Uutiset

Työskentele Aallon infoilijana - käy koulutus verkkokurssina

Haluatko esitellä Aaltoa lukiolaisille, saada työkokemusta ja ansaita lisätuloja? Ryhdy infoilijaksi ja käy koulutus silloin kun sinulle sopii!
Students working together by a laptop

Infoilijakoulutuksen toteutus on uudistunut syksyllä 2023. Käy infoilijakoulutus silloin kun sinulle sopii MyCourses-kurssina (Aalto-yliopiston infoilijakoulutus). Koulutuksen voi käydä koska tahansa vuoden aikana eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Koulutuksen suorittamiseen kuluu noin 1,5-2 tuntia.

Koulutus on tarjolla suomeksi (heti) ja ruotsiksi (julkaistaan lokakuun 2023 aikana). Koulutuksen toteuttavat Aalto-yliopiston hakijapalvelut ja opiskelijarekrytointitiimi.

Infoilijat ovat Aallon opiskelijoita, jotka vierailevat oppilaitoksissa kertomassa Aallossa opiskelusta, Aallon koulutuksista, uramahdollisuuksista ja opiskelijaelämästä mm. lukiolaisille ja muille toisen asteen opiskelijoille.

Infoilijoiden tulee osata riittävästi suomea tai ruotsia pitääkseen esittelyitä suomeksi tai ruotsiksi. Infoilijat voivat olla kandidaatti- tai maisteriopiskelijoita ja edustaa mitä tahansa Aallon koulutusalaa.

Korvaus 45-75 minuutin esittelystä on yleensä 100 €. 

Katso lisätietoa infoilutoiminnasta, korvauksista ja infoilijakoulutuksesta Esittele Aaltoa -verkkosivulta.

Voit olla yhteydessä myös Aalto-yliopiston hakijapalveluihin ([email protected]).

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Aalto yliopisto, Squad opiskelijat, toukokuu-2023. Kuva: Aleksi Poutanen
Opinnot Julkaistu:

Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika käynnissä

Vuoden 2024 Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika on meneillään 15.8.2024 asti. Palkinnolla yliopistojen kehitysyhteistyöverkosto UniPID ja Kehitystutkimuksen seura FSDR antavat tunnustusta UniPID-jäsenyliopistojen poikkeuksellisen ansiokkaille maisterivaiheen opinnäytteille.
Student guide illustration, language and communications studies
Opinnot Julkaistu:

Kieliä, kulttuuria ja viestintää elokuussa

Kielikeskuksessa on kesällä taas tarjolla kielten, kulttuurin ja viestinnän kursseja.
Ryhmätilanne
Opinnot Julkaistu:

Opiskelukykysi ja -hyvinvointisi tueksi, kesä 2024

Hei opiskelija! Aallossa on tarjolla opiskeluhyvinvointia tukevaa itseopiskelumateriaalia ja ohjausta kesän aikana. Myös YTHS palvelee opiskelijoita kesällä.
Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!