Uutiset

Laura Sivula on nimitetty Aalto ACCESSin ja elämänlaajuisen oppimisen tarjonnan liiketoimintajohtajaksi

Uudessa roolissaan Sivula toimii liiketoimintajohtajana sekä Aalto-yliopistossa että Aalto EE:ssä kehittäen elämänlaajuisen oppimisen tarjontaa.
Laura Sivula stands and looks at the camera smiling at Töölö campus
Kuva: Johnny Jussila / Aalto University Executive Education Oy

Master of Arts Laura Sivula on nimitetty Aalto EE:hen liiketoimintajohtajaksi. Sivula vastaa Aalto ACCESS ja Aalto University Summer School  -portfolioista, joihin kuuluu inklusiivisia, matalan kynnyksen ohjelmia ja kursseja. Aalto ACCESS yhdistää Aalto EE:n ja Aalto-yliopiston koulutustarjonnat, joiden sisältö on suoraan sovellettavissa osallistujan työhön ja elämäntilanteeseen.

Sivula on valmistunut maisteriksi taloustieteestä ja johtamisesta Aberdeenin yliopistosta. Hän on työskennellyt vuodesta 2016 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ohjelmajohtajana ja opetuksen kehittämisen tehtävissä, viimeisimpänä Aalto-yliopiston kesäkoulun johtajana.

Uudessa roolissaan Sivula toimii liiketoimintajohtajana sekä Aalto-yliopistossa että Aalto EE:ssä kehittäen elämänlaajuisen oppimisen tarjontaa.

"Oppimisen tarve läpäisee kaikki alat, organisaatiot ja ammatit. Aalto-yliopistolla ja Aalto EE:llä on yhdessä ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota tutkintokoulutukseen ja tutkimukseen nojautuvia uusia oppimisen muotoja helposti lähestyttävissä formaateissa”, Sivula sanoo.

“Tulemme näkemään suuria muutoksia elämänlaajuisen oppimisen kentällä etenkin alustamaisen oppimisen ja pienten osaamiskokonaisuuksien osalta. Aalto-yhteisön vahva osaaminen digitalisaatiossa tulee tukemaan elämänlaajuisen oppimisen toimintamallien kehityksessä.”

Lisätiedot

Laura Sivula
Business Area Director, Aalto ACCESS
Aalto University Executive Education Oy
Puh. 050 384 7228
[email protected][email protected]

Aalto ACCESS logo

Aalto ACCESS – Aalto University Lifewide Learning (ulkoinen linkki)

Aalto ACCESS offers inclusive, easily approachable topics and learning contents that bring together Aalto University’s bachelor and master’s students with individuals interested in lifewide learning opportunities both online and on-site.

Laura Sivula valokuvattuna ulkona, kaupunkimaisemassa, taustalla näkyy kerrostaloja, kuvan oikeassa yläkulmassa on männyn oksa, Sivula on pukeutunut mekkoon, jonka helma hulmuaa, hänellä on jalassa valkoiset tennarit.

Arjen valintoja: Olet elämänlaajuisen oppimisen puolestapuhuja, Laura Sivula, minkä taidon itse opettelit viimeksi?

Aalto-yliopiston kesäkoulun ohjelmajohtaja ja elämänlaajuisen oppimisen asiantuntija kertoo, että kukaan ei ole koskaan täysin valmis.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Työelämäprofessori Topias Siren
Nimitykset Julkaistu:

Kalliomekaniikan asiantuntija Topias Siren on nimitetty Aalto-yliopiston työelämäprofessoriksi

”Työelämäprofessuurin myötä tuon opiskelijoille paljon oppeja työelämästä yhdistettäväksi teoreettiseen osaamiseen”, lupaa Topias Siren.
Man with glasses and a black blouse looking at the camera
Nimitykset, Yliopisto Julkaistu:

Tomek Rygalik: "Meidän on suunniteltava vähemmän mutta parempia asioita pidemmäksi aikaa”

Uudet professorit esittäytyvät: huonekalusuunnittelun professori Tomek Rygalik
Aalto logo on roof. Photo: Mikko Raskinen
Nimitykset Julkaistu:

Kemian tekniikan korkeakouluun kaksi uutta tutkijaa

Wenwen Fang on nimitetty 1. lokakuuta 2022 alkaen Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun biotuotteiden ja biotekniikan laitoksen tutkijaksi.
Kimmo Kovanen portrait
Nimitykset Julkaistu:

Kimmo Kovanen aloitti tutkimuspalveluissa tietoasiantuntijana

Kimmo Kovanen työskentelee Avoin tiede ja ACRIS-tiimissä.