Uutiset

Hae nyt FITechin syksyn kursseille

FITech-verkostoyliopiston syksyn opintotarjonta sisältää 40 Aalto-yliopiston kurssia. Opinnot ovat maksuttomia kaikille suomalaisille ja Suomessa vakituisesti asuville.
Kaksi ihmistä kävelee käytävällä ja puhuu keskenään.

FITech-verkostoyliopisto tarjoaa tulevana syksynä jälleen runsaasti mielenkiintoista opiskeltavaa eri tarpeisiin. Haku kursseille on auki läpi kesän ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkua.

Ensimmäiset kurssit käynnistyvät elokuussa, mutta kursseja alkaa myös myöhemmin pitkin syksyä. Lisäksi tarjolla on yhteesä yli 70 kurssia, joiden opiskelun voi aloittaa milloin tahansa ja suorittaa omaan tahtiin.

Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla. Monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina.

Tutustu kaikkiin FITechin syksyn opintoihin FITechin verkkosivuilla.

Poimintoja syksyn FITech-kurssitarjonnasta

Osa ICT-kursseista maksuttomana tarjolla viimeistä kertaa

Otathan huomioon, että FITech ICT -hankkeen alla olevat kurssit eivät tule hakuun keväälle 2024. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän hankerahoituksen ansiosta FITech ICT -kurssit ovat olleet muiden FITech-opintojen tavoin maksuttomia. Hankkeen rahoituskausi päättyy vuoden 2023 lopussa, mikä tarkoittaa, että hankkeen alla olevat kurssit ovat nykymuotoisina maksuttomia enää tämän vuoden ajan 31.12.2023 asti. 

Osa kursseista saattaa siirtyä muiden FITechin hankkeiden tarjontaan, mutta mikäli haluat varmistaa pääsyn jollekin tietylle kurssille, kannattaa se suorittaa tämän vuoden aikana. 

Muiden hankkeiden (energiavarastointi, 5G-teknologia ja vetytalous) rahoituskaudet jatkuvat vielä tämän vuoden jälkeenkin. Myöskään FITech-verkostoyliopiston toiminta ei ole päättymässä. 

Lue lisää

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

Opiskelu Aallossa
Nuori mies istuu rakennuksen kiviportailla ja selailee puhelintaan.

FITechin opintotarjonnassa maksuttomia opintoja toisen asteen opiskelijoille

Aalto-yliopiston kurssien aiheina mm. ohjelmoinnin ja mobiilisovellusten perusteita, Python-ohjelmointia sekä koneoppimista.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Shcool of Business alumna Riikka Davidkin
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Riikka Davidkin: Vaikuttavuus on työni keskiössä – emme tee mitään, jos sillä ei ole mahdollista ensisijaisesti saada aikaan positiivista vaikutusta yhteiskunnassa

Alumnimme Riikka Davidkin haaveili jo lapsena kansainvälisestä urasta. Nyt New Yorkissa Social Financella impact-rahastoihin sijoittavan tiimin vetäjänä hän kokee suurta merkityksellisyyttä työssään, sillä kokee, että juuri rahoitussektori on parhaiten asemoitunut vaikuttamaan aikamme isojen ongelmien ratkaisemiseen.
Students sitting at Aalto University School of Business
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Opinnot Julkaistu:

Uusi 3:n op:n kurssi Mind & Study - hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki tulossa 2. periodissa

Aallon opintopsykologien kehittämä kaikille avoin opintopisteytetty ryhmämuotoinen verkkokurssi alkaa loppusyksystä!
Welcome Evenig 2023 panel discussion.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Uudet Kauppiksen opiskelijat tapasivat alumneja Welcome Evening -tapahtumassa

Uudet Kauppiksen opiskelijat saivat tietoa työelämästä alumneilta Welcome Evening -tapahtumassa.