Uutiset

Strategiatyömme etenee seuraavaan vaiheeseen – vielä voit vaikuttaa yhteisötilaisuudessa 18.9.

18.9. järjestetään yhteisötilaisuus, jossa on mahdollisuus keskustella yhdessä ja vaikuttaa uuteen strategiaamme ja erityisesti sen keskeisiin painotuksiin ja valintoihin. Tervetuloa!
Two persons discussing in Aalto University community event on new strategy

Uutta strategiaamme on valmisteltu koko yhteisön voimin viime vuodesta alkaen. Aalto-yhteisön jäsenet ovat osallistuneet strategiatyöhön tänä vuonna monin eri tavoin, kuten keskustelemalla strategiaportaalissa sekä osallistumalla yhteisiin keskustelutilaisuuksiin. 

Olemme jo yhdessä saaneet hyvään vaiheeseen strategian keskeiset eli työtämme pitkällä tähtäimellä ohjaavat yliopiston kulmakivet: tarkoituksemme, arvomme ja tapamme toimia. 

Rehtori Ilkka Niemelä totesi lukuvuoden avajaispuheessaan:

”Viime vuonna käynnistimme uuden, elävän strategiamme luomisen. Uusi strategia ohjaa yliopistomme toimintaa vuoteen 2030 ja sen yli. Olen todella iloinen, että olemme pystyneet hyödyntämään oman yliopistomme akateemisia huippuosaajia strategiatyössämme. Vieläkin iloisempi olen koko yhteisömme valtavasta, luovasta osallistumisesta strategiamme rakentamiseen.” 

“Strategiamme viimeistellään syksyn aikana, ja toteutus alkaa vuoden 2020 alusta. Haluan kiittää lämpimästi koko Aalto-yhteisöä osallistumisestanne strategiatyöhön jo tähän mennessä, ja odotan innolla myös tulevaa yhteistyötämme yhteisen tulevaisuutemme luomisessa.” 

Strategiatyö jatkuu syksyllä – tule mukaan! 

Vieläkin ehdit mukaan vaikuttamaan Aalto-yliopiston tulevaisuuteen. Näiden kolmen askeleen avulla otat strategiaprosessin haltuusi ja voit osallistua:

  1. Tule yhteisötilaisuuteen 18.9. kuulemaan lisää ja keskustelemaan strategisista painotuksista ja valinnoista. Katso lisätiedot tilaisuudesta ja ilmoittaudu tämän linkin kautta.
  2. Vaikka et pääsisi tilaisuuteen, voit edelleen osallistua keskusteluun strategiaportaalissa (englanniksi, vaatii sisäänkirjautumisen). 
  3. Tutustu strategian valmisteluun liittyviin materiaaleihin: strategiamateriaalit verkkossa (englanniksi)

Strategiamme elää

Yhteisötilaisuuden keskusteluihin tukeutuen strategiatyö jatkuu siten, että teemme valmistelun pohjalta merkittäviä painotuksia ja valintoja, joihin meidän tulisi keskittyä pärjätäksemme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössämme. Strategia viimeistellään loppusyksyllä, ja aloitamme toiminnan suunnittelun sen mukaisesti vuoden 2020 alusta lähtien. Osana elävää strategiaamme tarkistamme säännöllisesti valintojamme ja mukautamme niitä tarpeen mukaan. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Ihminen, joka katsoo kohti tulevaisuutta
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Viisi vinkkiä, joilla voit kehittää luovuuttasi tänä keväänä ja kesänä

YK viettää Maailman luovuuden ja innovaatioiden päivää 21. huhtikuuta. Kokosimme vinkkejä luovuuden oppimiseen.
Vuoden 2023 kunniatohtorit
Palkinnot ja tunnustukset, Mediatiedotteet Julkaistu:

Viisi uutta tekniikan kunniatohtoria Aaltoon 2024

Kunniatohtorit vihitään juhlallisessa tohtoripromootiossa kesäkuussa.
Front and back covers of book called Unfolding Public Art. Text in red, book covers in sand colour.
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:
KY United -jalkapallojoukkue, 2024. Kuva: Eemil Kari
Yliopisto Julkaistu:

Jalkapallojoukkue KY United kohtaa sensaatiomaisesti Käpylän Pallon edustusjoukkueen tiistaina 16.4.2024

KY United saa vastaansa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan KäPan Suomen Cupin 3. kierroksella.