Uutiset

CEMAT esillä Info-finlandia.ru – sivustolla

CEMAT:in roolia suomalaisyritysten Venäjä-toimintojen vauhdittajana koskeva venäjänkielinen juttu on luettavissa osoitteessa

(http://info-finlandia.ru/Public/default.aspx?contentid=228775&nodeid=40675&culture=ru-RU).

Info-finlandia.ru on venäjänkielisille suunnattu, venäjäksi julkaistava Suomea esittelevä verkkosivusto ja -lehti. Sivuston tuottavat Venäjän ja Itä-Euroopan instituutti sekä Ulkoasiainministeriön viestintä- ja kulttuuriosasto.

Lisätietoja: Johtaja, prof. Riitta Kosonen, [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Two people having a conversation at a coffee room in front of a window with light pouring in.
Yhteistyö Julkaistu:

WithSecure ja SSH tukevat Aalto-yliopiston kansainvälistä osaamista

Suomalaisten tietoturvayhtiöiden WithSecuren ja SSH:n lahjoitukset auttavat parhaiden kansainvälisten tietoturvaosaajien houkuttelemista Suomeen.
Räätälöity projekti Hiltille, työryhmä
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Kemian tekniikan tutkija / Chemical engineering researcher
Yhteistyö Julkaistu:

Metallien jalostuksesta akkujen kierrätykseen – Aalto-yliopiston ja Bolidenin yhteistyö vahvistaa metallurgian huippuosaamista

Metallurgian osaamista tarvitaan nyt kipeästi, kun energiamurros lisää metallien kysyntää ja materiaalien uusiokäyttö vaatii uutta osaamista.
An Cong
Opinnot Julkaistu:

Informaatioverkostojen ohjelmassa opiskeleva An Cong kannustaa naisia tekniikan alalle: ”Tulkaa kampukselle katsomaan, miten mahtavaa täällä on”

Cong harkitsi lukioikäisenä opintoja niin lääketieteellisessä kuin kauppakorkeassa. Abivuonna kypsynyt päätös hakea Aalto-yliopistoon tekniikan alalle osoittautui loistoajatukseksi.