Uutiset

Professori Ewald Kiblerille Suomen Liikemies-Yhdistys ry:n stipendi yrittäjyyden edistämisestä

Teollisuusneuvos Lauri Ratia on Vuoden Yritysjohtaja 2023.
Ewald Kibler pitämässä kiitospuhetta Suomen Liikemies-Yhdistykselle
Vuoden Yritysjohtajan palkitsemistilaisuus järjestettiin Kauppakorkeakoululla maanantaina 18.9.2023. Professori Ewald Kibler kiitti Suomen Liikemies-Yhdistystä saamastaan stipendistä. Kuva: Terhi Ollikainen

Vuoden Yritysjohtajan palkitsemistilaisuuden yhteydessä luovutettiin myös Suomen Liikemies-Yhdistys ry:n kaksi stipendiä, molemmat arvoltaan 2 500 euroa.

Yrittäjyyden edistämisestä palkittiin yrittäjyyden professori Ewald Kibler. Perusteluissa kerrottiin, että Kauppakorkeakoulun yrittäjyyden professori (Associate Professor, Entrepreneurship) Ewald Kibler on tehnyt merkittävää työtä Aalto-yliopiston yrittäjyyskoulutuksen kehittämiseksi. Hän on johtanut yhteistyötä Kauppakorkeakoulun yrittäjyys-yksikön, Aalto Ventures Programmin ja Perustieteiden korkeakoulun tuotantotalouden laitoksen välillä korkeatasoisen yrittäjyyskoulutuksen tarjoamiseksi. Tämän pohjalta on kehitetty myös uusi kestävän yrittäjyyden maisteriohjelma, Sustainable Entrepreneurship. Lisäksi Kibler vastaa yrittäjyyden aineen tohtorikoulutuksesta, jota hän on uudistanut ja kehittänyt ansiokkaasti.

Lue perustelut Vuoden Yritysjohtajaksi 2023 valitun teollisuusneuvos Lauri Ratian sekä toisen tilaisuudessa palkitun stipendiaatin, Erik Kuritun, palkitsemiselle. Erik Kurittu palkittiin erinomaisesta diplomityöstään ‘Integrating sustainability in the strategy and investment process of a corporate venture capital unit’ (suom. Kestävyyden integrointi yrityksen riskipääomasijoitusyksikön strategiaan ja sijoitusprosessiin).

Vuoden Yritysjohtajan valitsivat ja palkitsivat yhteistyössä Suomen Liikemies-Yhdistys, Kauppalehti ja Kauppakorkeakoulu.

Vuoden Yritysjohtaja (ent. Vuoden Liikemies) on palkittu jo vuodesta 1980 alkaen. Katso lista aiemmista Vuoden Yritysjohtajista

***

Tallenne Vuoden Yritysjohtajan palkitsemistilaisuudesta löytyy tämän sivun alareunasta. Jos haluat palata tiettyyn kohtaan tilaisuudesta, voit kelata tallennetta seuraavasti:

> toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, kohta 7:10 min. eteenpäin
> stipendiaatit professori Ewald Kibler ja DI Erik Kurittu, 26:20
> varadekaani Virpi Tuunainen, 44:25
> Vuoden Yritysjohtajan palkitseminen, Lauri Ratia, 53:20
> teollisuusneuvos Lauri Ratia, 58:10.
 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Lara Ejtehadian, Patrick Rinke, and Ilari Lähteenmäki sitting with coffee mugs and smiling to the camera.
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto-yliopiston avoimen tieteen palkinnon 2023 voittaja – Aalto Materials Digitalization Platform (AMAD)

Haastattelimme Aallon ensimmäisen avoimen tieteen palkinnon voittajia AMAD-tiimistä.
Jukka Pekola, kuva: Riitta Supperi, Suomen Kulttuurirahasto
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Jukka Pekolalle Suomen Kulttuurirahaston palkinto – ”kvantti kiinnostaa tiede- tai scifi-maailmaa laajemmin”

Professori Jukka Pekola saa Suomen Kulttuurirahaston palkinnon kvanttiteknologiatutkimuksen pitkäaikaisesta edistämisestä ja osallistumisesta ihmiskunnan haasteiden ratkaisemiseen.
Minna Halme, photo by Hayley Le
Yliopisto Julkaistu:

Minna Halme: Vastuullisen liiketoiminnan tutkimusta pidettiin alussa viherpiipertämisenä

"Minulle sanottiin, että minun kannattaisi tehdä väitöskirja jostain muusta aiheesta, jos haluan joskus tulevaisuudessa töitä."
Sandra Kaabel
Nimitykset Julkaistu:

Sandra Kaabel on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian ja materiaalitieteen laitokselle

Ph.D. Sandra Kaabel on nimitetty Aalto-yliopiston Kemian ja materiaalitieteen laitokselle tenure track -urapolulle viiden vuoden määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään 1.4.2024 alkaen. Professuurin ala on Orgaaninen synteesiteknologia.