Uutiset

FITechin kesän kurssitarjonta on julkaistu – tutustu ja hae!

FITechin tulevan kesän kurssien haku käynnistyy 4.4., ja tarjolla on opiskeltavaa yli 100 kurssin voimin. Ensimmäistä kertaa joustavia, omaan tahtiin suoritettavia kursseja on tarjolla enemmän kuin aikataulutettuja kursseja.
Kolme iloista opiskelijaa istuu portailla ja yksi opiskelija näyttää läppäriltään jotain muille.

Lähes kaikki tulevan kesän FITech-opinnot ovat verkkokursseja ja monia niistä pystyy opiskelemaan täysin omaan tahtiin, mikä helpottaa opiskelun aikatauluttamista muun kesäohjelman oheen.

Kursseja tarjoavat Aalto-yliopiston lisäksi LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto sekä Åbo Akademi. Lisäksi Helsingin ja Jyväskylän yliopistot tarjoavat 5G-aiheisia opintoja.

Tutustu kaikkiin kesän kursseihin FITechin verkkosivuilla.

Poimintoja Aalto-yliopiston kesän FITech-kurssitarjonnasta

Viimeinen vuosi opiskella ICT-kursseja maksuttomasti

FITechin tarjoamat ICT-kurssit ovat vuosien aikana olleet erittäin suosittuja. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän hankerahoituksen ansiosta kurssit ovat olleet muiden FITech-kurssien tavoin maksuttomia. Rahoituskausi päättyy vuoden 2023 lopussa, mikä tarkoittaa, että kurssit ovat nykymuotoisina maksuttomia enää tämän vuoden ajan.

Jos siis haluat oppia lisää esimerkiksi ohjelmoinnista, kyberturvallisuudesta tai koneoppimisesta, nyt on hyvä hetki tutustua FITechin maksuttomaan kurssitarjontaan ja valita kesätekemiseksi uuden oppimista.

FITechin syksyn kurssien haku käynnistyy 1.6.2023, joten syksyllä tarjoutuu vielä yksi mahdollisuus opiskella ICT-kursseja maksuttomasti.

Muiden hankkeiden (energiavarastointi, 5G-teknologia ja vetytalous) rahoituskaudet jatkuvat vielä tämän vuoden jälkeenkin. Myöskään FITech-verkostoyliopiston toiminta ei ole päättymässä.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

Lue lisää
Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
In the photo Lauri Saarinen.
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden opettaja 2024 on Lauri Saarinen

Aalto-yliopiston tuotantotalouden opiskelijat ovat valinneet apulaisprofessori Lauri Saarisen vuoden opettajaksi.
Skanskan kehitysjohtaja Jan Elfving esiintyy Rakennustekniikan päivässä 2024
Yhteistyö Julkaistu:

Rakennustekniikka kutsuu yrityksiä mukaan tulevaisuuden kehitystyöhön

Jo keväiseksi perinteeksi muodostunut rakennustekniikan laitoksen järjestämä sidosryhmätapahtuma Rakennustekniikan päivä pidettiin 25.4.2024 Dipolissa Otaniemessä.
Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!