Uutiset

Sari Antila nimitetty kehityspäälliköksi Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun Pekka Saarelan jäädessä eläkkeelle

Dekaani Tuomas Auvinen on nimittänyt Sari Antilan Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kehityspäälliköksi 1.4.2022 alkaen.
A logo around campus
Kuva: Mikko Raskinen

Dekaani Tuomas Auvinen on nimittänyt Sari Antilan, (KTK), Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kehityspäälliköksi 1.4.2022 alkaen, nykyisen kehityspäällikön Pekka Saarelan jäädessä eläkkeelle.  

Sari Antila on työskennellyt Aalto-yliopistossa vuodesta 2012, ensin yliopistotason palvelujen talouspäällikkönä ja joulukuusta 2014 alkaen koulun talouspäällikkönä. Viimeisen reilun vuoden ajan hän on toiminut koulun laajan opetusportfoliouudistuksen projektipäällikkönä.

“Olen todella iloinen, että yhteistyömme Sari Antilan kanssa jatkuu ja syvenee uuden roolin myötä. Arvostan erityisesti hänen strategista ymmärrystään sekä halua ja kykyä kehittää koulun toimintaa. Sari Antila tuntee erinomaisesti koulun toiminnan, sen sidosryhmät sekä edustamamme alat, tunnistaen samalla tulevaisuuden haasteemme", sanoo dekaani Tuomas Auvinen.

Sari Antila
Kuva: Sari Antila

”Samalla kun toivotan Sarin tervetulleeksi uuteen rooliinsa haluan kiittää huhtikuussa eläkkeelle jäävää kehityspäällikkö Pekka Saarelaa hänen pitkästä ja omistautuneesta työrupeamastaan. Pekka aloitti Taideteollisessa korkeakoulussa jo vuonna 1995 ja toimi 2007 perustetussa, uutta yliopistoa suunnittelevassa ryhmässä sekä myöhemmin 2008 perustetussa muutostiimissä. Tätä kautta hänellä on ollut keskeinen rooli Aalto-yliopiston alkuaskeleiden valmistelussa. Koko koulu pitää arvossa hänen laaja-alaista työtään ja osaamistaan”, jatkaa dekaani Tuomas Auvinen.

”On ollut hienoa todistaa yliopistolaitoksen uudistuminen vuodesta 2005 lähtien. Aalto-yliopisto on ollut menestystarina monella tapaa. Se on ollut omiaan kirittämään ja uudistamaan myös muita suomalaisia yliopistoja”, toteaa Pekka Saarela.

”On kerrassaan innostavaa saada jatkaa työskentelyä arvostetussa ja ainutlaatuisessa Aalto ARTS-yhteisössä luovia aloja edistäen ja tukien. Pekan saappaita on luonnollisesti mahdoton kenenkään täyttää, mutta lupaan tehdä parhaani”, Sari Antila sanoo.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

MJ on stage giving a talk
Yliopisto Julkaistu:

Myungji ”MJ” Suh: Aallon Slush-osastolla kaikessa on kyse siitä, miten voimme muuttaa maailmaa

"Olet yrittäjähenkinen, kun näet ongelman mahdollisuutena sen sijaan, että pitäisit sitä uhkana, jota vältellä. Myös ”can do” -asenne on yrittäjätaito."
Deep tech tuesday
Yliopisto Julkaistu:

Miten Suomi menestyy mikrosirukilpailussa? Asiantuntijat kertovat

Asiantuntijat jakoivat Deep Tech Tuesdayssa näkemyksiään mikrosirujen roolista ja merkityksestä kilpailukyvyn varmistamisessa, teknologisessa riippumattomuudessa ja vihreässä siirtymässä.
Aallon osasto Slushissa
Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Viisi asiaa, jotka päättäjien tulisi tietää yliopistojen vaikuttavuudesta

Yliopistot unohtuvat usein, kun puhutaan taloudellisesta kilpailukyvystä. Ei kannattaisi – me kerromme miksi.
Anshum Dwarakanath Prahlad
Yliopisto Julkaistu:

Opiskelija Anshuman Dwarakanath Prahlad näkee nykypäivän avaruusteollisuudessa monia mahdollisuuksia

Anshuman Dwarakanath Prahlad opiskelee SpaceMaster-yhteisohjelmassa. Hänestä opiskelu kahdessa eri yliopistossa on ollut antoisaa.