Uutiset

Sami Itani aloittaa työelämäprofessorina Kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella

Hänen erityisalueinaan ovat sosiokulttuurinen kestävyys, monimuotoisuus ja inkluusio.
PoP Sami Itani, Aalto BIZ. Kuva: Ilari Lahtinen
Sami Itani. Kuva: Ilari Lahtinen

Sami Itani aloittaa työelämäprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella 1.11.2021. Hänen erityisalueitaan ovat sosiokulttuurinen kestävyys, monimuotoisuus ja inkluusio.

Sami Itani on väitellyt tohtoriksi Aallossa vuonna 2016. Hän käsitteli väitöskirjassaan henkilöstöjohtamisen kehitystä monikansallisissa yrityksissä. Käytännön osaamista henkilöstöjohtamisesta Sami Itanilla on maailman suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Adeccon Suomen HR-johtajan tehtävästä. Hän työskenteli Adecco Finland -konsernissa yhteensä viiden vuoden ajan ja toimi useassa johtoryhmätehtävässä, viimeisimpänä toimitusjohtajana.

Sami Itani on entinen maajoukkueyleisurheilija ja vuodesta 2019 alkaen hän on toiminut Suomen Urheiluliiton (SUL) puheenjohtajana. Hän on julkaissut merkittävillä kustantajilla kaksi kirjaa johtamisesta yrityksissä ja urheiluorganisaatioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Joukko ihmisiä kävelee Lehmuskujaa pitkin kesällä
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Vahva kokonaistulos: Suomen Akatemialta 27,5 miljoonaa euroa tutkimukseen

Akatemiatutkija- ja akatemiahankerahoituksen sai yhteensä 52 aaltolaista. Aalto-yliopistolle myönnetty rahoitus on kokonaisuudessaan 27,5 miljoonaa euroa.
Aallon logo talon katolla
Nimitykset Julkaistu:

Neljä uutta professoria Insinööritieteiden korkeakouluun

Työelämäprofessorit Hannele Holttinen ja Teemu Manderbacka sekä apulaisprofessorit Mikko Suominen ja Risto Ojala nimitettiin professorien urapolulle tammi-kesäkuun 2024 aikana.
A logo. Photo: Mikko Raskinen
Nimitykset, Yhteistyö Julkaistu:

Kolme uutta professoria Sähkötekniikan korkeakouluun

Apulaisprofessorit Gopika Premsankar ja Johannes Arend sekä associate professori Marko Kosunen nimitettiin professorien urapolulle tammi-kesäkuun 2024 aikana.
Puustoa kerrostaloalueella.
Mediatiedotteet Julkaistu: