Uutiset

Henri Weijo Journal of Consumer Research -lehden toimitusneuvostoon

Journal of Consumer Research on johtava kuluttajatutkimuksen alan lehti ja yksi FT50-listan lehdistä.
Henri Weijo

Apulaisprofessori Henri Weijo on kutsuttu Journal of Consumer Research -lehden (JCR) toimitusneuvoston jäseneksi tammikuusta 2021 lähtien. JCR on kuluttajatutkimuksen alan johtava tieteellinen julkaisu. Se on myös FT50-julkaisu eli yksi 50:stä Financial Timesin listaamista parhaista kauppatieteiden alan tieteellisistä lehdistä.

Journal of Consumer Research kattaa laajasti kuluttajakäyttäytymisen alan tutkimuksen, kuten psykologian, markkinoinnin, sosiologian, taloustieteen, antropologian ja viestinnän.

“Kutsu näin merkittävän lehden toimituskuntaan on suuri kunnia ja tärkeä mahdollisuus sekä minulle henkilökohtaisesti että markkinoinnin laitokselle. Otan haasteen innolla vastaan”, Henri Weijo sanoo.

Henri Weijon tutkimus keskittyy kuluttajakäyttäytymiseen. Tällä hetkellä häntä kiinnostaa erityisesti kuluttajien luovuus.
 

Lisätietoja:

Apulaisprofessori Henri Weijo
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, markkinoinnin laitos
henri.w[email protected]
050 400 1389

Three Aalto University students are doing group work by writing on paper together.

Markkinoinnin laitos

Markkinoinnin laitos on menestyksekäs ja dynaaminen yhteisö opiskelijoita, opettajia ja tutkijoita, joiden kunnianhimoisuus näkyy tutkimusprojekteissa ja hankkeiden verkostoissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Aalto University Meet Our Teachers SCI Janne Halme 2022. Photo: Mikko Raskinen.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Yliopistonlehtori Janne Halme: Aurinkoenergia on ihan huippua!

: Janne Halmetta inspiroi lehmuskuja, jossa yhdistyvät puut, lehdet ja valo, joka siivilöityy puiden välistä. Vaikka aurinkokennon avulla voidaan tuottaa sähköä, elämää ylläpitävää fotosynteesiä se ei pysty korvaamaan.
Woman touching a long-sleeved Marimekko Unikko shirt on display
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Värejä laboratorioista ja pelloilta – tällainen on luonnonmukaisten tekstiilivärien tulevaisuus

Mitä enemmän muoti- ja tekstiiliteollisuuden ympäristövaikutuksista saadaan tietoa, sitä enemmän kestävien vaihtoehtojen kysyntä ja tarve kasvaa. Kansainvälinen tutkimusryhmä pyrkii korvaamaan myrkylliset synteettiset väriaineet luonnollisilla vaihtoehdoilla, joita saadaan esimerkiksi kasveista, mikrobeista ja ruokahävikistä.
Annika Järvelin and Hanna Castrén-Niemi have spent three weeks at three different clinics in Helsinki. Photo: Otto Olavinen, Biodesign.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Neuvola täyttää sata vuotta – tutkijat selvittävät, miten neuvolan seuraavan vuosisadan tarpeisiin voitaisiin vastata terveysteknologiaa hyödyntäen

Tutkijat selvittävät sitä, miten neuvolan seuraavan vuosisadan tarpeisiin voitaisiin vastata Stanfordin yliopistosta lähtöisin olevien Biodesign-menetelmien keinoin.
Elias Rantapuska, photo by Evelin Kask
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

OP Ryhmän Tutkimussäätiöltä 1,2 miljoonaa euroa kolmen suomalaisyliopiston tutkimushankkeelle

Laadukasta tutkimusta ei synny ilman kallista tutkimusdataa ja ihmisiä, toteaa rahoitusalan ja rahoitusinstituutioiden tutkimushanketta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa johtava professori Elias Rantapuska.