Uutiset

Professori Risto Kosonen on nimitetty eurooppalaisen LVI- alan liiton varapuheenjohtajaksi

Nimityksestä päätettiin Euroopan lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointialan yhdistysten liiton, REHVAn, vuosikokouksessa 12. toukokuuta.
Professori Risto Kosonen

Kosonen toimii LVI-tekniikan associate professor -tehtävässä konetekniikan laitoksella. Hän tutkii rakennusten energiatehokkuutta, älykkäitä energiajärjestelmiä ja sisäilmaympäristöä.

Risto Kososella on laajan kokemus yritysmaailmasta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Hän toimi Halton Oy:n palveluksessa vuodesta 1998 lähtien ennen siirtymistään Aaltoon. Hän päätehtävänään oli tuolloin tuotteiden ja ratkaisujen kehittäminen sekä kansainvälinen teknologiayhteistyö teollisuuden ja yliopistojen kanssa.

REHVA on vuonna 1963 perustettu kattojärjestö, joka edustaa yli 120 000 LVI-suunnittelijaa, talotekniikan insinööriä, teknikkoa ja asiantuntijaa 26 Euroopan maassa. Se tarjoaa jäsenilleen alustan kansainväliselle ammatilliselle verkostoitumiselle ja tiedonvaihdolle, ja pyrkii parantamaan rakennusten terveellisyyttä, mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

Liitto edistää alan teknistä ja ammatillista kehitystä, seuraa EU:n poliittisia linjauksia ja edustaa jäsentensä etuja EU:ssa ja maailmanlaajuisesti. Sillä on merkittävä vaikutus kansalliseen ja kansainväliseen strategiseen suunnitteluun ja tutkimushankkeisiin sekä niihin liittyviin koulutusohjelmiin.

 Risto Kosonen

Risto Kosonen

Professori
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Henkilökuva Minna Tuusasta
Nimitykset Julkaistu:

Minna Tuusa Aalto ARTSin henkilöstöpäälliköksi

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaani Tuomas Auvinen on nimittänyt HR partner Minna Tuusan koulun HR-päälliköksi 1.6.2024 alkaen.
logo
Nimitykset Julkaistu:

Biotuotteiden ja biotekniikan laitoksen uusi johto

Professori Lauri Rautkari on nimitetty laitosjohtajaksi ja professorit Tiina Nypelö ja Mauri Kostiainen varalaitosjohtajiksi Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle ajalle 1.5.2024-31.12.2025.
Min-Kyu Paek
Nimitykset Julkaistu:

Min-Kyu Paek on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle

Min-Kyu Paek on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle.
Sinipaitainen nainen, jolla on lyhyet tummat hiukset ja tummasankaiset silmälasit
Nimitykset Julkaistu:

Työelämäprofessori Pia Hannukainen: ”Uskon muotoilun voimaan jatkossakin”

Hannukaisen mielestä on tärkeää, että yrityksissä on osaavia muotoilijoita ja muotoilijoiksi valmistuvilla riittävä osaaminen työelämän tarpeisiin.