihin 16.5. 2019 alkaen. Jukka toimii esimiehenä kahdeksan henkilön Post-award-tiimissä, joka palvelee Aallon tutkijoita erityisesti EU-projektien hallinnoinnin tukena.

Jukka on työskennellyt aiemmin tutkijana ja tiimipäällikkönä VTT:llä innovaatiotutkimuksessa ja kansainvälistymiseen liittyen kehityspäällikkönä Joensuun Tiedepuistossa ja Business Joensuussa. Lisäksi Jukka on toiminut asiantuntijana EU-komission eri rahoitusinstrumenttien arviointipaneeleissa.    

Sanna-Maija ja Jukka raportoivat tutkimuspalvelujen päällikölle Ella Binghamille sekä tutkimuksesta vastaavalle vararehtorille Ossi Naukkariselle.

Lue lisää tutkijoita tukevista palveluista tältä sivulta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

kuva pikku finlandian puupilarista ja teksti time out
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto-yliopisto ravistelee rakentamisen käytäntöjä New European Bauhaus -festivaaleilla Brysselissä

Koko eurooppalaista rakennusalaa kestävään muutokseen kirittävä näyttely Time Out! on esillä Brysselissä 9.–13.4.2024 osana NEB-festivaalia.
Two of the awardees and their robotic arm all holding colorful mugs. Aalto Open Science Award, Honorary mention.
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto-yliopiston avoimen tieteen palkinnon 2023 kolmas sija – Älykkään robotiikan ryhmän Robotic Manipulation of Deformable Objects -projekti

Haastattelimme Aallon ensimmäisen avoimen tieteen palkinnon kolmannen sijan saavuttaneita Älykkään robotiikan ryhmän jäseniä.
Hymyilevä Raili Pönni seisoo neuvotteluhuoneessa, taustalla näkyy ikkunasta Dipolin piha-aluetta.
Nimitykset Julkaistu:

Aalto-yliopiston kehitysjohtajaksi on nimitetty Raili Pönni

Raili Pönni on toiminut aiemmin yliopiston suunnittelupäällikkönä ja väliaikaisena kehitysjohtajana.
Sinipaitainen silmälasipäinen mies istuu ja katsoo kameraan hymyillen
Nimitykset Julkaistu: