Uutiset

FITechin kevään kurssien haku käynnistyy 7.11.

Haluatko ensi keväänä oppia jotain uutta tai päivittää olemassaolevaa osaamistasi? FITechin kautta onnistuu molemmat! Opiskele matalalla kynnyksellä Aallon ja muiden tekniikan alan yliopistojen maksuttomilla kursseilla.
Kolme opiskelijaa istuu rappusilla ja keskustelee

Päivitä digitaitosi FITechin kursseilla

Ympäröivä yhteiskunta ja työelämä digitalisoituvat nopeasti, mikä vaatii meiltä kaikilta ajattelutavan muutosta ja osaamisen päivittämistä. Digitaidoista on tullut erottamaton osa nykyaikaisia työelämätaitoja.

FITechin kautta uuden oppiminen onnistuu matalalla kynnyksellä, sillä se ei maksa opiskelijalle mitään. Lisäksi kurssit ovat osa suomalaisten tekniikan alan yliopistojen tarjontaa, mikä takaa niiden korkean laadun. Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla.

Tarjonnassa on yhteensä yli 150 kurssia tietotekniikasta, 5G-teknologiasta sekä energiavarastoinnista yhdeksästä suomalaisesta yliopistosta. Monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina tai MOOCeina (Massive Open Online Course), mutta joillakin kursseilla on mahdollisuus osallistua myös lähiopetukseen yliopiston kampuksella.

Kurssien hakuaika päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkua. Kevään ensimmäiset kurssit alkavat tammikuussa, jolloin niiden hakuajat päättyvät vuodenvaihteessa.

Tutustu opintotarjontaan FITechin verkkosivuilla.

Poimintoja Aalto-yliopiston kevään kurssitarjonnasta

Aallon FITech-opintotarjonnassa on sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia. Verkkokursseja on edelleen runsaasti saatavilla, minkä lisäksi koronarajoitusten helpotettua monilla kursseilla on tarjottu mahdollisuus myös kontaktiopetukseen. Kaikkiin Aalto-yliopiston tarjoamiin FITech-kursseihin pääset tutustumaan FITechin verkkosivuilla.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

Lue lisää
Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kaksi tummiin pukeutunutta miestä istuu suunnittelemiensa huonekalujen keskellä
Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Aaltolaisten muotoilua esillä Milanon huonekalumessuilla

Italialaisen muotoilijan ja japanilaisen arkkitehdin suomalaisesta kulttuurista inspiroitunutta yhteistyötä nähdään Salone del Mobile -messuilla Milanossa huhtikuussa. INTERDEPENDENCE-näyttelyssä on esillä myös muita projekteja Aallosta.
AllWell SQ
Yliopisto Julkaistu:

Vuoden 2024 AllWell?-kyselyyn vastasi 36 % kohderyhmästä

Kysely lähetettiin Aalto-yliopiston toisen vuoden kandiopiskelijoille ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille.
Alex Henn
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Alexander Henn sai Suomen Luonnonvarain Tutkimussäätiön väitöskirjapalkinnon

Alexander Henn kehitti ligniinille kaksi uutta sovellusta, jotka luovat mahdollisuuksia metsäteollisuuden sivuvirtojen arvonnousulle. Tutkimus edistää suomalaisen puumateriaalin lisäarvoista hyödyntämistä bio- ja kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.
Opiskelijoita tutkimassa kirjaston hyllyjen sisältöä
Opinnot Julkaistu: