Uutiset

Hae nyt FITechin syksyn kursseille

FITech-verkostoyliopiston syksyn opintotarjonta sisältää 40 Aalto-yliopiston kurssia. Opinnot ovat maksuttomia kaikille suomalaisille ja Suomessa vakituisesti asuville.
Kaksi ihmistä kävelee käytävällä ja puhuu keskenään.

FITech-verkostoyliopisto tarjoaa tulevana syksynä jälleen runsaasti mielenkiintoista opiskeltavaa eri tarpeisiin. Haku kursseille on auki läpi kesän ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkua.

Ensimmäiset kurssit käynnistyvät elokuussa, mutta kursseja alkaa myös myöhemmin pitkin syksyä. Lisäksi tarjolla on yhteesä yli 70 kurssia, joiden opiskelun voi aloittaa milloin tahansa ja suorittaa omaan tahtiin.

Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla. Monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina.

Tutustu kaikkiin FITechin syksyn opintoihin FITechin verkkosivuilla.

Poimintoja syksyn FITech-kurssitarjonnasta

Osa ICT-kursseista maksuttomana tarjolla viimeistä kertaa

Otathan huomioon, että FITech ICT -hankkeen alla olevat kurssit eivät tule hakuun keväälle 2024. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän hankerahoituksen ansiosta FITech ICT -kurssit ovat olleet muiden FITech-opintojen tavoin maksuttomia. Hankkeen rahoituskausi päättyy vuoden 2023 lopussa, mikä tarkoittaa, että hankkeen alla olevat kurssit ovat nykymuotoisina maksuttomia enää tämän vuoden ajan 31.12.2023 asti. 

Osa kursseista saattaa siirtyä muiden FITechin hankkeiden tarjontaan, mutta mikäli haluat varmistaa pääsyn jollekin tietylle kurssille, kannattaa se suorittaa tämän vuoden aikana. 

Muiden hankkeiden (energiavarastointi, 5G-teknologia ja vetytalous) rahoituskaudet jatkuvat vielä tämän vuoden jälkeenkin. Myöskään FITech-verkostoyliopiston toiminta ei ole päättymässä. 

Lue lisää

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

Opiskelu Aallossa
Nuori mies istuu rakennuksen kiviportailla ja selailee puhelintaan.

FITechin opintotarjonnassa maksuttomia opintoja toisen asteen opiskelijoille

Aalto-yliopiston kurssien aiheina mm. ohjelmoinnin ja mobiilisovellusten perusteita, Python-ohjelmointia sekä koneoppimista.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Mikkelin IB-ohjelma 35 vuotta
Yliopisto Julkaistu:

Mikkelin kampuksen alumnit juhlistivat International Business -ohjelman 35-vuotista olemassaoloa

Yli 200 BBA-/BScBA-ohjelman alumnia saapui juhliin Kauppakorkeakoululle Otaniemeen.
Kuvassa Tuli ja Savu -runouslehden ilmettä
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden Huiput-palkintoja visuaalisen viestinnän muotoilijoille

Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijat ja professori palkittiin Vuoden Huiput -gaalassa, jossa juhlittiin parasta suomalaista luovaa suunnittelua.
Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.
EU parlamentti
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Milja Mieskolainen: Euroopan Parlamentin Schuman-harjoittelu ylitti odotukseni

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen maisteriopiskelija Milja Mieskolainen oli jo aiemmin pohtinut hakemista harjoitteluun Euroopan Unioniin, mutta oli ajatellut harjoittelupaikan saamisen olevan liian haastavaa. Keväällä 2023 hän kuitenkin huomasi ilmoituksen harjoittelupaikoista ja päätti kokeilla hakemista, sillä avoinna oli kiinnostava paikka talouden hallinnan ja EMUn valvontayksikössä. Hakeminenkaan ei osoittautunut vaikeaksi. Milja haki paikkaa, sai sen ja harjoittelu Euroopan Parlamentissa alkoi lokakuussa.