Uutiset

Turvallisuusasiat mietityttävät meitä jokaista

Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjan ensimmäiselle luennolle tiistaina 13. syyskuuta kello 17.15. alkaen.
Internet Forum 2022 yleisöluentosarja

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tieto auttaa siihen, kuinka turvassa meistä jokainen tuntee olevansa.
Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen Internet Forum -yleisöluentosarjaan. Yhteensä yhdeksän luennon kokonaisuus käsittelee turvallisuusasioita laajasti monesta eri näkökulmasta. Luentosarjan yksi tärkeimmistä tavoitteista on jakaa tietoa teknologiasta, turvallisuudesta ja tulevaisuudestamme meille jokaiselle sekä yhdistää eri alojen ammattilaisia keskustelemaan, miten teknologia ja turvallisuus kytkeytyvät toisiinsa.

”Meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että yhteiskunnalla ja yrityksillä on käytössä riittävästi osaamista ja uusinta, tutkittua tietoa. Jokaisen pitää kantaa vastuunsa digimaailmassa, ja tietää mitä turvallisuus merkitsee yrityksille, yhteiskunnalle ja käyttäjille”, sanoo Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll.

Luentosarja on avoin kaikille ja voit liittyä mukaan online-lähetykseen sinulle sopivasta paikasta tai liittyä seuraamme Otaniemen kampukselle. Kaikki luennot ovat myös katseltavissa tallenteena jälkikäteen. Ensimmäisen luennon tiistaina 13. syyskuuta avaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

”Tänäkin vuonna luentosarja on myös osa FITech -verkostoa, joka tarjoaa maksuttomia yliopistokursseja aikuisopiskelijoille sekä tutkinto-opiskelijoille. Luennoille ovat tervetulleita sekä opintopisteitä tarvitsevat mutta myös yleisesti alasta kiinnostuneet”, Limnéll lisää.

Luentosarjan ohjelma ja myöhemmin myös luentojen tallenteet ovat katseltavissa kokonaisuudessaan aalto.fi/internetforum.

Ilmoittaudu kurssille FITech-verkoston kautta.
Aalto-yliopiston opiskelijat löytävät kurssin MyCourses-palvelusta.

Lisätietoa:
Jarno Limnéll
työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
[email protected]
+358 40 5276173

Internet Forum yleisöluentosarja: Technology, Security and Future – to All of Us

Huoli turvallisuudestamme ja toisistamme koskettaa meitä jokaista. Turvallisuus on tunne, mutta nykypäivänä myös yhä enemmän tietoa ja kykyä toimia. Tervetuloa mukaan syksyn 2022 Internet Forum -yleisöluentosarjaan.

Lue lisää
OpiskelijatOtaniemessa_kuva_UntoRautio.jpg
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Tulevaisuuden uran pohtimisessa käytetään luovuutta.
Opinnot Julkaistu:

Uramuotoilukurssilla pysähdytään oppimaan itsestä ja pohtimaan tulevaisuutta

Career Design Lab tukee opiskelijoiden siirtymää työelämään. Avain kestävään tulevaisuuden työhön on ennakkoluuloton ja luova tapa muotoilla uraa.
Publication icon
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Julkaisufoorumi hakee uusia panelisteja kaudelle 2025-2028

Jos olet kiinnostunut ryhtymään Julkaisufoorumin panelistiksi, hae tehtävään 15.6.2024 mennessä.
Kolmeosainen kuva: vasemmalla keltainen kukka ja teksti Marsio,  keskellä kuva Aino-Marsio-Aallosta, oikealla Aallon logo o
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kaikille avoin kohtaamispaikka Marsio avaa ovensa syyskuussa

Avajaisnäyttelyt esittelevät Aalto-yhteisön ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.
Vihreän siirtymän rakentajat
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Uusi podcast: Vihreän siirtymän rakentajat

Vihreän siirtymän toteuttamisessa kiinteistöala on avainasemassa. Talotekniikka on sen vaikuttavin keino torjua ilmastonmuutosta ja vastata EU:n kiristyviin energiavaatimuksiin. Uusi Vihreän siirtymän rakentajat - podcast tuo esiin talotekniikan tutkijoita, kehittäjiä ja toteuttajia, jotka jakavat näkemyksiään ja ideoitaan matkalla kohti kestävämpää kiinteistö- ja rakennusalaa.