Uutiset

Turvallisuusasiat mietityttävät meitä jokaista

Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjan ensimmäiselle luennolle tiistaina 13. syyskuuta kello 17.15. alkaen.
Internet Forum 2022 yleisöluentosarja

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tieto auttaa siihen, kuinka turvassa meistä jokainen tuntee olevansa.
Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen Internet Forum -yleisöluentosarjaan. Yhteensä yhdeksän luennon kokonaisuus käsittelee turvallisuusasioita laajasti monesta eri näkökulmasta. Luentosarjan yksi tärkeimmistä tavoitteista on jakaa tietoa teknologiasta, turvallisuudesta ja tulevaisuudestamme meille jokaiselle sekä yhdistää eri alojen ammattilaisia keskustelemaan, miten teknologia ja turvallisuus kytkeytyvät toisiinsa.

”Meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että yhteiskunnalla ja yrityksillä on käytössä riittävästi osaamista ja uusinta, tutkittua tietoa. Jokaisen pitää kantaa vastuunsa digimaailmassa, ja tietää mitä turvallisuus merkitsee yrityksille, yhteiskunnalle ja käyttäjille”, sanoo Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll.

Luentosarja on avoin kaikille ja voit liittyä mukaan online-lähetykseen sinulle sopivasta paikasta tai liittyä seuraamme Otaniemen kampukselle. Kaikki luennot ovat myös katseltavissa tallenteena jälkikäteen. Ensimmäisen luennon tiistaina 13. syyskuuta avaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

”Tänäkin vuonna luentosarja on myös osa FITech -verkostoa, joka tarjoaa maksuttomia yliopistokursseja aikuisopiskelijoille sekä tutkinto-opiskelijoille. Luennoille ovat tervetulleita sekä opintopisteitä tarvitsevat mutta myös yleisesti alasta kiinnostuneet”, Limnéll lisää.

Luentosarjan ohjelma ja myöhemmin myös luentojen tallenteet ovat katseltavissa kokonaisuudessaan aalto.fi/internetforum.

Ilmoittaudu kurssille FITech-verkoston kautta.
Aalto-yliopiston opiskelijat löytävät kurssin MyCourses-palvelusta.

Lisätietoa:
Jarno Limnéll
työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
[email protected]
+358 40 5276173

Internet Forum yleisöluentosarja: Technology, Security and Future – to All of Us

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjaan.

Lue lisää
Internet Forum Public lecture series: Technology, Security and Future – to All of Us
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

people exploring the walk-in closet that provides solutions for a sustainable fashion and textiles future
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

”Tulevaisuuden vaatekaappi” – kestäviä ratkaisuja muoti- ja tekstiiliteollisuudelle

Näyttely esittelee Aalto-yliopiston tutkijoiden ja opiskelijoiden visioita kestävästä tekstiili- ja muotialan tulevaisuudesta
Opiskelijoita työskentelemässä. Kuva: Mikko Raskinen
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Naisyrittäjät pelkäävät sotaa enemmän kuin miehet

Naisyrittäjät pelkäävät Ukrainassa käytävää sotaa enemmän kuin miespuoliset kollegansa, käy ilmi Kauppakorkeakoulun tuoreesta tutkimuksesta.
Kuvassa näkyy Taloudenpuolustuskurssin puhujia keskustelemassa lavalla.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Historian kahdeksannella Taloudenpuolustuskurssilla puhuttiin riskeistä

Radikaalissa epävarmuudessa kannattaa pyrkiä hahmottamaan erilaisia skenaarioita ja suhtautua kriittisesti tarinoihin ”uudesta ajasta”, sanovat Kauppakorkeakoulun professorit.
Electronics - ICT Otaniemessä. Mikroelektroniikan suunnittelua.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

EU rahoittaa lähes 20 miljoonalla eurolla konsortiota tulevaisuuden tutkatutkimuksessa

Aalto-yliopisto on mukana ARTURO-konsortiossa, jota rahoittaa Euroopan puolustusrahasto (EDF).