Uutiset

AaltoSDG-mobiilisovellus sulkeutuu vuoden 2021 lopussa

AaltoSDG-mobiilisovellus loppuu - toivomme käyttäjiltä palautetta ja ideoita uusia avauksia varten!

Aalto SDG-mobiilisovelluksen harkittu alasajo on päätetty tehdä vuoden 2021 loppuun mennessä, sillä sovellus ei enää tavoita ja aktivoi yhteisöämme ja kumppaneitamme toivomallamme tavalla, viestinnän jäädessä sovelluksessa pääasiassa yksisuuntaiseksi.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on kehittää uusia yhteistyön tapoja opiskelijoiden, opettajien, tutkijoiden ja kumppaniemme kanssa - niin Aalto-yhteisössä, kuin sen ulkopuolellakin. Tieteen, taiteen, teknologian ja talouden osaamista yhdistämällä voimme löytää radikaalisti uudenlaisia ratkaisuja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.

Aalto SDG-mobiilisovellus julkaistiin tammikuussa 2020 ja sen tavoitteena oli inspiroida Aalto-yliopiston opiskelijoita, työntekijöitä ja kumppaneita tekemään kestävämpiä valintoja arjessaan. Lisäksi sovelluksen tarkoituksena oli esitellä Aallon tutkimusta, taidetta, opetusta ja tapahtumia – ratkaisuja, jotka tukevat kansainvälistä työtä kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi ja niiden yhteyttä YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (SDG).

Haluamme kiittää AaltoSDG-yhteisöämme ja tiedämme, että yhteistyömme kestävän tulevaisuuden puolesta jatkuu, vaikka yksittäinen projekti päättyykin.

Kuulemme mielellämme palautetta siitä, miten haluaisit jatkossa osallistua ja/tai kuulla Aallon kestävyystyöstä. Voit jakaa ajatuksiasi vastaamalla seuraavaan kyselyyn

Kysely on anonyymi ja siihen vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kysely on avoinna 11.10-31.12.2021.

Vastaa kyselyyn

AaltoSDG-mobiilisovellusta voi käyttää vielä vuoden 2021 loppuun saakka.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Hyvinvointireitti aukeaa Otaniemen kampukselle

Reitti avataan 19.4.2023 osana opiskelijoiden mielenterveyspäivää.
Tauluja taidemuseon seinällä, kuvituskuva tutkimusuutiseen, joka paljastaa kuinka kuvataiteen katselu vaikuttaa tunteisiin
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Taide herättää kehon tuntemaan

Turun yliopiston ja Aalto-yliopiston tutkimus paljastaa, että taide vaikuttaa voimakkaasti ihmisten kehoon ja tunteisiin.
Tummaan paitaan pukeutunut vaalea lyhyttukkainen nainen seisoo kädet ristissä rinnan edessä, taustalla korkeakoulun tiloja
Nimitykset, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Professori Arja Karhumaa: ”Meidän on ymmärrettävä paremmin, kuinka tekstejä katsotaan”

Vakinaistetut professorit esittäytyvät: visuaalisen viestinnän muotoilun professori Arja Karhumaa tutkii kielen ja tekstin visuaalisen muodon välistä suhdetta eli miltä teksti kulloinkin näyttää, ja miten se vaikuttaa meihin ihmisinä.
Aalto-yliopisto
Yliopisto Julkaistu:

Insinööritieteiden korkeakoulu etsii yhteiskunnallisen vaikuttavuuden varadekaanina

Varadekaanin toimikausi on 1.8.2023–31.7.2028 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset pyydetään lähettämään 16.4.2023 mennessä.