Toimipisteet

Tietotie 1

Tietotie 1 pitää sisällään Aalto Ice and Wave Tankin. Lisäksi rakennuksessa toimii meritekniikan ja arktisen tekniikan sekä vesi- ja ympäristötekniikan tutkimusryhmiä.
Tietotie 1 pääsisäänkäynti

Tietoa rakennuksesta

Rakennus on avoinna kulkutunnisteella.

Tietotie 1 tunnetaan myös nimellä Meritekniikka, ja se on Aalto Ice and Wave Tankin koti. Aalto Ice and Wave Tank on monikäyttöallas, jossa testataan laivoja ja muita merirakenteita jäisissä olosuhteissa. Lisäksi rakennuksessa toimii meritekniikan ja arktisen tekniikan sekä vesi- ja ympäristötekniikan tutkimusryhmiä.

Seppo Kasasen suunnittelemaa rakennusta on käytetty meritekniikan ja vesirakentamisen tutkimukseen ja opetukseen siitä lähtien, kun rakennus valmistui vuonna 1968. Rakennus peruskorjattiin vuonna 1986 ja jääallas lisättiin vuonna 1992. Meritekniikan laitos sai siipensä peruskorjauksen jälkeen vuonna 2016.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: