Uutiset

Sari Antila nimitetty kehityspäälliköksi Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun Pekka Saarelan jäädessä eläkkeelle

Dekaani Tuomas Auvinen on nimittänyt Sari Antilan Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kehityspäälliköksi 1.4.2022 alkaen.
A logo around campus
Kuva: Mikko Raskinen

Dekaani Tuomas Auvinen on nimittänyt Sari Antilan, (KTK), Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kehityspäälliköksi 1.4.2022 alkaen, nykyisen kehityspäällikön Pekka Saarelan jäädessä eläkkeelle.  

Sari Antila on työskennellyt Aalto-yliopistossa vuodesta 2012, ensin yliopistotason palvelujen talouspäällikkönä ja joulukuusta 2014 alkaen koulun talouspäällikkönä. Viimeisen reilun vuoden ajan hän on toiminut koulun laajan opetusportfoliouudistuksen projektipäällikkönä.

“Olen todella iloinen, että yhteistyömme Sari Antilan kanssa jatkuu ja syvenee uuden roolin myötä. Arvostan erityisesti hänen strategista ymmärrystään sekä halua ja kykyä kehittää koulun toimintaa. Sari Antila tuntee erinomaisesti koulun toiminnan, sen sidosryhmät sekä edustamamme alat, tunnistaen samalla tulevaisuuden haasteemme", sanoo dekaani Tuomas Auvinen.

Sari Antila
Kuva: Sari Antila

”Samalla kun toivotan Sarin tervetulleeksi uuteen rooliinsa haluan kiittää huhtikuussa eläkkeelle jäävää kehityspäällikkö Pekka Saarelaa hänen pitkästä ja omistautuneesta työrupeamastaan. Pekka aloitti Taideteollisessa korkeakoulussa jo vuonna 1995 ja toimi 2007 perustetussa, uutta yliopistoa suunnittelevassa ryhmässä sekä myöhemmin 2008 perustetussa muutostiimissä. Tätä kautta hänellä on ollut keskeinen rooli Aalto-yliopiston alkuaskeleiden valmistelussa. Koko koulu pitää arvossa hänen laaja-alaista työtään ja osaamistaan”, jatkaa dekaani Tuomas Auvinen.

”On ollut hienoa todistaa yliopistolaitoksen uudistuminen vuodesta 2005 lähtien. Aalto-yliopisto on ollut menestystarina monella tapaa. Se on ollut omiaan kirittämään ja uudistamaan myös muita suomalaisia yliopistoja”, toteaa Pekka Saarela.

”On kerrassaan innostavaa saada jatkaa työskentelyä arvostetussa ja ainutlaatuisessa Aalto ARTS-yhteisössä luovia aloja edistäen ja tukien. Pekan saappaita on luonnollisesti mahdoton kenenkään täyttää, mutta lupaan tehdä parhaani”, Sari Antila sanoo.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

.
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kesäkoulun hakuaika kesän 2023 kursseille alkaa

Kesäkoulun kurssivalikoimasta 2023 löytyy viisi kandidaattitason kurssia ja kolme maisterivaiheen kurssia, ja ne on suunnattu niin poikkitieteelliselle ja kansaiväliselle osallistujakunnalle.
Utuinen ihmishahmo näyttää kävelevän pois päin, varjo heijastuu vaalealle pinnalle
Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Maisteriopiskelijoiden näyttely Suomen valokuvataiteen museossa

Valokuvataiteen pääaineen maisteriopiskelijoiden MoA in Photography 23 -näyttely on esillä 12. maaliskuuta asti.
Helsingin Metalliteollisuuden Piiriyhdistyksen hallitus Kauppakorkeakoululla
Yliopisto Julkaistu:

Helsingin Metalliteollisuuden Piiriyhdistys lakkauttaa toimintansa ja lahjoittaa varansa omistajuuteen

Perheyrityksiä edustavat hallitusjäsenet toivovat, että toimintaympäristö olisi pienempienkin yritysten omistajille kannustava.
Aalto BIZ Homecoming Day 27.1.2023
Yliopisto Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun Homecoming Day kutsui alumnit ensimmäistä kertaa Otaniemeen

Seminaarin pääpuhuja, Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark painotti esityksessään yhteistyön tekemisen tärkeyttä.