Uutiset

Minna Tuusa Aalto ARTSin henkilöstöpäälliköksi

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaani Tuomas Auvinen on nimittänyt HR partner Minna Tuusan koulun HR-päälliköksi 1.6.2024 alkaen.
Henkilökuva Minna Tuusasta
Kuva: Minna Tuusa

Minna Tuusa on työskennellyt Aalto-yliopistossa vuodesta 2020. Yliopiston yhteisissä HR-palveluissa hän on vastannut johdon rekrytoinneista, työnantajakuvasta ja rekrytointikäytäntöjen kehittämisestä sekä toiminut viestintäpalveluiden (COS) HR partnerina. Hänen työhistoriaansa kuuluu myös monipuolinen ura yritysmaailmasta ja suorahakukonsultoinnista. 

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaani Tuomas Auvinen iloitsee Minna Tuusan liittymisestä koulun henkilöstöön: ”Olen iloinen voidessani toivottaa Minnan tervetulleeksi Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun ja myös osaksi koulun johtoryhmää. Minna tuo mukanaan ARTSiin sopivaa johtamisajattelua henkilöstöasioissa sekä näkemyksellistä HR-osaamista. Lisäksi hän tuntee hyvin Aallon toimintatavat ja jakaa yhteiset arvomme. Uuden HR-päällikön valinnassa painotimme näkemyksellisyyttä koulumme työskentelykulttuurin ja henkilöstökäytäntöjen kehittämisessä, ja Minna tuo meille juuri tätä.”

”Olen kiitollinen ja innostunut tästä mahdollisuudesta tehdä töitä tutkimuksen ja taiteen, koulutuksen ja kestävän tulevaisuuden eteen. Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on Pohjoismaiden johtava korkeakoulu alallansa, ja vahvat osaajat ovat Aalto ARTSin keskeinen menestystekijä. Olen ylpeä päästessäni työskentelemään ARTS-yhteisön kanssa, jatkaen ja edistäen koulun kehitystä yhdessä ARTSin ammattitaitoisen HR-tiimin kanssa. On hienoa päästä mukaan tähän innovatiiviseen ja intohimoiseen yhteisöön", Minna Tuusa sanoo.

Koulun HR-päällikkö raportoi dekaanille ja matriisissa yliopiston henkilöstöjohtajalle ja on koulun johtoryhmän jäsen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

logo
Nimitykset Julkaistu:

Biotuotteiden ja biotekniikan laitoksen uusi johto

Professori Lauri Rautkari on nimitetty laitosjohtajaksi ja professorit Tiina Nypelö ja Mauri Kostiainen varalaitosjohtajiksi Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle ajalle 1.5.2024-31.12.2025.
Min-Kyu Paek
Nimitykset Julkaistu:

Min-Kyu Paek on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle

Min-Kyu Paek on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle.
Sinipaitainen nainen, jolla on lyhyet tummat hiukset ja tummasankaiset silmälasit
Nimitykset Julkaistu:

Työelämäprofessori Pia Hannukainen: ”Uskon muotoilun voimaan jatkossakin”

Hannukaisen mielestä on tärkeää, että yrityksissä on osaavia muotoilijoita ja muotoilijoiksi valmistuvilla riittävä osaaminen työelämän tarpeisiin.
Vili Lehdonvirta, kuva:Mikko Raskinen, Aalto-yliopisto
Nimitykset Julkaistu:

Vili Lehdonvirta: Digitaalinen maailma ei ole erillinen ulottuvuus jossain bittiavaruudessa

Vili Lehdonvirta on aloittanut professorina Aallon tietotekniikan laitoksella. Hän jatkaa puolikkaalla työajalla Oxfordin yliopiston Internet-instituutissa.