Uutiset

FITechin kevään kurssien haku käynnistyy 7.11.

Haluatko ensi keväänä oppia jotain uutta tai päivittää olemassaolevaa osaamistasi? FITechin kautta onnistuu molemmat! Opiskele matalalla kynnyksellä Aallon ja muiden tekniikan alan yliopistojen maksuttomilla kursseilla.
Kolme opiskelijaa istuu rappusilla ja keskustelee

Päivitä digitaitosi FITechin kursseilla

Ympäröivä yhteiskunta ja työelämä digitalisoituvat nopeasti, mikä vaatii meiltä kaikilta ajattelutavan muutosta ja osaamisen päivittämistä. Digitaidoista on tullut erottamaton osa nykyaikaisia työelämätaitoja.

FITechin kautta uuden oppiminen onnistuu matalalla kynnyksellä, sillä se ei maksa opiskelijalle mitään. Lisäksi kurssit ovat osa suomalaisten tekniikan alan yliopistojen tarjontaa, mikä takaa niiden korkean laadun. Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla.

Tarjonnassa on yhteensä yli 150 kurssia tietotekniikasta, 5G-teknologiasta sekä energiavarastoinnista yhdeksästä suomalaisesta yliopistosta. Monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina tai MOOCeina (Massive Open Online Course), mutta joillakin kursseilla on mahdollisuus osallistua myös lähiopetukseen yliopiston kampuksella.

Kurssien hakuaika päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkua. Kevään ensimmäiset kurssit alkavat tammikuussa, jolloin niiden hakuajat päättyvät vuodenvaihteessa.

Tutustu opintotarjontaan FITechin verkkosivuilla.

Poimintoja Aalto-yliopiston kevään kurssitarjonnasta

Aallon FITech-opintotarjonnassa on sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia. Verkkokursseja on edelleen runsaasti saatavilla, minkä lisäksi koronarajoitusten helpotettua monilla kursseilla on tarjottu mahdollisuus myös kontaktiopetukseen. Kaikkiin Aalto-yliopiston tarjoamiin FITech-kursseihin pääset tutustumaan FITechin verkkosivuilla.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

Lue lisää
Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Students sitting together on stairs.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Teamwork First-Aid Kit tukee projektikurssien opiskelijoita

Verkkosivusto tarjoaa työkaluja opiskelijatiimien tukemiseen koko projektikurssin ajan.
Mikkelin IB-ohjelma 35 vuotta
Yliopisto Julkaistu:

Mikkelin kampuksen alumnit juhlistivat International Business -ohjelman 35-vuotista olemassaoloa

Yli 200 BBA-/BScBA-ohjelman alumnia saapui juhliin Kauppakorkeakoululle Otaniemeen.
Kuvassa Tuli ja Savu -runouslehden ilmettä
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden Huiput-palkintoja visuaalisen viestinnän muotoilijoille

Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijat ja professori palkittiin Vuoden Huiput -gaalassa, jossa juhlittiin parasta suomalaista luovaa suunnittelua.
Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.