Uutiset

Sami Itani aloittaa työelämäprofessorina Kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella

Hänen erityisalueinaan ovat sosiokulttuurinen kestävyys, monimuotoisuus ja inkluusio.
PoP Sami Itani, Aalto BIZ. Kuva: Ilari Lahtinen
Sami Itani. Kuva: Ilari Lahtinen

Sami Itani aloittaa työelämäprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella 1.11.2021. Hänen erityisalueitaan ovat sosiokulttuurinen kestävyys, monimuotoisuus ja inkluusio.

Sami Itani on väitellyt tohtoriksi Aallossa vuonna 2016. Hän käsitteli väitöskirjassaan henkilöstöjohtamisen kehitystä monikansallisissa yrityksissä. Käytännön osaamista henkilöstöjohtamisesta Sami Itanilla on maailman suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Adeccon Suomen HR-johtajan tehtävästä. Hän työskenteli Adecco Finland -konsernissa yhteensä viiden vuoden ajan ja toimi useassa johtoryhmätehtävässä, viimeisimpänä toimitusjohtajana.

Sami Itani on entinen maajoukkueyleisurheilija ja vuodesta 2019 alkaen hän on toiminut Suomen Urheiluliiton (SUL) puheenjohtajana. Hän on julkaissut merkittävillä kustantajilla kaksi kirjaa johtamisesta yrityksissä ja urheiluorganisaatioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Jarkko Koskinen, Vuoden alumni 2021
Nimitykset Julkaistu:

Geoinformatiikan ja avaruustekniikan asiantuntija Jarkko Koskinen, Insinööritieteiden korkeakoulun Vuoden alumni 2021

"Paikkatietoala on juuri nyt valtavan kehityksen keskiössä. Maailman suurimpien yritysten joukkoon kuuluvat Google, Microsoft, Apple ja Huawei ilmoittavat yhdeksi toimialakseen paikkatiedot. Robotisaation ja digitalisaation kautta reaaliaikaisia tarkkoja ja laadukkaita paikkatietoja ja paikannustietoja tarvitaan kaikkialla. Alan työnäkymät ovat valtavat", sanoo Koskinen.
Niina Nurmi. Photo: Mikko Raskinen.
Nimitykset Julkaistu:

Niina Nurmi pureutuu tutkimuksessaan Zoom-uupumukseen ja hybridityöskentelyyn

Uutta johtamisen professoria kiinnostaa erityisesti työn muutos ja virtuaalisen työn johtaminen, ihmisten hyvinvointi ja sitoutuminen organisaatioon.
Marjo-Riitta Diehl, Aalto BIZ
Nimitykset, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Marjo-Riitta ”Maikki” Diehl: Tutkin organisatorista oikeudenmukaisuutta

Johtamisen laitoksella aloittaneen professorin (associate) mukaan reiluus ja oikeudenmukaisuus ovat erittäin tärkeitä, kun pyritään varmistamaan ryhmien ja organisaatioiden yhteistyö.
Rehtori Ilkka Niemelä
Nimitykset Julkaistu: