Uutiset

Hae nyt FITechin syksyn kursseille

FITech-verkostoyliopiston syksyn opintotarjonta sisältää 40 Aalto-yliopiston kurssia. Opinnot ovat maksuttomia kaikille suomalaisille ja Suomessa vakituisesti asuville.
Kaksi ihmistä kävelee käytävällä ja puhuu keskenään.

FITech-verkostoyliopisto tarjoaa tulevana syksynä jälleen runsaasti mielenkiintoista opiskeltavaa eri tarpeisiin. Haku kursseille on auki läpi kesän ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkua.

Ensimmäiset kurssit käynnistyvät elokuussa, mutta kursseja alkaa myös myöhemmin pitkin syksyä. Lisäksi tarjolla on yhteesä yli 70 kurssia, joiden opiskelun voi aloittaa milloin tahansa ja suorittaa omaan tahtiin.

Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla. Monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina.

Tutustu kaikkiin FITechin syksyn opintoihin FITechin verkkosivuilla.

Poimintoja syksyn FITech-kurssitarjonnasta

Osa ICT-kursseista maksuttomana tarjolla viimeistä kertaa

Otathan huomioon, että FITech ICT -hankkeen alla olevat kurssit eivät tule hakuun keväälle 2024. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän hankerahoituksen ansiosta FITech ICT -kurssit ovat olleet muiden FITech-opintojen tavoin maksuttomia. Hankkeen rahoituskausi päättyy vuoden 2023 lopussa, mikä tarkoittaa, että hankkeen alla olevat kurssit ovat nykymuotoisina maksuttomia enää tämän vuoden ajan 31.12.2023 asti. 

Osa kursseista saattaa siirtyä muiden FITechin hankkeiden tarjontaan, mutta mikäli haluat varmistaa pääsyn jollekin tietylle kurssille, kannattaa se suorittaa tämän vuoden aikana. 

Muiden hankkeiden (energiavarastointi, 5G-teknologia ja vetytalous) rahoituskaudet jatkuvat vielä tämän vuoden jälkeenkin. Myöskään FITech-verkostoyliopiston toiminta ei ole päättymässä. 

Lue lisää

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

Opiskelu Aallossa
Nuori mies istuu rakennuksen kiviportailla ja selailee puhelintaan.

FITechin opintotarjonnassa maksuttomia opintoja toisen asteen opiskelijoille

Aalto-yliopiston kurssien aiheina mm. ohjelmoinnin ja mobiilisovellusten perusteita, Python-ohjelmointia sekä koneoppimista.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Skanskan kehitysjohtaja Jan Elfving esiintyy Rakennustekniikan päivässä 2024
Yhteistyö Julkaistu:

Rakennustekniikka kutsuu yrityksiä mukaan tulevaisuuden kehitystyöhön

Jo keväiseksi perinteeksi muodostunut rakennustekniikan laitoksen järjestämä sidosryhmätapahtuma Rakennustekniikan päivä pidettiin 25.4.2024 Dipolissa Otaniemessä.
Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Nainen lukemassa tabletilla
Opinnot Julkaistu:

Aalto EE julkaisee Alex-oppimisalustan: Uusi alusta muuttaa elämänlaajuista oppimista

Aalto University Executive Education (Aalto EE) lanseeraa kesäkuussa ensimmäisen version Alex-oppimisalustasta, joka on suunniteltu elämänlaajuiseen oppimiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Alex tarjoaa yksilöllisiä oppimispolkuja, pieniä osaamiskokonaisuuksia ja ammatillisen kehittymisen ohjelmia, jotka sovittavat taidot yhteen alan tarpeiden kanssa. Alusta, joka kehittyy jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, kuten mobiilisovelluksella ja tekoälyn integroinnilla, asettaa uuden standardin ammatilliselle kehittymiselle Suomessa.
Yhdeksän suurta jäälohkaretta muodostivat taideinstallaation Kansalaistorilla Helsingissä 2021
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Aalto ARTS -kesäkoulu tutkii veden merkitystä taiteen linssien läpi

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kesäkoulun teema on tänä vuonna vesi, jonka merkitystä käsitellään monialaisesti taiteen, elokuvan ja digitaalisuuden näkökulmista.