Uutiset

Turvallisuusasiat mietityttävät meitä jokaista

Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjan ensimmäiselle luennolle tiistaina 13. syyskuuta kello 17.15. alkaen.
Internet Forum 2022 yleisöluentosarja

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tieto auttaa siihen, kuinka turvassa meistä jokainen tuntee olevansa.
Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen Internet Forum -yleisöluentosarjaan. Yhteensä yhdeksän luennon kokonaisuus käsittelee turvallisuusasioita laajasti monesta eri näkökulmasta. Luentosarjan yksi tärkeimmistä tavoitteista on jakaa tietoa teknologiasta, turvallisuudesta ja tulevaisuudestamme meille jokaiselle sekä yhdistää eri alojen ammattilaisia keskustelemaan, miten teknologia ja turvallisuus kytkeytyvät toisiinsa.

”Meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että yhteiskunnalla ja yrityksillä on käytössä riittävästi osaamista ja uusinta, tutkittua tietoa. Jokaisen pitää kantaa vastuunsa digimaailmassa, ja tietää mitä turvallisuus merkitsee yrityksille, yhteiskunnalle ja käyttäjille”, sanoo Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll.

Luentosarja on avoin kaikille ja voit liittyä mukaan online-lähetykseen sinulle sopivasta paikasta tai liittyä seuraamme Otaniemen kampukselle. Kaikki luennot ovat myös katseltavissa tallenteena jälkikäteen. Ensimmäisen luennon tiistaina 13. syyskuuta avaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

”Tänäkin vuonna luentosarja on myös osa FITech -verkostoa, joka tarjoaa maksuttomia yliopistokursseja aikuisopiskelijoille sekä tutkinto-opiskelijoille. Luennoille ovat tervetulleita sekä opintopisteitä tarvitsevat mutta myös yleisesti alasta kiinnostuneet”, Limnéll lisää.

Luentosarjan ohjelma ja myöhemmin myös luentojen tallenteet ovat katseltavissa kokonaisuudessaan aalto.fi/internetforum.

Ilmoittaudu kurssille FITech-verkoston kautta.
Aalto-yliopiston opiskelijat löytävät kurssin MyCourses-palvelusta.

Lisätietoa:
Jarno Limnéll
työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
[email protected]
+358 40 5276173

Internet Forum yleisöluentosarja: Technology, Security and Future – to All of Us

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjaan.

Lue lisää
OpiskelijatOtaniemessa_kuva_UntoRautio.jpg
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

A dog and two researchers. Photo: Aalto University/Mikko Raskinen
Tutkimus ja taide Julkaistu:

PAWWS – People and Animal Wellbeing at Work and in Society -konsortiohankkeelle merkittävä rahoitus Suomen Akatemialta

Aalto-yliopiston apulaisprofessori Astrid Huopalainen, Hankenin apulaisprofessori Linda Tallberg ja Helsingin yliopiston dosentti Anna Hielm-Björkman ovat hankkeen vastuullisia tutkijoita.
Aalto-yliopisto Juniorin opiskelijaohjaaja
Opinnot Julkaistu:

Innostavat opiskelijat ohjaavat oman alansa asiantuntijoina Aalto-yliopisto Juniorin työpajoja

Junior tarjoaa lapsille ja nuorille kurkistuksia Aalto-yliopiston tarjontaan. Lue lisää toiminnasta – ja siitä, miten voit lahjoittamalla tukea tulevaisuuden tekijöiden hyväksi tehtävää työtä.
Käsikirjoituskoulutusta / post-it-lappuja / Marja-Riitta Koivumäki
Mediatiedotteet, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopistoon elokuva- ja televisiodramaturgian erikoistumiskoulutus

Syksyllä 2023 alkava koulutus on suunniteltu ammatillista osaamista syventäväksi koulutukseksi alalla jo toimiville.
Alma Median projektitiimi, Aalto BIZ
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Vastuullisuus on tärkeä osa asumisen digitaalisia palveluita

Opiskelijat tekivät Alma Medialle yritysprojektin, jossa he kartoittivat asumisen digitaalisia palveluita kestävän kehityksen näkökulmasta.