Uutiset

UniPID Virtual Studies -kurssivalikoima

UniPID ja sen jäsenyliopistot tarjoavat kehitystutkimuksen alaan kuuluvan Sustainability in Development -opintokokonaisuuden (aiemmin sivuaine) opiskelijoille, jotka haluavat sisällyttää tutkintoonsa globaaleja haasteita ja kestävää kehitystä käsitteleviä kursseja.

UniPID (Finnish University Partnership for International Development) on suomalaisten yliopistojen verkosto, joka tukee monitieteisiä globaaliin kestävään kehitykseen liittyviä opintoja, tutkimusta sekä yliopistojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja yhteistyötä.

UniPID ja sen jäsenyliopistot tarjoavat kehitystutkimuksen alaan kuuluvan Sustainability in Development -opintokokonaisuuden (aiemmin sivuaine) opiskelijoille, jotka haluavat sisällyttää tutkintoonsa globaaleja haasteita ja kestävää kehitystä käsitteleviä kursseja.

Opintokokonaisuus koostuu vähintään viidestä (5) kurssista, joista kunkin laajuus on viisi (5) opintopistettä, eli kokonaisuuden laajuus on yhteensä vähintään kaksikymmentäviisi (25) opintopistettä. Opiskelijat voivat vapaasti räätälöidä kurssivalikoimasta itselleen sopivan opintokokonaisuuden. Lue lisää opintokokonaisuudesta tältä sivulta (vain englanniksi).

Opintokokonaisuuden suorittaminen edellyttää ilmoittautumista. Ennen ilmoittautumista opiskelijan tulee keskustella yliopistonsa edustajan (suunnittelija, koordinaattori) kanssa varmistaakseen, että opintokokonaisuus sopii hänen tutkintoonsa ja henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaansa (HOPS). Ilmoittautumisia otetaan vastaan jatkuvasti, ja ohjelma on maksuton kaikille UniPID-jäsenyliopistojen opiskelijoille.

Tällä hetkellä voi ilmoittautua kahdelle kurssille: 

  • Globalisation and Corporate Responsibility – Ilmoittautumisaika: 01.01.–25.02.2024
  • Good governance, the rule of law and religious freedom as approaches to sustainable development in the Global South – Ilmoittautumisaika: 1.1.–28.2.2024  

Lisätietoja Virtual Studies -kurssivalikoimasta voit lukea täältä.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.
EU parlamentti
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Milja Mieskolainen: Euroopan Parlamentin Schuman-harjoittelu ylitti odotukseni

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen maisteriopiskelija Milja Mieskolainen oli jo aiemmin pohtinut hakemista harjoitteluun Euroopan Unioniin, mutta oli ajatellut harjoittelupaikan saamisen olevan liian haastavaa. Keväällä 2023 hän kuitenkin huomasi ilmoituksen harjoittelupaikoista ja päätti kokeilla hakemista, sillä avoinna oli kiinnostava paikka talouden hallinnan ja EMUn valvontayksikössä. Hakeminenkaan ei osoittautunut vaikeaksi. Milja haki paikkaa, sai sen ja harjoittelu Euroopan Parlamentissa alkoi lokakuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Tiedote datankeräyksestä Väreessä: Huoneen oleskelijamäärän mallinnus käyttäen koneoppimismenetelmiä ja hiilidioksidisensoreita

Osassa Otaniementie 14 huoneista mitataan 15.4.2024-27.9.2024 oleskelijoiden määrää tutkimusta varten
Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Hyvinvointireitti Otaniemen kampuksella

Viidestä pisteestä koostuvan hyvinvointireitin teemoina ovat tunteiden havainnointi, luontosuhteen vaaliminen, kehollisuus, rauhoittuminen ja kohtuullisuuden pohdinta