Uutiset

AaltoSDG-mobiilisovellus sulkeutuu vuoden 2021 lopussa

AaltoSDG-mobiilisovellus loppuu - toivomme käyttäjiltä palautetta ja ideoita uusia avauksia varten!

Aalto SDG-mobiilisovelluksen harkittu alasajo on päätetty tehdä vuoden 2021 loppuun mennessä, sillä sovellus ei enää tavoita ja aktivoi yhteisöämme ja kumppaneitamme toivomallamme tavalla, viestinnän jäädessä sovelluksessa pääasiassa yksisuuntaiseksi.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on kehittää uusia yhteistyön tapoja opiskelijoiden, opettajien, tutkijoiden ja kumppaniemme kanssa - niin Aalto-yhteisössä, kuin sen ulkopuolellakin. Tieteen, taiteen, teknologian ja talouden osaamista yhdistämällä voimme löytää radikaalisti uudenlaisia ratkaisuja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.

Aalto SDG-mobiilisovellus julkaistiin tammikuussa 2020 ja sen tavoitteena oli inspiroida Aalto-yliopiston opiskelijoita, työntekijöitä ja kumppaneita tekemään kestävämpiä valintoja arjessaan. Lisäksi sovelluksen tarkoituksena oli esitellä Aallon tutkimusta, taidetta, opetusta ja tapahtumia – ratkaisuja, jotka tukevat kansainvälistä työtä kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi ja niiden yhteyttä YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (SDG).

Haluamme kiittää AaltoSDG-yhteisöämme ja tiedämme, että yhteistyömme kestävän tulevaisuuden puolesta jatkuu, vaikka yksittäinen projekti päättyykin.

Kuulemme mielellämme palautetta siitä, miten haluaisit jatkossa osallistua ja/tai kuulla Aallon kestävyystyöstä. Voit jakaa ajatuksiasi vastaamalla seuraavaan kyselyyn

Kysely on anonyymi ja siihen vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kysely on avoinna 11.10-31.12.2021.

Vastaa kyselyyn

AaltoSDG-mobiilisovellusta voi käyttää vielä vuoden 2021 loppuun saakka.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

People attending the Wellbeing Fair at Aalto's Wellbeing Week
Yliopisto Julkaistu:

Oasis mukana Aalto Wellbeing Weekillä

Oasis of Radical Wellbeing -hanke on mukana Wellbeing Weekillä 2.-6.10.
mika_sillanpaa_11_en.jpg
Nimitykset Julkaistu:

Mika A. Sillanpää: Olisi hyödyllistä, jos meillä olisi laboratoriossa pari mustaa aukkoa

Heisenbergin epätarkkuusperiaatteen kiertämisestä kvanttigravitaation osoittamiseen – professori venyttää kvanttifysiikan rajoja.
Girl looking to the side with forest in background
Palkinnot ja tunnustukset, Yliopisto Julkaistu:

Seitsemän ELO:n elokuvaa ehdolla Rakkautta&Anarkiaa -festivaalilla 2023

Festivaalin esiraati on valinnut tänä vuonna R&A Shorts -kilpailuun yhteensä 33 elokuvaa, joista seitsemän on Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitos ELO:lta.
Pärttyli Rinne, photo by Nora Rinne
Yliopisto Julkaistu:

Pärttyli Rinne: Vaakakupissa painaa työn sisäinen merkityksellisyys ja taloudellinen hauraus

"Ilman vakituista virkaa olevat akateemiset ihmiset kokevat epävarmuutta ja stressiä, joka liittyy etupäässä taloudelliseen haurauteen. Se ei ole vain minun kokemukseni."