Uutiset

Laura Sivula on nimitetty Aalto ACCESSin ja elämänlaajuisen oppimisen tarjonnan liiketoimintajohtajaksi

Uudessa roolissaan Sivula toimii liiketoimintajohtajana sekä Aalto-yliopistossa että Aalto EE:ssä kehittäen elämänlaajuisen oppimisen tarjontaa.
Laura Sivula stands and looks at the camera smiling at Töölö campus
Kuva: Johnny Jussila / Aalto University Executive Education Oy

Master of Arts Laura Sivula on nimitetty Aalto EE:hen liiketoimintajohtajaksi. Sivula vastaa Aalto ACCESS ja Aalto University Summer School  -portfolioista, joihin kuuluu inklusiivisia, matalan kynnyksen ohjelmia ja kursseja. Aalto ACCESS yhdistää Aalto EE:n ja Aalto-yliopiston koulutustarjonnat, joiden sisältö on suoraan sovellettavissa osallistujan työhön ja elämäntilanteeseen.

Sivula on valmistunut maisteriksi taloustieteestä ja johtamisesta Aberdeenin yliopistosta. Hän on työskennellyt vuodesta 2016 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ohjelmajohtajana ja opetuksen kehittämisen tehtävissä, viimeisimpänä Aalto-yliopiston kesäkoulun johtajana.

Uudessa roolissaan Sivula toimii liiketoimintajohtajana sekä Aalto-yliopistossa että Aalto EE:ssä kehittäen elämänlaajuisen oppimisen tarjontaa.

"Oppimisen tarve läpäisee kaikki alat, organisaatiot ja ammatit. Aalto-yliopistolla ja Aalto EE:llä on yhdessä ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota tutkintokoulutukseen ja tutkimukseen nojautuvia uusia oppimisen muotoja helposti lähestyttävissä formaateissa”, Sivula sanoo.

“Tulemme näkemään suuria muutoksia elämänlaajuisen oppimisen kentällä etenkin alustamaisen oppimisen ja pienten osaamiskokonaisuuksien osalta. Aalto-yhteisön vahva osaaminen digitalisaatiossa tulee tukemaan elämänlaajuisen oppimisen toimintamallien kehityksessä.”

Lisätiedot

Laura Sivula
Business Area Director, Aalto ACCESS
Aalto University Executive Education Oy
Puh. 050 384 7228
[email protected][email protected]

Aalto ACCESS logo

Aalto ACCESS – Aalto University Lifewide Learning (ulkoinen linkki)

Aalto ACCESS offers inclusive, easily approachable topics and learning contents that bring together Aalto University’s bachelor and master’s students with individuals interested in lifewide learning opportunities both online and on-site.

Laura Sivula valokuvattuna ulkona, kaupunkimaisemassa, taustalla näkyy kerrostaloja, kuvan oikeassa yläkulmassa on männyn oksa, Sivula on pukeutunut mekkoon, jonka helma hulmuaa, hänellä on jalassa valkoiset tennarit.

Arjen valintoja: Olet elämänlaajuisen oppimisen puolestapuhuja, Laura Sivula, minkä taidon itse opettelit viimeksi?

Aalto-yliopiston kesäkoulun ohjelmajohtaja ja elämänlaajuisen oppimisen asiantuntija kertoo, että kukaan ei ole koskaan täysin valmis.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

The Future-led Learning Podcast is hosted by Riikka Evans. Photograph: Janne Illman.
Yliopisto Julkaistu:

Mietityttävätkö ryhmätyöt opetuksessa? Kuuntele podcastjakso

Future-led learning podcastin uusi kausi vie meidät hyvin käytännön tasolle. Kauden teemoihin kuuluvat ajankohtaiset teemat akateeminen ohjaus, inkluusio opetuksessa, yhteisopetus ja kestävä kehitys. Ensimmäisessä jaksossa pureudutaan toimivan ryhmätyön saloihin ja mitä opettaja voi myötävaikuttaa ryhmän toimintaan.
Energy materials
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto sai 18,9 miljoonaa euroa tutkimusprofiilin vahvistamiseen

Suomen Akatemian rahoituksella vauhditetaan kvanttiteknologian, vetyenergian ja uusien materiaalien tutkimusta.
Aalto University Dipoli building
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Scholars at Risk -verkosto suojelee tutkijoita vainolta ja väkivallalta

Aalto-yliopisto kuuluu suomalaisten yliopistojen SAR Finland -verkoston perustajajäseniin.
Neljä Aalto University Magazinea syksyisellä nurmikolla keltaisten lehtien päällä. Julkaisujen vieressä on mustat neulehansikkaat.
Aalto Magazine Julkaistu:

”Ajankohtaisia Aallon kuulumisia kätevässä muodossa” – Magazine sisältöön luotetaan ja artikkeleja pidetään asiantuntevina, kertoo lukijatutkimus

Alumnit vastasivat innokkaasti yliopiston sidosryhmälehden Aalto University Magazinen lukijatutkimukseen.