Tutkimuksen ja opetuksen infrastruktuurit

Aalto Studios

Aalto-yliopiston Aalto Studios -mediakeskuksessa luovan talouden toimijat kohtaavat toisensa: muotoilijat, elokuvantekijät, tubettajat, pelisuunnittelijat, esiintyvät taiteilijat, kouluttajat, enkelisijoittajat, julkisen sektorin toimijat ja muut toimijat Suomessa, Pohjoismaissa, Euroopassa ja Euroopan ulkopuolella.
Illustation of Otakaari 2A, the new home of Aalto Studios

Aalto Studios on tulevaisuuden mediakeskus, jossa opetus-, tutkimus- ja tuotekehitystyötä tehdään nopeasti kehittyvän digitaalisen yhteiskunnan haasteisiin vastaamiseksi. Keskuksen alaa ovat elokuvat ja TV-ohjelmat, pelit ja animaatiot, virtuaalitodellisuus (VR), lisätty todellisuus (AR), tuotteiden ja käyttäjäkokemuksen testaus, anturitietojen analysointi, verkon ja sosiaalisen median sekä opetuksen digitalisointi ja prototyyppien nopea rakentaminen. Olemme digitaalisen yhteiskunnan aktiivinen sidosryhmä, joka organisoi ja järjestää tärkeitä seminaareja ja tapahtumia alalla. Toimimme lisäksi Aalto-yliopiston ja sen tärkeimpien kampuskumppaneiden AV-palvelujen tuottajana.

Seuraa meitä

Yhteydenotot

Palveluidemme sekä työntekijöidemme yhteystiedot löydät osoitteesta https://studios.aalto.fi/contact-us/. Löytääksesi perille useisiin Espoon ja Helsingin toimipisteisiimme, olemme listanneet ne ajo-ohjeineen sivulle https://studios.aalto.fi/find-us/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: