Uutiset

Turvallisuusasiat mietityttävät meitä jokaista

Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjan ensimmäiselle luennolle tiistaina 13. syyskuuta kello 17.15. alkaen.
Internet Forum 2022 yleisöluentosarja

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tieto auttaa siihen, kuinka turvassa meistä jokainen tuntee olevansa.
Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen Internet Forum -yleisöluentosarjaan. Yhteensä yhdeksän luennon kokonaisuus käsittelee turvallisuusasioita laajasti monesta eri näkökulmasta. Luentosarjan yksi tärkeimmistä tavoitteista on jakaa tietoa teknologiasta, turvallisuudesta ja tulevaisuudestamme meille jokaiselle sekä yhdistää eri alojen ammattilaisia keskustelemaan, miten teknologia ja turvallisuus kytkeytyvät toisiinsa.

”Meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että yhteiskunnalla ja yrityksillä on käytössä riittävästi osaamista ja uusinta, tutkittua tietoa. Jokaisen pitää kantaa vastuunsa digimaailmassa, ja tietää mitä turvallisuus merkitsee yrityksille, yhteiskunnalle ja käyttäjille”, sanoo Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll.

Luentosarja on avoin kaikille ja voit liittyä mukaan online-lähetykseen sinulle sopivasta paikasta tai liittyä seuraamme Otaniemen kampukselle. Kaikki luennot ovat myös katseltavissa tallenteena jälkikäteen. Ensimmäisen luennon tiistaina 13. syyskuuta avaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

”Tänäkin vuonna luentosarja on myös osa FITech -verkostoa, joka tarjoaa maksuttomia yliopistokursseja aikuisopiskelijoille sekä tutkinto-opiskelijoille. Luennoille ovat tervetulleita sekä opintopisteitä tarvitsevat mutta myös yleisesti alasta kiinnostuneet”, Limnéll lisää.

Luentosarjan ohjelma ja myöhemmin myös luentojen tallenteet ovat katseltavissa kokonaisuudessaan aalto.fi/internetforum.

Ilmoittaudu kurssille FITech-verkoston kautta.
Aalto-yliopiston opiskelijat löytävät kurssin MyCourses-palvelusta.

Lisätietoa:
Jarno Limnéll
työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
[email protected]
+358 40 5276173

Internet Forum yleisöluentosarja: Technology, Security and Future – to All of Us

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjaan.

Lue lisää
OpiskelijatOtaniemessa_kuva_UntoRautio.jpg
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kristo Ovaska, Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2022
Nimitykset Julkaistu:

Kristo Ovaska on Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2022

”Laaja-alaiselle osaamiselle on työmarkkinoilla suurta kysyntää”, sanoo Kristo Ovaska.
Aalto University_question mark in the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.
People with laptops having a meeting around a table.
Opinnot Julkaistu:

Aallon uusi First time manager -koulutus tarjoaa kattavat eväät aloittelevalle esihenkilölle

Koulutus pureutuu siihen, millaisia asioita ensimmäistä kertaa vastuutehtävässä työskentelevän henkilön tulisi osata.
men talking
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Korjausrakentaminen on riskialtista - Nyt tutkimus esittää keinoja sen parempaan hallintaan

Energiaremontit, modernisointi ja käyttötarkoituksen muutokset lisäävät korjausrakentamisen tarvetta. Korjausrakentaminen on kuitenkin tunnetusti riskialtista liiketoimintaa. Building 2030 konsortion tutkimus tutki, miten esivalmistus ja digitaalinen tiedonhallinta voisivat tehdä siitä hallitumpaa.