Uutiset

Fabian Ahvenaisen rahaston apurahat haettavissa

Rahasto myöntää sillanrakennuksen ja talonrakennuksen apurahoja tunnustuksena suoritetuista opinnoista..

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun Fabian Ahvenaisen rahaston rahastotoimikunta julistaa haettavaksi sillanrakennuksen ja talonrakennuksen apurahoja tunnustuksena suoritetuista opinnoista. Apurahojen suuruus on 1 500–4 500 euroa. Apurahojen lopulliseen lukumäärään ja suuruuteen vaikuttavat hakijoiden määrä ja taso.

Apurahoja voivat hakea sillan- tai talonrakennukseen perehtyneet Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun diplomi-insinöörin tutkintoa tai jatko-opintoja suorittavat opiskelijat sekä äskettäin diplomi-insinöörin tutkinnon tai jatkotutkinnon suorittaneet henkilöt.

Apurahat jaetaan juhlatilaisuudessa perjantaina 9.3.2018 klo 14 (alustava aikataulu).

Apurahan hakijan tulee osoittaa rahastotoimikunnalle lyhyt vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenevät hakijan perehtyneisyys sillan- tai talonrakennustekniikkaan, hakijan opintomenestys (liitteenä opinto-rekisteriote tai tutkintotodistus) sekä puhelinnumero, sähköposti ja osoitetiedot.

Fabian Ahvenaisen rahasto tukee pitkällä aikavälillä tasapuolisesti sillan- ja talonrakennuksen alueita. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan hakemuksessaan, onko heidän opintojensa painotus ollut sillanrakennus- vai talonrakennustekniikassa. Hakemuksien arviointiin vaikuttaa myös alkupääoman lahjoittajan tarkoitus edistää erityisesti konstruktiivista rakennustekniikkaa

Hakemus on toimitettava rakennustekniikan laitokselle sähköpostitse osoitteeseen [email protected] siten, että se on perillä viimeistään maanantaina 20.11.2017.

Mahdollisiin apurahoja koskeviin tiedusteluihin vastaavat
Lauri Salokangas, puh 040 8322 717
Jari Puttonen, puh. 050 3841 782
Elsa Nissinen-Narbro, puh 050 3502 638.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu