Uutiset

Aalto-yliopisto julkaisee Frank Martelan avoimen verkkokurssin "Art of Living"

Uutta kaikille avointa verkkokurssia luennoi Ph.D., yliopistonlehtori Frank Martela. Kurssin on tuottanut Oasis of Radical Wellbeing -projekti ja se on osa Aallon elämänlaajuisen oppimisen portfoliota. Kurssi julkaistaan 30.5.2023.
Frank Martela
Frank Martela

Kuinka elää hyvää elämää? Kuinka elää omaa elämää?

Tämän kurssin tavoitteena on vahvistaa osallistujan ymmärrystä hyvän elämän peruskysymyksistä ja siitä, kuinka tehdä perusteltuja elämänvalintoja. Kurssi antaa työkaluja miettiä, mihin elämässä pyrkiä, auttaa tunnistamaan hyvän elämän esteitä ja haasteita. Kurssilla kerrotaan mitä uusimmat tutkimukset kertovat elämän valinnoista, jotka johtavat hyvinvointiin, onnellisuuteen ja mielekkyyteen. Tarkoituksena on syventää osallistujan ymmärrystä itsestään, elämästä, siitä, mitä ihmisenä oleminen pitää sisällään, sekä vahvistaa kykyä elää omaehtoista, itse valittua ja hyvää elämää omien mittapuiden mukaan.

Kurssi koostuu kuudesta osasta, joista jokaisessa on useita videoluentoja sekä erilaisia tehtäviä. Viime kädessä kurssi tavoittelee osallistujan kykyä reflektoida omaa elämäänsä ja omia elämänvalintojaan. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille hetki pysähtyä ja pohtia elämäänsä voidakseen elää tulevaisuudessa omaehtoisempaa, kannattelevampaa elämää.

Kurssin kieli on englanti.

Rekisteröidy kurssille

Rekisteröityminen aukeaa 30.5.2023 klo 9.

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille hetki pysähtyä ja pohtia elämäänsä, voidakseen elää tulevaisuudessa omaehtoisempaa, itsekannattelevampaa elämää.

Frank Martela

Tohtori ja Aalto-yliopiston yliopistonlehtori Frank Martela on filosofi ja psykologian tutkija, joka on erikoistunut mielekkyyteen, ihmisen motivaatioon ja siihen, miten organisaatiot ja laitokset voivat vapauttaa inhimillistä potentiaalia. Hänen tavoitteenaan on ymmärtää. mitä tehdä, arvostaa ja tavoitella tässä kehittyvässä kokemuksessa, jota kutsutaan ihmiselämäksi. Martela pyrkii tutkimaan onnellisuuden, mielekkyyden, ihmisen perustarpeiden ja hyvän elämän perusteita tarjotakseen oivalluksia, jotka voivat auttaa meitä jokaista elämään hieman parempaa ja itse valittua elämää.

Martelasta on tullut kansainvälisesti tunnustettu merkityksen ja onnen aiheiden asiantuntija. Hän on luennoinut viiden eri mantereen yliopistoissa. Hänen kirjansa A Wonderful Life – Insights on Finding a Meaningful Experience (HarperCollins 2020) on käännetty 29 kielelle, mukaan lukien ranska, espanja, saksa, japani, korea ja indonesia.

Oasis of Radical Wellbeing (2021-2023) on Aalto-yliopiston strateginen hanke, jonka tavoitteena on edistää ja tukea yhteisön hyvinvointia.

Lisätietoa kurssista ja ilmoittautuminen Aalto OpenLearning -alustalla 30.5.2023 alkaen.

Lisätietoja

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Professor Jukka Luoma
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden opettajaksi valittu Jukka Luoma

Tuotantotalouden laitoksen kilta Prodeko äänesti professori Jukka Luoman Vuoden opettajaksi 2023.
A dog and two researchers. Photo: Aalto University/Mikko Raskinen
Tutkimus ja taide Julkaistu:

PAWWS – People and Animal Wellbeing at Work and in Society -konsortiohankkeelle merkittävä rahoitus Suomen Akatemialta

Aalto-yliopiston apulaisprofessori Astrid Huopalainen, Hankenin apulaisprofessori Linda Tallberg ja Helsingin yliopiston dosentti Anna Hielm-Björkman ovat hankkeen vastuullisia tutkijoita.
Aalto-yliopisto Juniorin opiskelijaohjaaja
Opinnot Julkaistu:

Innostavat opiskelijat ohjaavat oman alansa asiantuntijoina Aalto-yliopisto Juniorin työpajoja

Junior tarjoaa lapsille ja nuorille kurkistuksia Aalto-yliopiston tarjontaan. Lue lisää toiminnasta – ja siitä, miten voit lahjoittamalla tukea tulevaisuuden tekijöiden hyväksi tehtävää työtä.
Käsikirjoituskoulutusta / post-it-lappuja / Marja-Riitta Koivumäki
Mediatiedotteet, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopistoon elokuva- ja televisiodramaturgian erikoistumiskoulutus

Syksyllä 2023 alkava koulutus on suunniteltu ammatillista osaamista syventäväksi koulutukseksi alalla jo toimiville.