Uutiset

Professorinimityksiä Insinööritieteiden korkeakoulussa

Rehtori Ilkka Niemelä ylensi varadekaani Jani Romanoffin Full Professor -tehtävään.
Aalto University campus

Insinööritieteiden korkeakoulun opetustoiminnasta vastaava varadekaani, Associate Professor -tehtävässä (tenured) toiminut Jani Romanoff on ylennetty rehtori Ilkka Niemelän päätöksellä Full Professor -tehtävään  1.6.2022 alkaen. Professuurin ala on meritekniikka.

Romanoffin nimitettiin varadekaaniksi kolmivuotiselle kaudelle 1.8.2021. Hän työskentelee meritekniikan ja arktisen tekniikka tutkimusryhmässä konetekniikan laitoksella. Romanoffin tutkimus ja opetustyö painottuvat muun muassa laivoissa käytettävien kevytrakenteiden kehittämiseen.

TkT Ossi Kaario on nimitetty määräaikaiseen Associate professor -tehtävään konetekniikan laitokselle ajalle 1.7.2022–30.6.2027. Professuurin ala on laskennallinen virtausmekaniikka.

TkT Mika Salmi on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään konetekniikan laitokselle ajalle 1.8.2022–31.7.2026. Professuurin ala on kestävä kehitys valmistuksessa.

PhD Mohamed Noureldin on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään rakennustekniikan laitokselle kaudelle 22.9.2022–21.9.2026. Professuurin ala on rakennetekniikka.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Nypelö and Dessbesell
Nimitykset Julkaistu:

Kemian tekniikan korkeakouluun nimitetään kaksi uutta professoria

Tiina Nypelö DSc (Tech) on nimitetty professoriksi ja Luana Dessbesell (PhD) on nimitetty apulaisprofessoriksi Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle.
Heli Rekula
Nimitykset Julkaistu:

Heli Rekula nimitetty Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun varadekaaniksi

Heli Rekula vastaa taiteellisen ja luovan toiminnan käytännöistä ja niiden kehittämisestä.
Philine Schiewe, photo by Mikko Raskinen
Nimitykset Julkaistu:

Philine Schiewe hyödyntää algoritmia julkisen liikenteen suunnittelussa

Philine Schiewe on taustaltaan matemaatikko, mutta tekee optimointitutkimusta, joka liittyy matematiikkaan, tietotekniikkaan ja talouteen. Sovellusalueita ovat julkisen liikenteen suunnittelu ja viimeisen kilometrin logistiikka eli toimitusprosessin viimeinen vaihe.
Grönlund-Nisunen's piece Insight as seen from below
Nimitykset Julkaistu:

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun vakinaistetut professorit esittäytyvät

Korkeakoulun uudet vakinaistetut professorit esittelevät omaa alaansa ja tutkimustaan videolla.