Uutiset

Meyer Turku avasi oman nimikkosalin Otaniemeen

Meyer-sali on ensimmäinen Insinööritieteiden korkeakoulun tiloissa avattu nimikkosali.
Tim Meyer ja Ilkka Niemelä avasivat Meyer-salin 9.9.2022
Meyer Turku Oy:n toimitusjohtaja Tim Meyer ja rehtori Ilkka Niemelä avasivat.Meyer-salin perjantaina 9.9.2022.

Otaniemen kampuksen perinteisessä K1-rakennuksessa on avattu Meyer Turku Oy:n nimikkosali, Meyer-sali. Se on osa syyskuussa solmitun Aalto-yliopiston ja Meyer Turku Oy:n välistä sponsorisopimusta, jonka tavoitteena on entisestään tiivistää hyvää yhteistyötä yliopiston ja telakkayhtiön välillä. Oma nimikkosali on osa yrityksen työnantajakuvan rakentamista opiskelijoiden keskuudessa.

”Olen iloinen korkeakoulumme ensimmäisen kumppanuussalin avaamisesta, ja toivotan Meyer Turku Oy:n tervetulleeksi Otaniemen kampukselle. Insinööritieteiden korkeakoululla on pitkät perinteet tiiviistä yritysyhteistyöstä, ja nimikkosali tuo selkeästi esille Aallon tutkimuksen ja opetuksen vaikuttavuutta meritekniikan alalla”, sanoo dekaani Gary Marquis.

”Haluamme tavoittaa eri alojen osaajia ja synnyttää heidän kanssaan keskustelua laivanrakennuksen tulevaisuudesta, joten odotamme innolla uuden tilan tuomia mahdollisuuksia. Toivomme, että kaikki meritekniikasta ja laivojen suunnittelusta kiinnostuneet Aallon opiskelijat löytävät salin. Myös muut ovat tervetulleita: Kestävä tulevaisuus ja sen edellyttämät teknologiset ratkaisut tarjoavat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia maailmanluokan ammattilaisille laajalla skaalalla”, toteaa Meyer Turku Oy:n toimitusjohtaja Tim Meyer.

”Oma sali tarjoaa Aallon opiskelijoille, tutkijoille ja Meyer Turku Oy:lle luontevan kohtaamispaikan ja nostaa esille laivasuunnittelua ja laivanrakennusta, suomalaisen osaamisen huippua. Tulevaisuudessa meriteollisuus tarvitsee kasvavassa määrin kyvykkäitä osaajia, jotka pystyvät luomaan uusia kestävän kehityksen mukaisia innovaatioita”, sanoo meritekniikan professori Heikki Remes.

Nimikkosalin sisustuksen ovat suunnitelleet Meyer Turku Oy:n asiantuntijat. Luentosalin aulaan on avattu syksyn ajaksi risteilijöiden pienoismallinäyttely. Meyer-sali sijaitsee Otakaari 4:n toisen kerroksen luentosalissa 215.

Nimikkosali:
Oman nimikkosalin kautta Aallon partnerit pääsevät tukemaan opiskelijayhteisöä ja oppimista tuomalla opetustiloihin viihtyvyyttä ja laadukkuutta. Nimikkosalin avulla yritykset voivat myös laajentaa näkyvyyttään opiskelijoiden keskuudessa, joten sali toimii osana työnantajakuvan rakentamista.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Stipendien saajat ja jakajat yhteiskuvassa Otakaari 1:n kokoushuoneessa..
Yhteistyö Julkaistu:

Yrjö ja Senja Koivusen säätiö palkitsi ansioituneita opiskelijoita

Opiskelijastipendien lisäksi säätiö tukee muun muassa tohtorikoulutusta.
Hands touching the surface of the rippling water.
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Sustainability Science Days 2023: Esitelmäkutsu

Esitelmäkutsu SSD 2023 konferenssiin on nyt avoinna!
Risteilyalus Meyer Turun telakan edustalla.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

FITechin Turku-hanke päättyi – osaamisen taso nousi ja yliopistojen välinen yhteistyö lisääntyi

Hankkeessa järjestettiin 609 kurssia ja rekisteröitiin yli 20 200 kurssiosallistumista.
SemiSummer2023 Kampanja banneri
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Puolijohdealan kesätyöpaikkoja avoinna tutkimusryhmissä

Puolijohdealan kasvu ja sen investoinnit Suomessa lisäävät myös osaajien tarvetta. Neljän puolijohdealan yrityksen Picosun, an Applied Materials Companyn, Okmeticin, Muratan ja KYOCERA Tikitin lahjoituksen turvin Aalto-yliopisto tarjoaa mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja Sähkötekniikan ja Kemian tekniikan korkeakouluissa kesällä 2023. Semi-Summer 2023 -ohjelman kesätyöpaikat tarjoavat mahdollisuuden kartuttaa osaamista, jota tarvitaan kasvavalla ja kansainvälisellä alalla.