Uutiset

Professori Kristiina Mäkelä opetuksesta ja oppimisesta vastaavaksi varadekaaniksi

Hänen kautensa alkaa 1.8.2016 ja päättyy 31.7.2019.

Professori Kristiina Mäkelä on nimitetty Kauppakorkeakoulun opetuksesta ja oppimisesta vastaavaksi varadekaaniksi.

Kristiina Mäkelä toimii Kauppakorkeakoulussa kansainvälisen liiketoiminnan professorina sekä johtamisen laitoksen varajohtajana. Hänen tutkimuksensa keskittyy ihmisiin liittyviin kysymyksiin monikansallisissa yhtiöissä, kuten henkilöstöhallintoon, tietoon ja henkilöiden väliseen vuorovaikutukseen.

─ Opetus on Kauppakorkeakoulun tärkein tehtävä, ja olen kiitollinen mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan ja viemään siihen liittyviä asioita eteenpäin. Seppo Ikäheimo on tehnyt loistavaa työtä ja siitä on hyvä jatkaa, Kristiina Mäkelä sanoo.

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Students
Opinnot Julkaistu:

Kemian tekniikan korkeakoulu avaa haun kesän 2023 kesätyöpaikkoihin tutkimusryhmissä

Etsimme innokkaita opiskelijoita liittymään joukkoomme ensi kesäksi. Yhteensä 24 paikkaa auki kaikilla laitoksillamme. Ihanteellinen hakija on erittäin motivoitunut ja kykenee esimerkiksi avustamaan ja suorittamaan erilaisia laboratoriotehtäviä, kokeita ja kehittämään omia tutkimustaitoja. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada käytännön kokemusta tutkimushankkeista ja työskennellä rinnakkain tohtoriopiskelijoiden ja post doc -tutkijoiden kanssa.
Risto Siilasmaa. Kuva: WithSecure
Yhteistyö Julkaistu:

Yrittäjä Risto Siilasmaa kannustaa opiskelijoita muuttamaan maailmaa

Aalto-yliopiston alumni, Risto Siilasmaa rohkaisi Aalto International Talent -ohjelman osallistujia muuttamaan maailmaa.
.
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kesäkoulun hakuaika kesän 2023 kursseille alkaa

Kesäkoulun kurssivalikoimasta 2023 löytyy viisi kandidaattitason kurssia ja kolme maisterivaiheen kurssia, ja ne on suunnattu niin poikkitieteelliselle ja kansaiväliselle osallistujakunnalle.
Fluffy, colourful design by fashion design graduate Tuuli-Tytti Koivula, Aalto University
Palkitut Julkaistu:

Tuuli-Tytti Koivula voitti pohjoismaisten muotikoulujen Alpha 23 -kilpailun

Muodin pääaineesta valmistunut Tuuli-Tytti Koivula Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta voitti pääpalkinnon Alpha-kilpailussa Kööpenhaminassa, Tanskassa 31. tammikuuta.