Uutiset

Dekaani palkitsee Kauppakorkeakoulun opiskelijoita myös muista kuin erinomaisista arvosanoista

EHDOTUKSET 31.10.2023 mennessä. Uudella Dean’s Impact Award -palkinnolla halutaan osoittaa arvostusta esimerkiksi kestävän kehityksen tai Aallon arvojen mukaisen toiminnan edistämiselle.
Dean's Impact Award, School of Business
Kuva: Aalto-yliopisto / Roope Kiviranta

Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki palkitsee perinteisesti vuosittain koulun opiskelijoita, jotka ovat suorittaneet tutkintonsa tavoiteajassa ja erinomaisilla arvosanoilla. Tämän tunnustuksen (pääsy Dean’s list’ille) saa kolmisenkymmentä edellisen lukuvuoden aikana kandidaatiksi tai maisteriksi valmistunutta opiskelijaa.

Myös moni muu asia kuin menestyminen erinomaisesti opinnoissa on arvokasta, ja niinpä ainakin tänä vuonna dekaani haluaa palkita 1–3 opiskelijaa tai opiskelijatiimiä myös muiden kuin erinomaisten arvosanojen perusteella.

Dean’s Impact Award -palkinnon kriteerit

Dean’s Impact Award -palkinto jaetaan ensimmäistä kertaa loppuvuodesta 2023, ja se on mahdollista saada hyvin monenlaisista ansioista. 

Palkituksi voi tulla opiskelija tai opiskelijatiimi, joka on tehnyt merkittäviä tekoja kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi Aallossa tai laajemmin. Kyseessä voi olla konkreettinen teko, esimerkillinen toiminta tai jokin muu asia, joka kertoo vaikuttavan työn tekemisestä kestävän kehityksen eteen. Kestävä kehitys kattaa tässäkin niin ympäristön, sosiaalisen kuin taloudellisen kestävyyden. Vaihtoehtoisesti palkituksi voi tulla esimerkillisestä Aallon kahden muun läpileikkaavan teeman eli radikaalin luovuuden ja/tai yrittäjähenkisen ajattelutavan edistämisestä. 

Yhtä lailla Aallon arvojen mukaista toimintaa arvostetaan paljon. Jos teoissa näkyy vahvasti vastuullisuus, rohkeus ja/tai yhteistyö, on mahdollista tulla palkituksi Dean’s Impact Awardilla. 

Ehdotukset perusteluineen pyydetään 31.10. mennessä

Ihan kuka tahansa (aaltolainen tai ei-aaltolainen) voi ehdottaa palkittavia opiskelijoita. Ehdotukset perusteluineen tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla dekaanin assistentti Iina Salmelalle osoitteeseen iina.salmela(at)aalto.fi viimeistään 31.10.2023*. Myös liitteitä voi lähettää ehdotuksen tueksi, mikäli tarpeen. Ehdotuksille perusteluineen ei ole erityisiä muotovaatimuksia. Sähköpostin otsikkokenttään tulee kirjoittaa lyhenne DIA: ”ja oma otsikko”, jotta ehdotukset erottuvat selkeästi muiden viestien joukosta. (DIA = Dean’s Impact Award)

Lopullisen päätöksen palkinnosta (à 1 000 euroa) tekee dekaani keskusteltuaan asiasta ensin KY:n edustajien kanssa. Palkituista opiskelijoista ja heidän ansioistaan tässä yhteydessä tehdään uutinen Kauppakorkeakoulun viestintäkanaviin vuoden 2023 loppuun mennessä.

*Ehdotuksia pyydettiin alun perin 20.10. mennessä, mutta takarajaa on lykätty lokakuun loppuun. Kiitos jo etukäteen aktiivisuudesta ehdotusten tekemisessä.

Ioncell

Strategiamme

Aalto-yliopiston tulevaisuuden perusta on laadukas tutkimus ja opetus, vaikuttavuus sekä jaetut arvot - vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö. Yliopiston tehtävänä on rakentaa kestävää tulevaisuutta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
In the photo Lauri Saarinen.
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden opettaja 2024 on Lauri Saarinen

Aalto-yliopiston tuotantotalouden opiskelijat ovat valinneet apulaisprofessori Lauri Saarisen vuoden opettajaksi.
Excellence-laatuleiman logo
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Aalto-yliopisto sai excellence-laatuleiman

Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen tunnustus myönnetään poikkeuksellisen laadukkaasta kehittämistyöstä.
Pitkähiuksinen nainen hymyilee kameralle, taustalla punaista kangasta
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden nuori maisema-arkkitehti 2024 on Aada Taipale

Palkinnon näkökulmana on erityisesti ennakkoluulottoman, uuden näkökulman tuominen maisema-arkkitehtuuriin.