Uutiset

Hyvinvointi akateemisissa yhteisöissä - Liisa Postareffin key note luento

"Jokainen akateemisessa yhteisön jäsen on vastuussa hyvinvoinnin edistämisestä", Liisa Postareff sanoo. Hän on yksi pääluennoitsijoista Green Minds, Healthy Hearts -Social Sustainability Symposiumissa 30. toukokuuta Harald Herlinin oppimiskeskuksessa ja streamissa.
Liisa Postareff

Liisa Postareff johtaa Suomen Akatemian tutkimusprojektia, joka keskittyy korkeakouluopettajien opetusprosessien ja hyvinvoinnin välisiin suhteisiin. Hän työskentelee johtavana tutkijana Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK), jossa hän johtaa korkeakouluopetukseen, oppimiseen ja akateemiseen hyvinvointiin keskittyvää LearnWell-tutkimusryhmää. "Opettajien ja opiskelijoiden hyvinvointi liittyvät toisiinsa."

Postareff on yksi pääpuhujista Green Minds, Healthy Hearts - Social Sustainability Symposiumissa, jonka aiheena on "Academic Wellbeing – The relations between teaching, learning and wellbeing of the learning community". 

Green Minds, Healthy Hearts - sosiaalisen kestävyyden symposium 30.5.2023

Kuinka luoda kestävämpiä ja paremmin voivia yhteisöjä? Kuinka muuttaa ajattelutapa egosta kohtia ekoa? Osallistu keskusteluun siitä, mitä sosiaalinen kestävyys tarkoittaa korkeakoulutuksessa Aalto-yliopiston Oasis of Radical Wellbeing -hankkeen Green Minds, Healthy Hearts –symposiumissa.

Lue lisää ja rekisteröidy
Green Minds, Healthy Hearts - Social Sustainability Symposium May 30 2023
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Kolmeosainen kuva: vasemmalla keltainen kukka ja teksti Marsio,  keskellä kuva Aino-Marsio-Aallosta, oikealla Aallon logo o
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kaikille avoin kohtaamispaikka Marsio avaa ovensa syyskuussa

Avajaisnäyttelyt esittelevät Aalto-yhteisön ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.
Robottien rakentelua Aalto-yliopisto Juniorin Robokylä-työpajassa
Yhteistyö Julkaistu:

Innostusta teknologiaan: Lähes 8000 lasta ja nuorta osallistui Aalto-yliopisto Juniorin Teknologiatuokioihin

Aalto-yliopisto Juniorin teknologiakasvatuksen lähettiläät kulkivat viime talvena ahkerasti peruskouluilla tarjoten oppilaille ja opettajille mahdollisuuden tutustua uusimpaan teknologiaan käytännönläheisesti. Jane ja Aatos Erkon säätiön sekä Svenska kulturfondentin rahoittamien hankkeiden tavoitteena oli innostaa lapsia ja nuoria teknologian pariin.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu:

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.
XX
Kampus Julkaistu:

PechaKucha- tilaisuus tarjosi Sähkötekniikan korkeakoulun tohtoriopiskelijoille uudenlaisen haasteen

Sähkötekniikan korkeakoulun ensimmäinen PechaKucha haastoi korkeakoulun tohtoriopiskelijat esittämään väitöskirjansa aiheet kuudessa minuutissa. Tilaisuus järjestettiin keskiviikkona 22. toukokuuta Otaniemen A Gridissä.