Uutiset

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit vuodelle 2023 on julkaistu

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit on julkaistu ja hakuaika niihin alkaa 1.2.2023.
Two students walking and talking to each other outside School of Business in a lush and green surrounding.

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa ensi kesänä enemmän kursseja kuin koskaan. Erityisesti kandidaattitason kurssien tarjontaa on kasvatettu, ja kurssien yhdisteleminen on tehty helpoksi.
Kesäkoulun kursseilla yhdistyy akateeminen osaaminen ja haastepohjainen oppiminen. Osallistujat pääsevät kasvattamaan kansainvälisiä verkostojaan ja viettämään suomalaista kesää Helsinkiin ja sen lähialueisiin tutustuen. 

Kesän 2023 kurssitarjonnasta löytyy useita kandidaatti- ja maisteritason kursseja: kyberturvallisuus, radikaali luovuus, digitaalinen liiketoiminta, virtuaalitodellisuus, pelisuunnittelu ja monia muita. Esimerkiksi upouusi pelisuunnittelun kandidaattitason kurssi (Game Design) yhdistelee pelisuunnittelun teknisiä ja taiteellisia näkökulmia ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokeilla omia ideoitaan. 

Toisaalta, digitaalisen liiketoiminnan maisterikurssi (Digital Business) on järjestetty jo useiden vuosien ajan, ja kurssi löytyy myös kesän 2023 valikoimasta. Kurssi keksittyy digitaalisiin ratkaisuihin liiketoiminnassa ja päästää opiskelijat ratkomaan oikeita yhteistyöyritysten digihaasteita. Maisteritason kurssit sopivat myös ammattilaisille.
Kurssit ovat avoimia opiskelijoille ja elämänlaajuisille oppijoille kaikkialta maailmasta. Kesällä 2022 kesäkoulu toivottikin opiskelijoita 25 maasta Aalto-yliopiston kampukselle. 
 

Summer School student Tomas Nordström standing in front of the Aalto University Computer Science building, smiling with his arms crossed.
Tomas Nordström

"Aalto-yliopiston kesäkoulussa nautin erityisesti mahdollisuudesta tavata monimuotoisen joukon opiskelijoita jotka edustivat erilaisia taustoja ja kansalaisuuksia; se oli minulle silmiä avaava kokemus."

Tomas Nordström, Kesäkoulun alumni 2022

Taidot kantavat työelämään

Opiskelijoiden valmistaminen työelämään ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ovat keskiössä Aalto-yliopiston kesäkoulussa. Substanssiosaamisen lisäksi kursseilla opitaan tulevaisuuden työelämän taitoja, yhteistyötä ja poikkitieteellisiä lähestymistapoja globaaleihin haasteisiin.

Haastepohjainen oppiminen tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yhdessä paikallisten ja kansainvälisten yhteistylkumppaneiden kanssa. Kaikilla kursseilla todellisen maailman haasteet, opetus ja oppimiskäytännöt ovat linjassa työelämän kanssa ja siten parantavat opiskelijoiden työelämään sijoittumista.

Hakuaika kesäkoulun kursseille alkaa 1.2.2023.

Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

A smiling Aalto student in a yellow Aalto University t-shirt sitting on the shoulders of another student.

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit

Tutustu Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssivalikoimaan

Kesäkoulun tiimi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Veera Repka, photo by Veera Repka
Opinnot Julkaistu:

Veera Repka: Otaniemi-kuplaan imautuu helposti mukaan

"Jos joku kävelisi kengissäni samalla tapaa opintojen alkuvaiheessa, toivoisin, että hän ei yrittäisi heti saavuttaa kaikkea. Itselleen voi antaa aikaa ja käydä omalla painollaan asioita läpi."
Opiskelijat tietokoneen ääressä. Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto
Opinnot Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun dekaani: Jaamme huolen opiskelijoiden jaksamisesta

Haluamme varmistaa, etteivät opiskelijat uuvu opintojen aikana.
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Opetusassistentin paikkoja auki keväälle 2024

Opetusassistentteja Sähkötekniikan ja automaation laitokselle kevätlukukaudelle 2024
Opiskelijoita Harald Herlinin oppimiskeskuskessa
Yliopisto Julkaistu:

Uudistuneet kielelliset linjaukset kannustavat monikielisyyteen

Toimeenpanosuunnitelma viimeistellään vuoden loppuun mennessä.