Uutiset

Insinööritieteiden kandidaattiohjelman uudistajat palkittiin lukuvuoden avajaisissa

Aalto-yliopiston vuoden 2022 opetuksen vaikuttavuuspalkinto on myönnetty varadekaani Jani Romanoffille ja hänen ryhmälleen.
Aalto Day One Education Impact Award 2022
Vuoden 2022 opetusvaikuttaja varadekaani Rasmus Vuori vasemmalla ja varadekaani Jani Romanoff oikealla, keskellä provosti Kristiina Mäkelä.

Rehtori Ilkka Niemelä palkitsi varadekaani Jani Romanoffin johtaman konseptiryhmän erinomaisesta työstä korkeakoulun tarjoaman koulutuksen ohjelmaportfolioiden ja rakenteiden uudistamiseksi.

Kandidaattikoulutuksen rakennetta ja ohjelmaportfoliota uudistaneeseen ryhmään kuuluvat: Heidi Falkenbach, Mirka Jalonen, Saara Kanerva, Marko Keskinen, Jani Romanoff, Sampo Sainio, Annukka Santasalo-Aarnio, Olli Seppänen, Kari Tammi ja Camilla Vornanen-Winqvist.

Opetuksen vaikuttavuuspalkinto myönnetään uraauurtavalle opetustyölle, joka kehittää suomalaiselle yhteiskunnalle keskeisten toimialojen osaamista uusien yhteistyön muotojen avulla.

Selkeät opiskeluvaihtoehdot tarjoavat yhteiskunnan edellyttämää osaamista

Insinööritieteiden kandidaattiohjelma uudistettiin vuonna 2021. Samalla luotiin selkeät opiskeluvaihtoehdot, jotka lisäävät Aalto-yliopiston tarjoaman koulutuksen houkuttelevuutta, tarjoavat mielekkäitä opintopolkuja ja antavat valmistuneille tekniikan kandidaateille hyvät valmiudet diplomi-insinöörikoulutukseen.

Opetukseen osallistuvien päivittäistä toimintaa on tehostettu sykronoimalla ohjelman johtaminen koulu- ja laitostason toimintojen kanssa, jolloin tilaa ja aikaa jää myös muulle akateemiselle toiminnalle. Samalla on nostettu tutkintotavoitteita.

”Odotamme muutoksen parantavan oppimis- ja opetuskokemuksia ja lisäävän opiskelijoiden ja opettajien hyvinvointia Insinööritieteiden korkeakoulussa”, kertoo konseptiryhmän puheenjohtaja, varadekaani Jani Romanoff.

Konseptiryhmän työtä on jatkanut toteutusryhmä, joka on menestyksekkäästi saanut aikaan yksityiskohtaisia ​​ohjelmatason toimenpiteitä syksyllä 2022 tekniikan kandidaatin opintonsa  aloittaville opiskelijoille.

Lämpimät onnittelut kaikille!

Opetusvaikuttaja 2022: Aalto ARTS & Aalto ENG koulutuksen uudistustiimit
https://youtu.be/53ljC24GJgI

Kuva Mikko Raskinen, Aalto-yliopisto
Videot: Unigrafia

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Palkittu teos, värikäs Asuntoarkkitehtuurin käsikirja nojaa rosoista tiiliseinää vasten
Palkitut Julkaistu:

Asuntoarkkitehtuurin käsikirjalle Rakentamisen ruusu -palkinto

Palkinnon myöntää Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaosto.
Äiti-nukkehahmo istuu pöydän ääressä lavastetussa ympäristössä matkapuhelin kädessään
Palkitut Julkaistu:

Kaikki äitini puhelut on paras lyhytelokuva

Parhaan lyhytelokuvan Jussi-palkinto myönnettiin toista kertaa peräkkäin Aalto-yliopistosta valmistuneen ohjaajan elokuvalle.
Palkitut.
Palkitut Julkaistu:

Perustieteiden korkeakoulun parhaat väitöskirjat ja diplomityöt vuodelta 2022 palkittu

Aalto-yliopisto palkitsee vuosittain parhaat 10 prosenttia väitöskirjoista Aallon väitöskirjapalkinnolla. Palkittuja väitöskirjoja on Perustieteiden korkeakoulussa tänä vuonna kuusi. Diplomitöitä palkittiin viisi.
Palkinnon saajat
Palkitut Julkaistu:

Tasavallan presidentin kunniamerkit Kemian tekniikan korkeakoulussa

Kemian tekniikan korkeakouluun on myönnetty kolme tasavallan presidentin kunniamerkkiä. Kunniamerkit myönnettiin professori Jouni Paltakarille, tutkimusinsinööri Esa Uosukaiselle ja johdon assistentti Anne Forsströmille.