Uutiset

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit vuodelle 2023 on julkaistu

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit on julkaistu ja hakuaika niihin alkaa 1.2.2023.
Two students walking and talking to each other outside School of Business in a lush and green surrounding.

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa ensi kesänä enemmän kursseja kuin koskaan. Erityisesti kandidaattitason kurssien tarjontaa on kasvatettu, ja kurssien yhdisteleminen on tehty helpoksi.
Kesäkoulun kursseilla yhdistyy akateeminen osaaminen ja haastepohjainen oppiminen. Osallistujat pääsevät kasvattamaan kansainvälisiä verkostojaan ja viettämään suomalaista kesää Helsinkiin ja sen lähialueisiin tutustuen. 

Kesän 2023 kurssitarjonnasta löytyy useita kandidaatti- ja maisteritason kursseja: kyberturvallisuus, radikaali luovuus, digitaalinen liiketoiminta, virtuaalitodellisuus, pelisuunnittelu ja monia muita. Esimerkiksi upouusi pelisuunnittelun kandidaattitason kurssi (Game Design) yhdistelee pelisuunnittelun teknisiä ja taiteellisia näkökulmia ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokeilla omia ideoitaan. 

Toisaalta, digitaalisen liiketoiminnan maisterikurssi (Digital Business) on järjestetty jo useiden vuosien ajan, ja kurssi löytyy myös kesän 2023 valikoimasta. Kurssi keksittyy digitaalisiin ratkaisuihin liiketoiminnassa ja päästää opiskelijat ratkomaan oikeita yhteistyöyritysten digihaasteita. Maisteritason kurssit sopivat myös ammattilaisille.
Kurssit ovat avoimia opiskelijoille ja elämänlaajuisille oppijoille kaikkialta maailmasta. Kesällä 2022 kesäkoulu toivottikin opiskelijoita 25 maasta Aalto-yliopiston kampukselle. 
 

Summer School student Tomas Nordström standing in front of the Aalto University Computer Science building, smiling with his arms crossed.
Tomas Nordström

"Aalto-yliopiston kesäkoulussa nautin erityisesti mahdollisuudesta tavata monimuotoisen joukon opiskelijoita jotka edustivat erilaisia taustoja ja kansalaisuuksia; se oli minulle silmiä avaava kokemus."

Tomas Nordström, Kesäkoulun alumni 2022

Taidot kantavat työelämään

Opiskelijoiden valmistaminen työelämään ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ovat keskiössä Aalto-yliopiston kesäkoulussa. Substanssiosaamisen lisäksi kursseilla opitaan tulevaisuuden työelämän taitoja, yhteistyötä ja poikkitieteellisiä lähestymistapoja globaaleihin haasteisiin.

Haastepohjainen oppiminen tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yhdessä paikallisten ja kansainvälisten yhteistylkumppaneiden kanssa. Kaikilla kursseilla todellisen maailman haasteet, opetus ja oppimiskäytännöt ovat linjassa työelämän kanssa ja siten parantavat opiskelijoiden työelämään sijoittumista.

Hakuaika kesäkoulun kursseille alkaa 1.2.2023.

Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

A smiling Aalto student in a yellow Aalto University t-shirt sitting on the shoulders of another student.

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit

Tutustu Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssivalikoimaan

Kesäkoulun tiimi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kaksi mieshenkilöä juhlapuvuissa kiltalippujen edessä
Palkinnot ja tunnustukset, Yliopisto Julkaistu:

68 tohtoria ja viisi kunniatohtoria – katso kuvat tekniikan alan tohtoripromootiosta

Vuoden 2024 tekniikan alan juhlallinen tohtoripromootio järjestettiin pe 14.6. Dipolissa.
Fajr Asghar vasemmalla ja Vilma Svynarenko oikealla
Yliopisto Julkaistu:

TET-harjoittelijat Fajr Asghar ja Vilma Svynarenko tutustuivat Aallossa kaikkeen aurinkokennoista Täffän spagettiin

Fajr Asghar ja Vilma Svynarenko laskivat ensin aurinkokennojen hyötysuhdetta ja kirjoittivat sitten artikkelin uusiutuvasta energiasta.
Joukko ihmisiä kävelee Lehmuskujaa pitkin kesällä
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Vahva kokonaistulos: Suomen Akatemialta 27,5 miljoonaa euroa tutkimukseen

Akatemiatutkija- ja akatemiahankerahoituksen sai yhteensä 52 aaltolaista. Aalto-yliopistolle myönnetty rahoitus on kokonaisuudessaan 27,5 miljoonaa euroa.
Ukrainalaisia lukiolaisia tekemässä biomuovia mikrossa Aalto-yliopisto Juniorin ohjeilla.
Yliopisto Julkaistu:

Rajat ylittävää tiedekasvatusta Otaniemestä Ukrainaan

Aalto-yliopisto Junior järjesti keväällä sarjan etätyöpajoja Kryvyi Rihin kouluihin Ukrainaan. Paikalliset lukiolaiset ja heidän opettajansa pääsivät tutustumaan Aalto-yliopisto Juniorin monialaisiin työpajoihin sekä Aalto-yliopiston toimintaan.