Uutiset

Aalto Talent Expo 2021 -messut järjestettiin onnistuneesti livenä & virtuaalisesti

”Virtuaalisen maailman ja fyysisten messujen yhdistäminen on ehdottomasti hyvä juttu, jatkakaa sillä!”

- Opiskelijapalaute Aalto Talent Expo -messuilta
Picture of Aalto Talent Expo fair in action

Kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille suunnatut Aalto Talent Expo 2021 -rekrytointimessut toivat yhteen n. 3 000 Aallon opiskelijaa ja 76 työnantajaorganisaatiota Otaniemen Otahallissa. Fyysinen tapahtuma järjestettiin toista kertaa, ensimmäinen Aalto Talent Expo Otahallissa toteutettiin menestyksekkäästi vuonna 2019. Koronaviruspandemian aikana Aalto Talent Expo on järjestetty kokonaan virtuaalisesti kaksi kertaa.

Fyysisen tapahtuman lisäksi opiskelijat ja työnantajat kohtasivat virtuaalisesti JobTeaserissa. Opiskelijoilla oli mahdollisuus tutustua työnantajiin "virtuaalisilla ständeillä", webinaareissa ja 1:1-tapaamisissa. Myös messujen oheisohjelmaan kuuluvat, työnhakutaitoja kehittävät klinikat järjestettiin virtuaalisesti. JobTeaserissa oli mahdollista saada kommentteja CV:hen, LinkedIn-profiiliin tai portfolioon työnantajaedustajalta ja tavata Aallon alumneja vapaamuotoisessa pikamentoroinnissa. Kokonaisuudessaan tapahtumaan osallistui 83 näytteilleasettajaa.

Palautteiden perusteella opiskelijat olivat tapahtumaan erittäin tyytyväisiä. Live-tapahtuma sai opiskelijoilta arvosanaksi 4,4/5 ja virtuaalinen tapahtuma 4,1/5. Myös näytteilleasettajat antoivat tapahtumasta erinomaista palautetta. Näytteilleasettajilta messut saivat kokonaisuudessaan arvosanaksi 4,3/5. 

Tämän vuoden messuilla oli panostettu erityisesti messualueen visuaalisuuteen, kulkureitteihin ja messuosastojen asetteluun, jotta messuista saatiin näyttävät ja turvalliset. Näytteilleasettajia kannustettiin tilaamaan messuosastonsa koko seinän kokoisella tulosteella. Printatut seinät toivat väriä ja yhtenäisyyttä messualueelle. Osastojen seinätulosteet toimivat erityisen hyvin vielä koronavuoden jälkeisillä messuilla, kun monien messumateriaalit olivat saattaneet vanhentua. Monet työnantajat olivatkin kohdentaneet tulosteensa suoraan Aalto-yliopiston opiskelijoille!

”Olimme todella tyytyväisiä brändättyyn seinämateriaaliin. Messujen yleisilme oli parempi, kun monilla yrityksillä oli seinämateriaalit. Kokonaisuudessaan hyvin järjestetyt messut, ja olimme tyytyväisiä tapahtumaan. Tavoitimme paljon opiskelijoita.

- Näytteilleasettajan palaute Aalto Talent Expo -messuilta

Aalto Talent Expo -tiimi kiittää lämpimästi kaikkia messukävijöitä ja näytteilleasettajia onnistuneesta tapahtumasta. Seuraava kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille suunnattu rekrytointitapahtuma Summer Job Day järjestetään 20.1.2022 Kandidaattikeskuksessa Otaniemessä. Tervetuloa! 

Lisätietoa:
Aalto Talent Expo

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Lue lisää
Red background with text Summer Job Day
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Miia Mäkelä
Nimitykset Julkaistu:

Miia Mäkelä on nimitetty Associate professorin tehtävään Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle

MMT (Mikrobiologia) Miia Mäkelä on nimitetty Aalto-yliopiston Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle tenure track -urapolulle Associate professorin vakituiseen tehtävään 1.9.2024 alkaen.
Daniel Martin-Yerga
Nimitykset Julkaistu:

Daniel Martin-Yerga on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian ja materiaalitieteen laitokselle

Ph.D. Daniel Martin-Yerga on nimitetty Aalto-yliopiston Kemian ja materiaalitieteen laitokselle määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään.
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu / Kuva Roope Kiviranta
Nimitykset Julkaistu:

Professorinimityksiä Kauppakorkeakoulussa

Prottoy Akbarin, Pablo Warnesin, Erkki Vihriälän ja Christoph Huberin nimitykset astuvat voimaan 1.8.2024.
Yliopiston lukuvuoden avajaistilaisuus 3.9.2023. Kuva: Mikko Raskinen
Yhteistyö Julkaistu:

Alumni, ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Kesällä 2024 Aalto-yliopisto toteuttaa tekstiviestikampanjan, jossa pyydetään alumneja päivittämään yhteystietonsa.