Tuotantotalouden laitos

Avoimet työpaikat

Teemme kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta ja tarjoamme vaikuttavaa opetusta keskittyen teknologiapohjaisen liiketoiminnan rakentamiseen ja muutokseen. Pitkäaikaisen teknisen, taloudellisen ja organisatorisen osaamisemme perustana on tiivis yhteistyö elinkeinoelämän kanssa.
Open posittions

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tenure track -professuuri, alana strateginen johtaminen, erityisesti teknologiastrategia ja innovaatiot

Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun tuotantotalouden laitoksella on avoinna Tenure track -paikka, jonka alana on Strateginen johtaminen, erityisesti teknologiastrategia ja innovaatiot.  

Tutustu laajempaan tehtävänkuvaukseen täällä ja hakuohjeisiin täällä: http://www.aalto.fi/en/about/careers/jobs/view/2992/   
 
Hakuaika päättyy 30.11.2020

 

Tenure track -professuuri, alana johtaminen ja organisointi

Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun tuotantotalouden laitoksella on avoinna Tenure track -paikka, jonka alana on johtaminen ja organisointi. 

Tutustu laajempaan tehtävänkuvaukseen ja hakuohjeisiin täällä: http://www.aalto.fi/en/about/careers/jobs/view/3021/

Hakuaika päättyy 11.12.2020 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu